Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie dziewczyny załamałam.. chcialam zalozyc dzis sukieneczke.. i co przymierzam..a oan wisi na mnei jak worek.. .. nie mam ani jednej sukienki
wszytskie sa za duze.. Aaaa.. pokazalam sie mojemu M ..a ten cd mnie z tekstem sa dwie opcje albo musisz przytyc... ( preferowalbym ciaze) albo musimy ci zmienic szafe -
Ania, najpierw powymieniaj trochę ciuchów na mniejsze, potem zajdź w ciążę- przydadzą się te stare większe, a po porodzie będziesz miała motywację żeby znów wbić się w te mniejsze
A ja dziś po raz pierwszy miałam jakąkolwiek ochotę na seks. Wcześniej przy plamieniach, wymiotach i mdłościach nie było mowy. Szczególnie że zasypiałam o 22. Pytałam kilka razy mojego, jak wytrzymuje, a on że oczywiście że mu się chce, ale gdzieś w głowie zaprogramowało mu się dlaczego musimy się wstrzymać i jakoś bez bólu wytrzymywał.
Paula czekamy na fotki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Moj to sie smieje ze poki moze to bedzie sie staral nadrabiac bo pozniej jak znajda plywakow i sie uda to mnie nie tnie przez 9 miesiecy
-
Tknie tknie!
Ja to czekam na spadek progesteronu i trwałą poprawę samopoczucia (choć dziś jest już 5 dzień bez mdłości i rzyganka!), wróci mi chętka na seks i mu nie odpuszczę. Choć też coś przebąkuje, że jak wie że ONO tam jest, to ma lekkie obawyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
hehe pewnie tak
ale teraz ostro mówi ze nie nie bede ryzykowal za duzo przechodzim .. no ale.. zobaczymy jak to bedzie
poki co ostatnio przeczytal caly artykuł co mi Aga podesłałą o In vitro
I jest podrajcowany -
Babyyyy zaraz oszaleje!!!! Zrobilam tyle fotek a program sie buntuje i poki co nie moge wstawic!!!! Dajcie mi chwilke
Ania ja bym sie cieszyla ze schudlam hehea maz ma racje!!! Czas na wymiane garderoby
U ciebie na mniejsza a u mnie na wiekszaAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
CZekamy cierpliwie
Noo musze bo serio mam wszytsko w rozmiarach 44-48 a teraz potrzebiuje 40-42
i serio w wiekszosci wygladam jak ...nie powiem coPaula55 lubi tę wiadomość