Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Kochana, gdyby miał takie zdolności to bym się nie chwaliła. On jest totalnie anty talent majsterkowicza. I dlatego jestem taka dumna, że jak się zawziął to zrobił.
natomiast stół w kuchni to już inna inszość. Nie mogłam znaleźć wykonawcy, a jak już znalazłam to chore ceny śpiewali. Ale udało się. Blat ze szkła jest tylko położony na nogach. Same nogi ważą jakieś 20 kg, blat drugie tyle Krzeseł długo nie mogłam znaleźć, wszystko albo poza naszym budżetowym zasięgiem, albo nie pasowały... te trafiłam na wyprzedazy z BRW.
Jacek jest socjologiem, ale pracuje w branży gastro jako PH -
Saramago wrote:Ja uwielbiam się urządzać, ale nasz remont to był istny horror. Dwa razy zalanie, zniszczone nowe meble w kuchni, trzeba było nowe zamawiać. Ekipa do dupy spartoliła wiekszość, trzeba było nową szukać itp. itd. Ale udało w sierpniu przeprowadzilismy sie.
Ja tez non stop bym cos zmieniala w mieszkaniu i kupowala co chwila cos nowego. Ale stwierdzilismy ze nie chcemy juz nic wiecej tu inwestowac bo myslimy o zmianie.... Ew kupnie domku lub mieszkania ale dopiero wtedy jak by sie okazalo ze jestem w ciazy.... Dlatego czekamy...
Asiulka naprawde szacun coraz bardziej "mi sie podobasz" heheSaramago lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:HAha , a myślałam, że talent rzeźbiarski albo złota rączka:)
taaaa rzeźbić to on umie.... nie powiem co )))))))))))))Paula_29 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Ja tez non stop bym cos zmieniala w mieszkaniu i kupowala co chwila cos nowego. Ale stwierdzilismy ze nie chcemy juz nic wiecej tu inwestowac bo myslimy o zmianie.... Ew kupnie domku lub mieszkania ale dopiero wtedy jak by sie okazalo ze jestem w ciazy.... Dlatego czekamy...
Asiulka naprawde szacun coraz bardziej "mi sie podobasz" hehe
Dzięki Kochana
My też myślimy o czymś większym, ja oczywiście marze o domku, albo mieszkaniu dwupoziomowym. Chcę mieć strefe dzienną na dole i nocną na górze, sypielanie z własną łazienką. Generalnie to ja już mam pomysł na wszystko hahaha, no a reszta póki co w strefie marzenio planów
Sypialnia, tylko takie mam foto, jeszcze nie urządzone do konca jak widać, zaraz za pufą zaczyna się łoże 160x200 i bez jakiś 15 cm zajmuje cały pokój. Pokoiczek w zasadzie.
Muszę się zmobilizować i porobić w koncu foty noweLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
W szkocji narazie....nie wiadomo jak bedzie z powrotem. Marzy nam sie wrocic przed tym jak nasze ew dziecko pojdzie do szkoly.... Chyba ze sie z praca tu popierniczy,.. Ale dopoki moj T pracuje to nie ma szans na powrot.
Poza tym tu rata kredytu wychodzi tyle co teraz nasze oplaty za mieszkanie ( nie nasze) lub nawet taniej troche ( nasi znajomi teraz tak maja). Potem zawsze mozna sprzedac po 2 latach...
-
Saramago wrote:Dzięki Kochana
My też myślimy o czymś większym, ja oczywiście marze o domku, albo mieszkaniu dwupoziomowym. Chcę mieć strefe dzienną na dole i nocną na górze, sypielanie z własną łazienką. Generalnie to ja już mam pomysł na wszystko hahaha, no a reszta póki co w strefie marzenio planów
Sypialnia, tylko takie mam foto, jeszcze nie urządzone do konca jak widać, zaraz za pufą zaczyna się łoże 160x200 i bez jakiś 15 cm zajmuje cały pokój. Pokoiczek w zasadzie.
Muszę się zmobilizować i porobić w koncu foty nowe
Alez mnie zaciekawilas..... Mrrr zwierzece motywy
Kurcze to rob te foty bo ciekawa jestem miszkanko bomba
-
Paula55 wrote:W szkocji narazie....nie wiadomo jak bedzie z powrotem. Marzy nam sie wrocic przed tym jak nasze ew dziecko pojdzie do szkoly.... Chyba ze sie z praca tu popierniczy,.. Ale dopoki moj T pracuje to nie ma szans na powrot.
Poza tym tu rata kredytu wychodzi tyle co teraz nasze oplaty za mieszkanie ( nie nasze) lub nawet taniej troche ( nasi znajomi teraz tak maja). Potem zawsze mozna sprzedac po 2 latach... -
Zrobie, zrobie Kochane idę na pizze bo przywieźli. Wracam do Was za jakiś czas. Buziole
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula_29 wrote:A ja sobie uświadomiłam, że nie mam żadnych zdjęć mojego mieszkania, jedynie z przygotować do ślubu jest parę fotek a tak to właściwie nie:(
My mamy bo moj T na biezaco mi dokumentowal postepy jak bylam w polsce
A potem rodzicom pokazywalismy bo ani moi ani mojego T nie byli jeszcze tu u nas
-
nick nieaktualnyAjj kochane jak wy sie rozpisujecie!
Ja mam przerwe nie zdaze wszystkiegi przecYtac.
Widzialam stoliki i swietne;) a ten w kuchni bomba
Asia masz w pupe za gadanie ze pozamiatane! To zagniezdzanie jest
Paula ja tez ciagle na wykres qchodzilam... My jestesmy nawiedzone po prostu :pSaramago lubi tę wiadomość
-
Ja jestem juz laseczki bo gadalismy na skypie z rodzicami mojego T
Ale widze ze leseczki wszystkie pozmykaly... Pewnie sie wieczorem znow tu spotkamy...
Kurde mnie boli oodbrzusze nie wiem co jest. Napewno nie jest to bol owu. Troche przypomina taki jak na @ z tym ze to nieskurcze tylko taki ciagly bol niepokoi mnie to
-
nick nieaktualny