Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie od 8 do 9 rano leczelismy z mezusiem i sie gilgotalismy
a raczej zaczepialismy
O 11 pojechalismy do mojej mamy wzielismy jej koszyczek i poslismy do kosciolka
pozniejpojechalismy kupic lodyi ine dodatki
przyjechalismy do domku zjedlismy maz poznije zrobil nam kawe mrozona z lodamipoogladalismy tv
pobawilam sie z kicia
a teraz saczymy redsa
-
nie serio jak sie zobaczylam w tej sukience toporazka .. rok temu ładnie wygladalam bo jest naparwde ładna prosta czerwona .. a paseczkiem..
a teraz .. jak bez paska ja nosilam.. zalozylam bez paska to jak worek ..jak zalozylam pasek to na ostatniej dziurce wygladalam jak taka bombka.. i jakbym miala nadmiar materialu na tylkujuz nie wspomne ze musialabym sobie cycki wypchac zeby wypelnic sukienke ;p
-
Ty pieknie wygladasz
na prawde
ja ogolnie uwazam ze kazda kobieta w ciazy slicznie wyglada.. to jest cs takiego ..
Ale naparwde jak pokazujecie brzuszki.. to jestem w szoku bo mam sporo znajomych ktore byly nalane.. w czasie ciazy .. i tu byl spory wtedy problem
ciesze sie nie powiemszczegolnei ze teraz moge kupic sobie to co mi sie podoba
-
Hehhe
no moj M jest w tym boski
robi genialna
ale jutro zrobimy z bita smietana i z likierem kawowym -
Ania_84 wrote:Ty pieknie wygladasz
na prawde
ja ogolnie uwazam ze kazda kobieta w ciazy slicznie wyglada.. to jest cs takiego ..
Ale naparwde jak pokazujecie brzuszki.. to jestem w szoku bo mam sporo znajomych ktore byly nalane.. w czasie ciazy .. i tu byl spory wtedy problem
ciesze sie nie powiemszczegolnei ze teraz moge kupic sobie to co mi sie podoba
A co to znaczy nalane??? Wstyd mi ale nie wiem
-
Nalane... jakby opuchniee ale tak nienauralnie.. np kolezanka przytyla prawie 35 kg i brzuszek nie miala duzy.. wicej szlo na cale cialo.. nawet na rece..
Ja taka byłam nalana.. opuchniea wlasnie jak tylam tak szybko..
A u Was widze ze to wszytsko tak ladnie sie rozkladano uCiebei w tej czarne ..piknie widac brzusio..a pupinka taka malusia
Oki zmykam n troche -
nick nieaktualnyPaula wygladasz slicznie!!
Widze zakupy z primarkaja tez sie zawsze obkupie
lubie pierdolki kupowac
Kochane nie nadrobilam was zbytnuo, ale zdjecia widzialam od Paulinki
My siedzimy dzisiaj u moich rodzicow, jutro sa podwojne urodziny, moje i tesciowejtakze impreza bedzie
Ale zmeczona jestem duzo do roboty ciagle..
Kochane nie wiem czy juz skladalam zyczenua, ale wszystkim wam dziubki wesolych swiat!!mokrego dyngusa
Ania_84, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry diewczynki
ja dopieor teraz.. najpierw rano barszczyk i spotkanie u tesciow pozniej o 12 do 14:30 bylismy na spacerze z mezusiem u nas na wietrzni ( takie skałki ) i Kajtusiem :)Porobilam troche zdjec
tylko jakies 70 ;/ bo a jak tylko wrocilismy to obiad u tesciow i placki
Teaz odpoczywam
Przerobie troche zdjecia
Mezus zaraz idzie z bratem i kolega do lasku troche pogadac o meskich sprawachwiec ja bede miala troche czasu dla siebie
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Daria
Tak, too bylo primarkowe szalenstwou was tez jest ta siec????
Widze że u kazdej sie dzieje w swietasuper. Pewnie zgramy sie dopiero kolo wtorku
A my jak wyjechalismy z domu o 11 tak tyle co weszlismy
Zrobilismy tyle km ze przez ostatni caly rok tyle nie chodzilam
Pojechalismy w gory z duza grupa znajomychale sie nachodzilismy!!!
Oczywiscie wszystko bylo w granicach rozsadku, bo po skalach sie nie wspinalamale nie mam zamiaru sobie nicżego odmawiac
Bylam ja ciezarna i malzenstwo z 3-mies synkiemzapakowali malego w wozek i heja pod te gory
i to mi sie podoba!!! Od malego dziecko przyzwyczajaja do normalnego zycia. Jak trzeba bylo nakarmic to kobitka odeszla na bok i karmila, trzeba bylo przebrac to przebierala
tyle.
A dodam tylko ze przyjechali samochodem z Londynu czyli jakies 7 godz jazdydalo sie- dalo
Tylko sie upewnilam ze dla chcacego nic trudnego i ja sie w domu nie dam zamknac
Ale sie rozpisalamAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość