Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
obczaiłam cos takiego chcemy z mezem zrobic do ogrodu
Eweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ania czy to ta karola ktora sie tak dlugo starala???
Ja jeszcze z ovu pamietam ja jak czekala czy sie zalapia na te badania,,, i udalo sie??? Cudownie
Aniu moja mama ma wlasnie cos podobnegow donicach kwiaty a z tylu i od gory cale zarosniete winogronem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tak ta Karola
udało im sie za pierwszym razem
beta pieknie przyrasta kropek na swoim miejscu
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Co slychac dziewczynki??
widze ze brzuszki rosną patrzac na suwaczki:)
ja walcze zeby moj sie zmniejszył i pomalu sie udaje ale oczywiscie swieta byly i wybily mnie z rytmu:)
trzeba wrocic na dobra droge:)
piekna pogoda u mnie:)
co u Was??
Ania trzymam kciuki za badania zeby wszystko poszlo po Waszej mysli:)
Ewelinka gratuluje nowej pracy męzowi:)
Olga to dobry czas na odpieluchowanie bo nawet na spacery mozna brac zapasowe ciuszki i w razie wpdki raz dwa przebrac:)
Paula pewnie odliczas minuty do ostatniego momentu w pracy:)
Daria jak tam pewnie nie mozesz sie juz doczekac kiedy maluch bedzie na świecie:) zreszta jak kazda brzuszkowa Mamusia chyba:)
Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Gdzie pozostałe dziewczynki ciazowe bo chyba sie nie odzywaja??
Dorotka
konwalia
Inusia??
U mnie tj u mojego meza w rodzinie wysyp ciaz.
Ma 4 siostry a 3 z nich sa w ciazy. Jedna jedyna nie jest ta najmlodsza bo za mloda jeszcze:)
jedna 33 tydzien druga 31 a kolejna w 11 tc.
Nie powiem troche lezka sie w oku zakrecila jak Ta ostatnia w swieta pochwalila sie ciaza.
Bylam jednak dzielna.
Cale swieta zlecialy pod znakiem ciaz dzieci noworodkow i w ogole.
jak widac zycie hartuje -
nick nieaktualnyPaula zostaje do soboty.. Wczoraj moj maz wyjechal a ja jednak zostalam i przyjade busem
jeszcze troche pokorzystam, zeby pobyc z rodzinka
Czekaja bardzo nie moge sie doczekac
Jak maly kopie, jak brzuch sie rusza najlepsze uczucie i wtedy sobie maluszka wyobrazam.. Juz taki duzy byczek jest
Paula fajnie, ze masz taka kolezanke z pracy
Ja z siostra w czwartek moze na jakies zkaupy dla malego sie wybiorei sobie cos pokupuje, w koncu mialam urodziny i mi sie nalezy haha
Nie znam sytuacji Karoliny, ale ciesze sie ze sie udalo i licze ze u Ciebie Aniu bedzie tak samo!!
Ewelinka zaloz sukienke i pokaz sieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Tak robilam sobie zwykla morfologie i inne takie tam biocghemiczne był pakiet w promocji to sobie zrobilam a co mi tam.
wszystko wyszlo dobrze oprocz wszystkich parametrow zwiazanych z czerwonymi krwinkami.
Mam to po mamie i tak wlasnie moje zelazo bylo poniezej normy dostałam tardyferon na podnisienie ilosci i juz robilam badania kontrole czy rosnie i wyszlo ok teraz jestem juz przy gornej granicy.
dostałam l4 do konca miesiaca a pozniej zobaczymy co dalej:) -
A mnie mama porwala na skypa
Bigos sie produkuje
Pachnie w calym domu hahah
Czesc Olaa no nie mozemy sie doczekac. Pewnie..
Ja odliczam wrecz minuty do konca pracy ale z drugiej strony bedzie brakowac tych ludzi troche
Daria super ze dluzej zostalaskozystaj na maxa ile mozesz
A mi mamuska dzis zaczela gadac ze mamy sobie wozek upatrzec i nie kupowac tylko powiedziec co jak i gdzie hahah
Kurde nie chce zeby sie tak kosztowali bo juz na wesele nam chca dokladac. A mama do mnie ze to nie dla mnie wozek tylko dla wnuka/wnuczkiwiem ze jej partner to pewnie wymyslil hehe
No zobaczymy jak sie dogadamy
Ewela ja tez czekam na sweet focie hahahEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Tak mi zawsze ciebie bylo szkoda Paula ze musisz pracowac i tak rano wstawac:)
teraz odpoczniesz:)
a moj M nie wyjechał cale szczescie do zadnej Szwecji tylko zalozył firme swoją i mam nadzieje ze bedzie mu szlo caly czas tak dobrze jak teraz i troche odrobimy i dorobimy sie;)Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość