Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Heheh no jak Łotry tak nas stresuja to klaps na rozped im sie przyda
Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Tak Ewelinko chrupki kukurydziane o smaku toffi przegryzam chrupkami serowymi Tomka hahaha
Moje dziecko chyba oszalalo!!! Albo od tej mieszanki tak mnie bombarduje ze nie moge przestac sie smiac...
Czuje go juz jakis czas ale nie moge sie do tego przyzwyczaic!!!Eweloka84, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Tak Ewelinko chrupki kukurydziane o smaku toffi przegryzam chrupkami serowymi Tomka hahaha
Moje dziecko chyba oszalalo!!! Albo od tej mieszanki tak mnie bombarduje ze nie moge przestac sie smiac...
Czuje go juz jakis czas ale nie moge sie do tego przyzwyczaic!!! -
Paula przyzyczajaj sie maly bedzie albo pilkarz i cwiczy wygibasy albo tancerz
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwleina ja ostatnio chyba w 5 sklepach bylam zeby flipsy czekoladowe znalezc.. Ocyzwiscie nie dostalam ale juz wiem gdzie sa dobre to nie sa flipsy a chrupki kukurydziane czekoladowe.. I tak dobre
Oj smaka robicie
Ania ja tez mam nadzieje ze wam dadza nadzieje i szanse kiedy bedziecie cos wiedziec?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
9 maj genetyka pozniej 8 tyg czekania na wynik.. czyli gdzies kolo 10 lipca dostaniemy wyniki.. i wtedy bedziemy chcieli jechac do Wawy .. tam po geetyce powiedza czy jest sens robic biopsje...jesli tak to pewnie zanim ustala termin to moze w sierpniu bedziemy po biopsji
Jak cos znajda ..noto kwestia tego czy zalapiemy sie na refundacje in vitro.. czy nie jelsi nie..noto trzeba bedzie zebrac okolo 20 tys na I podejscie ;/ i mrozenie nasienia lub zarodkow .. -
nick nieaktualny
-
własnie one mnie dobijaja 20 tys to bym miala na rok utrzymania dzieciaczka.. no ale.. moze uda sie na nFZ a jak nie.no coz trzeba bedie odstawic na nasteny rok .. zamrozimy tylko nasienie bo koszt mrozenia na rok to 400 -500 zl
-
nick nieaktualny
-
Dlatego tak sie wkurzam ze te rzadowe glupki ograniczaja ilosc miejsc..a juz nie mowie o tym jak ludzie podchodza do in vitro.. a pierdziele..
-
widzicie dziewczynki dlatgeo ja taka struta chodze licze ile nam zostaje meisiecznie.. dlatego tak oje sie ze stracimy dochod.. bo wiem ze jak go stracimy .. to szansa na dziecko zniknie