Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Kurka podpowiedzcie mi, chcę sobie kupic termometr. Miałam elektroniczny ale się zepsuł. i teraz nie wiem czy kupować zwykły elektroniczny czy typowo owulacyjny? róznią się tym,że owulacyjny jest do dwóch miejsc po przecinku.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:hejka jak tam u Was ?
Plotkujemy ciagle - o wszytskim i o niczym - nawet cos tam czytalam o fejsie ale nie wiem o co kaman -
Paula55 wrote:I jak zwykle Paula sprowadza mnie na ziemie dzieki
Tez mam takiego lenia dzis.... A tu jeszcze chemy zrobic salatke z tunczyka na jutro do pracy.
I przedemna ostatni odc przepisu na zycie bede plakac!!!! Moj serial
Też lubie:) -
Ja mam owulacyjny z dwoma msc po przecinku. Daje rade. Wpieńia mnie tylko to ze pokazuje nie st C ale F i musze przeliczac.
Kupowalam na ebayu i nie pisalo ze podaje wynik w F ale trudno. Kupilam razem z testami owu.
Ok ja na chwile uciekam bo:
- robie salatke
- pije piwko
- ogladam przepis na zycie
Wracam niedlugoEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula to ja po proszę troszkę sałatki żabciu
uwielbiam żabcię hahahahahhaha
no nic idę jutro na kawię jak zawsze się spotkamy, zalgłości nadrobię :* buzka dziewczyny, głowy do góry, tempek wysokich i spokojnych snówRuda27, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam różowe
Dziewczyny ale doła złapałam, chce mi się płakać, boję się czy nie zaszkodziłam dzidzi bo na początku brałam zestaw witamin, wprawdzie dla kobiet starających się i w ciąży, ale jednak i kąpałam się kilka razy w mocno ciepłej wodzie, a teraz doczytałam że nie wolno, głowa mnie boli od tych wszystkich zakazów, człowiek nie wie i może zaszkodzić
Wiem, że może panikuje ale chyba mi hormony buzują -
Eweloka salatka gotowa wiec zapraszam
Ja mialam testy owu paskowe i kasetowe. Wole paskowe zdecydowanie i o czulosci 10
Wczensiej mialam zielone teraz rozowe.
Zielone czulosc 20 rozowe 10 w sumie jakos bardziej do gustu przypadly mi zielone troszke grubsze. ( dla mnie lepsze bo zapisywalam daty i dc)
Kupowalam na ebayu.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ja kupilam ostatnio taki wypasny swieci jest różowy i ma wyginajaca sie koncówke- az miło tam mierzyc heheh no i 2 miejsca po przecinku
Przez chwile pomyślałam że to wibrator, haha taki żarcik :* witaj ANiuAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Paula_29 wrote:Ja miałam różowe
Dziewczyny ale doła złapałam, chce mi się płakać, boję się czy nie zaszkodziłam dzidzi bo na początku brałam zestaw witamin, wprawdzie dla kobiet starających się i w ciąży, ale jednak i kąpałam się kilka razy w mocno ciepłej wodzie, a teraz doczytałam że nie wolno, głowa mnie boli od tych wszystkich zakazów, człowiek nie wie i może zaszkodzić
Wiem, że może panikuje ale chyba mi hormony buzują -
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Ja miałam różowe
Wiem, że może panikuje ale chyba mi hormony buzują
Ja tez kapala, sie w goracej wodzie
A witaminy biore, w koncu mozna je brac i sa dla kobiet starajacych sie i tych w ciazy..
Nie chce przez to wRiowac.
Wazne zeby wit A ńie byloPaula_29 lubi tę wiadomość