Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelko pracodawca ma OBOWIĄZEK przyjąć wypowiedzenie. Tylko musi być zachowany konkretny okres wypowiedzenia, który powinien być zapisany w umowie. I jeśli twój mąż złoży to wypowiedzenie dzisiaj a ma np. okres wypowiedzenia dwa tygodnie to liczy mu się nie od dzisiaj tylko od soboty i ostatni dzień wypowiedzenia to będzie wtedy 10.05.2014.
W razie gdyby nie chcieli mu podpisać wypowiedzenia (niech idzie z dwoma egzemplarzami - jeden dla firmy drugi dla niego z potwierdzeniem przyjęcia przez pracodawcę) - to są dwa rozwiązania - albo niech jakaś osoba mu podpisze, z zaznaczeniem, że kierownictwo odmówiło podpisania tego dokumentu; drugi - wysłać pocztą listem poleconym za potwierdzeniem odbioru.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
hej laski!
Dzięki Olgus :* zaniósł dzis za porozumieniem stron ale mu powiedzieli, ze jednak do porednika musi jechac to pojedzie
a mi sie cisnienie podniosło kurwa pierdolona POczta Polska!!! zamawiałam sukienke i dobrze, że miałam śledzenie przesyłki bo bym nawet nie wiedziała, ze jest do odbiorusprawdzam dzis na necie a tam, że awizo mi wczoraj zostawili kurwa to ja sie pytam gdzie niby???!!! bo w domu cały dzien byłam!!! no chyba mnie zaraz cos trafi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Dzien dobry dziewczynki
Ja dzis wzielam sobie wolna bo moj łotr tez ma
jedziemy pozniej do agrocentrum kupie sadzonki selera, pora itp itdduo mi nie potrzeba a sa po 40 gr
No i jedziemy obczaic pergole z drewna..bo maz zobowiazal sie ze mi zrobi takiejedna z ławeczka a druga ze skrzynkami po bokach
Łajza obudzila mnie o 1 w nocy i zaczal sie przymiziwac.. no i mnie wybudzil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam zielonego pojęcia
ale w książeczce jest sporo do wypełniania przez panią dr i mam nadzieję że ten bilans to będzie solidny
wzrost, waga, wykrywanie zeza, słuch, rozwój fizyczny, jądra, rozwój psychoruchowy, układ ruchu, długość kończyn dolnych, jama ustna, uzębienie, skóra, układ krążenia, ciśnienie tętnicze krwi, pozostałe układy, wady rozwojowe, i takie tam - to do podkreślania, skreślania i wypisywaniaEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
wiecie co pojebana jestem.. tak sie napalilam na te badaniaa
ze azmi sie nsnilo ze juz bierzemy w nich udzial
Eweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość