Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla to trzymamy kciuki, zeby firma dobrze prosperowala!
Paula to ile zostalo Ci pracy??
U nas rodzice tez beda sie dokladac do wozka.. Wiaodmo nie calosc, bo my i tak dosc drogi wozek chcemy, ale troche sie dolozajuz sie nie moge doczekac jak go kupimy
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Daria pracuje do pt
i potem labaaa
Tzn nie do konca
Musze swoje szafy zubożyc przynajmniej o polowe rzeczy zeby w razie czego bylo miejsce dla rzeczy malucha. I tak to co juz mam jest poupychane i na NIC nie ma juz miejsca... Wiec kilka dni oodejrzewam z glowy
Potem popakowac wszystko i wyslac do pla tam... Znow wywalic moje stare ciuchy z pokoju i tak czeka mnie sporo pracy
A potem oczywiscie zakupytez sie wozka nie moge doczekac
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho. My po bilansie. O dziwo mały nic nie płakał
Pani doktor go mega bardzo pochwaliła. Dała tylko skierowanie do logopedy, z tym jego niegadaniem i skierowanie do kardiologa - z sercem oki ale powiedziała że profilaktycznie chce, bo on bardzo szybko rośnie jak na swój wiek i chce żeby zobaczyli czy serduszko nadąża
Dodatkowo mieliśmy małego szczepic w maju bo szczepionka 150 zł a kasy teraz nie mamy i wyszło że mały już na tą płatną się nie łapie i ma za free szczepionkitylko już nie skojarzone 5w1 a 3 wkucia :] więc od razu go zaszczepiłam.
Tak więc wizyta udana ;]Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
sorki dziewczynki troche mnie wywialo.. wydalam 100 zl na sadzonki a opojechalam po 10 selerow i 10 porów- za kore zaplacilam bym3 zl
Ale za to dokupilam 6 ogórkow i 6 pomidorow.. salaty, 2 słoneczniki, 2 kany - biala i zólta, 10 smierdziuszkow, 2 czekoladowce, 1 jakis nie wiem jaki 5 skalniakow,.. 2 donice ziemie.. 2 sulfinie..moj sobie nakupowal kilka kwiatkow ktore jemu sie podoba;yi tak poszlo w pizdu 100 zl..no i zal mi bylo i wszytsko posadzilam
Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
noo i znouw zniknelam
tym razem wina tesciabo poslzismy mu zlozyc zyczenia imieninoe..i pach. postawil winko salatke..no i jak tu odmowic ;P
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczynki;) pisze tu bo tutaj najczesciej uzyskuje odpowiedz
Mianowicie chciałam prosic o to żebyście lukneły na moj wykres, bo dziwnie OF wyznaczył mi owulacje na 18dc. A ja czułam ból owulacyjny i prawy jajnik 20 dc i wydaje mi sie ze wtedy byla owulka. Tylko kurcze w jeden dzien nie mierzylam tempki i wszystko sie zaburzyło;/ jak myslicie kiedy była?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymajcie jutro o 11;30 kciuki za mnie
zadzwonili mam rozmowe kwalifikacyjna tu w Kielcachna Menadzera osrodka medycznego
Czarnula87 lubi tę wiadomość