Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie czuje super
Aneczko jeszcze dwa dni i wolnetak sie nie moge doczekac
Ale troche sie zmartwilam dzis przyjaciolka.... Bo jej sie posypalo w zyciu troche.
Mega powalona historia i niestety stalo sie tak jak mowilamona sie podlamala.... Nie wiem czy kogos to interesuje ale kurde przezywam to troche tazem z nia
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ehhh..ja tez zawsze przezywam jak cos zlego sie dzieje u moejj przyjaciolki
jak poronila to siedzialam przy niej w szpitalu a jak wyszlam to doslownie na srodku skrzyzowania sie poryczalam
-
Ehh no my to jestesmy wrazliwce
Ale ja zawsze wszystko przezywam. Druga przyjaciolka tez sie martwilam bo po porodzie okazalo sie ze miala depresje a ja nic o tym nie wiedzialam... Bylam daleko i nie mialam jak jej pomoc...
Ale teraz bede w pl to sie napewno zobaczymy, pogadamy i bedzie ok
A jakie plany na dzis Aneczko???
Kurde mi wczoraj ta moja babka co z nia pracuje powiedziala ze chce kupic dla dzidzi wszystkie te kosmetyczne rzeczy...
Tzn wanienke, orzewijak, pudeleczka na te kosmetyki itp ze jak dzidzia sie urodzi to dostanie i zebym nie kupowala...
Ja jej oczywiscie powiedzialam ze nie trzeba itp...i teraz nie wiem co zrobic...
Kupowac czy nie
Bo ja chce miec wczystko wczesniej po to zeby potem nie myslec i nie latac... A ona moze teraz tak mowi a za 4 mies jak odejde z pracu to wogole zapomniAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Heheh no to ładna wyprawke chce ci zrobic
Faktycznei teraz bedziesz miala rozkminke.. czy kupowac..
Ja dzis robie młoda kapustke, ziemniaczki i piers duszona z kuraka
pózniej musze napisac skrypt na szkolenie max 15 str.
no i podlac moje piekne roslinkibo jak widze jak pieknie to wyglada
Az tesciow powiedziala noo wiesz co ..ja tyle lat sadze truskawi ale nigdy mi tak pieknei sie nie przyjely ..i faktycznei u niej takie malenkie prawie nie widac krzaczki a u mnie wysokie i takie zdrowe -
A mojemu wczorja cos odbilo..polozyl reke na moim brzuchu i mmowi tak: noo moze bys sie zdecydowal uparciuchu .. ta ceche to ty bedziesz mial po mamusi jak nic ;P
-
Kurde no zglupialam
jak tak dalej pojdzie to nic sami nie kupimy hahaha.
Mama sie zadeklarowala do wozka wczorajlozeczko chcemy uzywane
No szok
Aniu ja jak bylam mlodsza (dawno temu) to zrobilam sobie ogrodek taki malynie mialam pijecia o sadzeniu itp
Sama wyplenilam w wielkiej trawy taki spory kawalek.... Potem nasadzilam kwiatkow, jarzynek.... Dziadek tylko chodzil, podgladal i smial sie... Mowil:
Dziecko moje kochane bez nawozu i chodzenia codzien kolo tego nic ci tam nie urosnie...
Alez sie potem zdziwil hahahaha
Ja mysle ze roslinki czuja ze sie do nich z sercem i troska podchodzi
A ja mam na obiad bigosik jeszcze i zaraz malz przyjeddzie ro bedziemy robic saltke z tunczykaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
A moj Michal stwierdzil ze te truskawki dlatego tak ladnie wzeszly bo czuja od nas pozytywne fluidy i ze wkrotce i u nas cos wzrosnie
i ze skoro truskawki sie przyjely to znak ze i u nas cos sie przyjmie -
Aneczko moze on ma przeczucie...
oby sie tylko sprawdzilo.
Musicie miec pozytywne nastawienie,
Kiedys czytalam ze zdarza nam sie tylko to czego tak naprawde chcemy
A wszystkie nieszczescia przychodza z tad ze za duzo o nich myslimy
Wiec teraz tylko pozytywne mysliAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Aneczko moze on ma przeczucie...
oby sie tylko sprawdzilo.
Musicie miec pozytywne nastawienie,
Kiedys czytalam ze zdarza nam sie tylko to czego tak naprawde chcemy
A wszystkie nieszczescia przychodza z tad ze za duzo o nich myslimy
Wiec teraz tylko pozytywne mysli -
I tego sie trzymaj
Ja powiedzialam ze do tego i tego czasu chcemy probowac... Jak sie nie uda (a musi sie udac) to końiec i co.... I ten maly cudzik nawala mnie wlasnie w pecherz
Wiec glowa do gory i od dzis mowimy sobie ze dzidzia tylko na was czekaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Heheh no łądnie widac stwierdzil ze masz za duzo w pecherzu i mu za malo miesjca
Aaaa jutro mam druga rozmowe -
Paula55 wrote:Nawet mi nie mow bo jak sie ulozy na pecherzu to latam siku co 15 min
Ania ty to same rozmowy maszpowodzonka
2 o 11:30 -
Paula55 wrote:Uhh to nerwowy dzien cie czeka co???
A ja jutro ostatni dzien i pewnie beda placze