Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi się jakieś głupoty śniły ogólnie dzisiaj. I mało spałam bo miałam budzik nastawiony co kilka godzin, bo małego oduczamy od pieluchy juz na maksa :] dzisiaj pierwsza nocka za nami - łóżko i pościel sucha - mąż go raz wysadzał i drugi raz ja. Trochę młody płakał że się go budzi, no ale
Wczoraj cały dzień bez pieluchy się udało - jedna wpadka tylko była :]Eweloka84, Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:hhahaa Aniu wariatko
mi sie sniło, że moj misiek kupił takie malusie skarpetki hahaha a pozniej jak jakas para nawalona sie bzykała w pociąguhehehe;)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry moje kochane
Dzis nas wiecej widze. Super!!!
A mnie musial moj obudzic bo takie spanie mialam
Aniu super ze masz wolneolgus i ewelcia tez... Tylko ja jeszcze do pracy
Olga to powodźenia zMichasiem na wizycie u oby go dokladnie przebadali
Anus zazdroszcze ci tego ogrodka megatylko jak zrobicie te pergole to nie zalujcie na zabezpieczenia tymi preparatami do drewna bo jak sie dobrze tego nie zrobi to szybko sie rozleca
wiem bo moja mama dostala i nie zadbala o to za dobrze
Ewelinciu nie denerwujemy sie!!!! U nas tez sie tak z kurierami zdazalo ze na stronie bylo ze byki u nas ( dziwnym trafem w identycznych godz codzien) a bylismy w domu
Mozesz pojsc na poczte i pogadac z kierownikiem ze jakim cudem ktos byl skoro ty lezalas w domu i nawet awiza nie zostawiliEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
znajoma podchodziłą z dziekciem do bilansu 3 razy - tak płakało i nic się nie dało zrobić
ja sama małęgo zmierzyłam w domu i zważę przed wyjściem gdyby się nie dał tam
to w razie co może szybciej pójdzie
A co do odpieluchowania to mały wszystko kuma tylko nie zawsze wołaale moja mama powiedziała że dobrze zrobiliśmy i że na pewno się uda :]
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki
Ewelinka bez nerwowdaj znac jak sukienka
Ania no oby wypalilo z tymi badaniami i byly pozytywne wynikijuz niedlugo
Olga powodzenia z malym na badaniach
U mnie minelo szybko, swieta meczace i teraz odpoczywamjestem u siostry sama, ok 15 ide odebrac chlopakow z przedszkola
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olga powodzenia bo domyslam sie ze z tym odpieluchowaniem zmudna robota
ale kto jak nie taka mamuska jak ty da rade
Kurde dobra... Nie maja obowiazku nosic ale zostawic awizo to tez widze kurde problemgrunt ze ewelka czeka juz na kiecuszke
a my na fotke w niej
Czesc Dariamilo cie widziec
Do kiedy w pl zostajesz???
Moja partnerka z maszyny wczoraj tak sie zachwycala ile jest teraz pieknych ciuszkow dla niemowalakow ze powiedziala ze juz ma cos dla nas upatrzonewidze ze dla niej to frajda bo sama nie ma meza ani dzieci i widze jak zachwyca sie moim brzuchem...gada do niego, mowi o sobie ciocia... Czasem mi troche przykro... Powiedziala ze 10.09 bedzie czekac pod szpitalem albo na korytarzu hahaha
wariatka
Czarnula87, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula to milo z jej strony
Daria pewnie nadrabialiscie rodzinke
ja umylam kłakii jedziemy kolo 1-11:30 na zakupy
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ewelka ja też miałam taką sytuację z pocztą. A jak poszłam to wyjaśniać to mi powiedzieli, że listonosz nie ma obowiązku nosić dużych paczek bądź jakoś tam wagowych i może zostawić awizo
-
Ohhh chcialabym.. boserio koszta mnie przerazaja.. a tak .. moze na nowy rok bylibysmy w trojke
szczegolnie ze Karoli z wieczornicy wlasnie po tych badaniach udalo sie za pierwszym razem:D i ma juz kropka pod serduchemEweloka84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość