Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Daria ja też mam szaro biały w salonie, w ogóle szary to motyw przewodni, sypialnie mam szaro-fioletową a kuchnię szaro-czerwoną
Szary rządzi. Ja mam przedpokój szaro-czerwony z przedpokoju rozgałezia mi się na szaro-żółtą jadalnio-kuchnię a w drugą stronę na szaro-czerwony salonik. Tylko sypialnia jest szmaragdowaRuda27 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:
Super. Synuś zadowolony pewnie, co? i dywan shaggy?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyOlga super te mebelki ciekawe
Odpoczywam teraz bede nogi do miski ipad przy sobie i wieczor z wami
Paula ja uwielbiam wszystko z biela :p
Dopuero na swoim bedziemy sobie fajnie urzadzac
Mam nadzieje ze za pare lat nam sie uda kupic ten domek i wrocimy do plSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, ale się wkurzyłam przed chwilką. ktoś napisał do mnie smsa co słychać,a że nie miałam tego numeru zapisanego to pytam kto pyta. Atu mi jakiś koleś pisze, że dostał nr od mojej koleżanki bo podobno bardzo fajna jestem. Wiec mu napisałam, że nie interesuje mnie takie pisanie i ciekawa jestem co to za koleżanka. A ten palant do mnie pisze: KOCHANIE!! noż kurwa
!! Kochanie rozumiem, nie moge powiedzieć co za znajoma bo obiecałem, miłeg owieczorku....
Pokazałam męzowi i kazałam zadzwonić, ale nikt nie odbiera. ciekawa jestem komu się na głupie żarty zebrało -
Jaaa!!! My mamy dzis jakas epidemie dzwonienia na skypie wszyscy naraz. Rodzice mojego T, jego siostra,jego brat z zona, moja mama ale w koncu jestem z wami
Smutno mi sie tylko zrobilo bo brat T i jego zona spodziewaja sie dziecka.... I oczywiscie do T on z tekstem:
- wiecie juz ze bedzie syn???? ( no pol miasta wie jak na fb wypisywal)
My na to ze wiemy...
- a on do T ze jak chce to mu powie jak sie dzieci robi....
Wiem ze to mialo byc na zarty ale wyszlo inaczej....
Czarnula pokoik swietny plus za hand made jak juz pisalam lubie kreatywne osoby
U nas wszedzie kroluje za to fiolet. Salon fioletowo- liliowy z czarnymi dodatkami, sypialnia fioletowo czarna, kuchnia czerwona (taka cegla nawet)
-
Czarnula87 wrote:Wiecie co, ale się wkurzyłam przed chwilką. ktoś napisał do mnie smsa co słychać,a że nie miałam tego numeru zapisanego to pytam kto pyta. Atu mi jakiś koleś pisze, że dostał nr od mojej koleżanki bo podobno bardzo fajna jestem. Wiec mu napisałam, że nie interesuje mnie takie pisanie i ciekawa jestem co to za koleżanka. A ten palant do mnie pisze: KOCHANIE!! noż kurwa
!! Kochanie rozumiem, nie moge powiedzieć co za znajoma bo obiecałem, miłeg owieczorku....
Pokazałam męzowi i kazałam zadzwonić, ale nikt nie odbiera. ciekawa jestem komu się na głupie żarty zebrało
Kochana co do tegp to jakies zarty... Dzieciaki w necie wyszukuja nr i pisza takie emsy. Tez takiego kiedys dostalam.... Prawie identycznego. Wiec ignoruj.
-
nick nieaktualny