Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula ma racje. Najlepiej robic codziennie i bedziesz widziec jak sie kreski zmieniaja i ciemnieja az do pozytywu.
Paulus to zrozumiale ze sie niepokoisz. To nowe doswiadczenie da wiekszosci z nas.... Ja tez dopiero tak naprawde poznaje swoje cialo i nie wiiem czego sie spodziewac.
Ty jestes krok do przodu dlatego ja czerpie od ciebie wiele. Ty z kolei mozesz czerpac od tych co sa krok przed toba lub tych ktore maja ciaze juz za soba. Ale kazda z nas jest inna. I to co jest dobre dla kogos nie koniecznie bedzie dla ciebie i odwrotnie. Kobieta ma jeden dar dodatkowo.... Intuicje. Kozystajmy z niej
Ja tez uciekam do spanka bo jutro przed 5 pobudka.... Bede dopiero jutro popoludniu
Dobrej nocki moje dziewczyny :*Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak coś o ciążę chcecie pytać to śmiało, ja już mam jedną za sobą
Hmmm podpowiedzcie mi w takim razie jeszcze jedną rzecz skoro owulkę miałam prawdopodobnie między 20 a 22 dniem cyklu, to ile dni wcześniej wystarczy, że zacznę robić te testu owu? będzie wystarczało jak np od 14-15 dc?
Sory za głupie pytania ale nigdy się w to nie bawiłam -
Dzień dobry dziewczynki, jak Wasze noce i tempki. U mnie lekki up, ale....
chyba się jednak @ rozkręca.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Hej kochane
Ja sie do pracy zbieram a tak sie wstac nue chcialo..
Asia za te myslenie klapsa dam!
Powiedz jak mocne jest Twoje plamienie?
Dzisiaj trochę mocniejsze niż te dwa ostatnie, takie lekko brązowawe ze śluzem....
No a co mam myśleć? Ból od czasu do czasu pobolewa jak na @, może Ovu miałam z dzień/dwa dni wcześniej i lada moment @ przybędzie....
Pryszcze mi wyskoczyły!!!!LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula29 widze ze tez mierzysz tempke mimo ciazy... Mi dzisiaj spadla od razu stresa zalapalam, ale widze ze duzo dziewczynom spada, czytalam zeby lepiej ni sprawdza, bo czasami wariujew ciazy i tylko sie czlowiek stresuje :p nie wiem czy sprawdzac dalej..
-
Ruda27 wrote:Paula29 widze ze tez mierzysz tempke mimo ciazy... Mi dzisiaj spadla od razu stresa zalapalam, ale widze ze duzo dziewczynom spada, czytalam zeby lepiej ni sprawdza, bo czasami wariujew ciazy i tylko sie czlowiek stresuje :p nie wiem czy sprawdzac dalej..
Na ciąże najlepiej działa WYLUZOWANIE
Trzymajcie się dziewczyny :**** lecę do okulistyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo Paula zaczyna sie. Ale to przynajmniej objaw ze wszystko jest dobrze
Kiedy chcrss papiery w pracy dac?
U nas tez zimno brrrr zaczyna minimalnie pruszyc snieg i wiele jak cholera.
Byle do 17, ja ju w pracy..
Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny