Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hellol dziewczyny co tam u was
Ja miałam odpoczynek mały i teraz musze nadrobicSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiedziec wam cos glupiego?
Kiedys przeczytalam rozne objawy ciazy, jak dziewcyzny pisaly. I utkwil mi taki ze dziewczyna ńie mogla wciagnac brzucha.. Wiem to glupie, ale ostatnie dni tez tak mialam, ale nie bylam pewma czy to dlatego ze przytylam czy ciaza :p
Co porabiacie?
Moj gra, a ja siedze i czytam rozne rzeczy na necie :pAnia_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneczka witaj zgubo nasza
Daria a od kiedy nie moglas tego brzucha wciagnac? Ja nie moge caly czas nawet jak leze to mi wystaje
Ogolnie jestem dosc szczupla (waze 50 kg ) ale zawsze mialam problem z brzuchem... Nie tyle co mam tluszcz na nim ale tak ponizej pepka jest taka pileczka wystajaca. Jak w ciazy hahaha
Laseczki mam pytanie. Uwazacie ze zrobie glupio jak sie napije piwka troche grzanego??? Tak mi sie zachcialo ze moj T specjalnie po nie pojechal dla mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula mysle ze troche piwka nie zaszkodzi
Ja w tym cyklu nie patrzylam, bo pilam codziennie kawe z 2 lyzek. Nie zwracalam uwagi na to czego nie powinno sie, bo mialam juz dosc ze co miesiac musze sie hamowac..
Aniu dziekuje slicznie :*
Paula od moze 2-3 dni nie moglam wciagnac. Ck prawda urosl mi dosc sporo ostatńio brzuch, ale mysle ze zawsze moglam go chociaz teoche ukryc, a ostatnio ciezko mi to wychodzilo :p -
Czarnula87 wrote:Ciekawe kto jako 3 wejdzie do finału Za kim jesteś?>;>
Jestem za charlie'm. Jakos go lubie.
Kurcze u mnie Daria to bedzie malo miarodajne bo ja czesto tak mam, czasem dziwnie na mnie w pracy patrza jak bym naprawde w ciazy byla
Dzis wlasnie tez tak mam. Ale mysle ze to zwykle wzdecia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kilka łykow mysle ze nie zaszkodzi poki co
Ja we wtorek uderzam na podglad jajek
A zgubiłam sie bo mielismy wczoraj isc na basen - objezdzilismy cale miasto- wszedzie bylo darmowe plwanie w weekend maskara- nie poszlismy i skonczylo sie na posiadówce w 4 - 2 kobietki kontra 2 facetow chłopy wypiły 0,5 na dwoch mietówki a my wypilysmy 0,7 wina dlatego wieczorem nie mialam jak zajrzec a dzs pozno wstalam a pozniej pracaRuda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kilka łykow mysle ze nie zaszkodzi poki co
Ja we wtorek uderzam na podglad jajek
A zgubiłam sie bo mielismy wczoraj isc na basen - objezdzilismy cale miasto- wszedzie bylo darmowe plwanie w weekend maskara- nie poszlismy i skonczylo sie na posiadówce w 4 - 2 kobietki kontra 2 facetow chłopy wypiły 0,5 na dwoch mietówki a my wypilysmy 0,7 wina dlatego wieczorem nie mialam jak zajrzec a dzs pozno wstalam a pozniej praca
To bedziemy czekac na wiesci jak twoje jajka hahaha
Tym razem bedzie ci wybaczone ze nas zostawilas ale zeby mi to bylo ostatni raz
-
nick nieaktualnyKurka podpowiedzcie mi, chcę sobie kupic termometr. Miałam elektroniczny ale się zepsuł. i teraz nie wiem czy kupować zwykły elektroniczny czy typowo owulacyjny? róznią się tym,że owulacyjny jest do dwóch miejsc po przecinku.
Ania_84 lubi tę wiadomość