Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Przez chwile pomyślałam że to wibrator, haha taki żarcik :* witaj ANiu
Ruda27, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Ja miałam różowe
Dziewczyny ale doła złapałam, chce mi się płakać, boję się czy nie zaszkodziłam dzidzi bo na początku brałam zestaw witamin, wprawdzie dla kobiet starających się i w ciąży, ale jednak i kąpałam się kilka razy w mocno ciepłej wodzie, a teraz doczytałam że nie wolno, głowa mnie boli od tych wszystkich zakazów, człowiek nie wie i może zaszkodzić
Wiem, że może panikuje ale chyba mi hormony buzują
Paula nie powinno sie brac GORACYCH dlugich kapieli. Co do witamin... Wydaje mi sie ze dobrze ze bierzesz. Dopoki ci lekarz nie zaleci inaczej to mysle ze mozesz brac....
Kchana zwariujesz jak bedziesz tak wszystko analizowac...
Moja kolezanka na poczatku tak fixowala ze nawet szampon zmienila bo orzeczytala ze nie moze uzywac w ciazy przeciwlopiezowego!!!
Wiec luzzz... Bardziej zaszkodzisz tymi nerwami!Saramago, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula nie wkręcaj sobie, nic nie zaszkodziłaś !!!Ma bezpieczniew brzuszku
Głowa do góry, nie schizuj dziewczyno
Daria, ja sie w swoje dżinsy nie mieszcze, ale u mnie to brak pracyPaula_29 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Powinnam mieć zakaz czytania w necie, pisali, że w I trymestrze może doprowadzić do uszkodzenia cewy nerwowej, a co do witamin, na wątku pierwszego trymestru wiele dziewczyn się wypowiadało, że im lekarz zabronił
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
Wiem Olga że to dopiero początek, ostatnio tak sobie z mężem gadaliśmy i stwierdziliśmy, że to dopiero początek martwienia, już całe życie będziemy się martwić, to faktSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Asia tez to przezywalam, spodnie za male itd,,, uroki siedzenia w domu i tycia
Raczej zmora, ale ruszyc się nie chce, czlowiek sie strasznie rozleniwia na tym l4Ruda27 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Powinnam mieć zakaz czytania w necie, pisali, że w I trymestrze może doprowadzić do uszkodzenia cewy nerwowej, a co do witamin, na wątku pierwszego trymestru wiele dziewczyn się wypowiadało, że im lekarz zabronił
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
Wiem Olga że to dopiero początek, ostatnio tak sobie z mężem gadaliśmy i stwierdziliśmy, że to dopiero początek martwienia, już całe życie będziemy się martwić, to fakt
Paula i co przestajesz brac te witaminy? Teraz to sama nie wiem co zrobic,, -
Paulus ja chce cie wspierac bo domyslam sie jak sie martwisz. Ja pewnie tez kiedys bede. I potem to mi bedziecie wybijac z glowy takie rzeczy od tego sie tu w koncu mamy.
Ale naprawde nie martw sie tak...
Na pierwszej wizycie wszystkiego sie dowiesz kochana. Troszke cierpliwosci.
Saramago, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Już nie biorę od tygodnia, tzn biorę ale co 3 dni, wiesz lepiej nie brać, niż później żałować, we wtorek mam wizytę, zabiorę je ze sobą i zapytam gin
Podejrzewam, że głównie może chodzić o wit A, której na szczęście w moich nie ma, ale lepiej dmuchać na zimne -
Ruda27 wrote:Paula teraz czytam i juz sama ńie wiem co z tymi witaminami zrobic
Najgorsze jest to ze nie mam kwasu foliowego. Jedynie jak kupie to taki 4g chyba i bierze sie 2 razyw tyg
I co tu zrobic..
Daria kup sobie jutro sam kwas foliowy, możesz brać dwie tabletki -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:No to tak samo ja mysle, zaczne brac co 3 dni jakos.. I ten kwas jutro musze kupic
Mnie kazała brać kwas właśnie 4mg raz dziennie, mam folik.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula55 wrote:Paulus ja chce cie wspierac bo domyslam sie jak sie martwisz. Ja pewnie tez kiedys bede. I potem to mi bedziecie wybijac z glowy takie rzeczy od tego sie tu w koncu mamy.
Ale naprawde nie martw sie tak...
Na pierwszej wizycie wszystkiego sie dowiesz kochana. Troszke cierpliwosci. -
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Wiem, dzięki kochana, ale najgorsze to, że ile ludzi tyle opinii i bądź tu mądra
To słuchaj własnej intuicji. Mądra jesteś. Sama wiesz Nosek upRuda27, Paula_29 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Laseczki ja już uciekam, nic nie zdziałam gapiąc się ciągle na mój wykres, albo jutro się uniesie, albo po ptokach. Im szybciej zasne tym szybciej wstane
Śpijcie dobrze, ściskamPaula_29 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny