Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Niech sobie robią w tym samym czasie ale niech dadzą oddychać! I obaj poslzi pod wodę - młodego musiałam pod prysznic wsadzic bo tak tyłek usmarował, a kot próbował się sam wykąpac w misce z wodą
-
nick nieaktualnyNo prawie razem Jak Michaś idzie spać to kot zaczyna dopiero życie i zabawę wczoraj między 1 a 3 szalał jak nie wiem po całym domu, skskal po naszym łózku, po dywanie, po meblach, turlał się tak się bawił myszką taką z grzechotką w środku wcześniej zanim usnęłam to się ze mną na łózku bawił koralikami. A o 5 rano wskoczył mi na nogi, pougniatał mój tyłek i uda (na brzuchu leżałam ) i poszedł spać
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Hahaha niezła akupunktura ja tam wolę tyłek i uda może trochę mi cellulit pougniata
oki znikamna razie moze pozniej sie pojawie -
nick nieaktualny
-
Jestem po rozmowach
I o 9:30 - super extra ludzie i podejscie....i tam mam bardzo duze szanse nawet facet powiedzial ze jestem ich liderem a dwoch chlopakow ktorzy byli to tylko informatycy a im zalezy na znajomosci NFZ
II o 11:30 menadzer osrdoka zdrowie- blle..nie mili.. ogolnie nie moja dziala bo okazalo sie ze szukaja kogos kto bedzie sprzedawal uslugi medyczne ;/ -
Aniu jesyem jestem kochana
Jej fajnie jak by sie udalo z ta pierwsza rozmowa wiedzialam ze dasz rade... Sprawa byla tylko taka czy sie na Tobie poznaja a teraz mam nadzoeje ze z gorki bardzo sie ciesze!!!
Kiedy maja dac odp???
A ja dzis od rana mialam przeboje wstalam z bolem glowy ale wypilam kawe i ok. Ale cala ta kawe potem zwrocilam buuu.
Potem pojechalismy po slodkosci dla mnie do pracy zeby sie na slodko pozegnac
Teraz robie rybke w folii, zjemy i wczesniej do pracy bo dzis piatunioAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ojjj no to faktycznie z przebojami
a jak tam bo czytalam na FB ze cos sie martiwlas ze maluszek sie nie ruszal.. juz dal znac -
Cieszylabym sie z tej pierwszej bo to cos co lubie robic i ogolnie widze ze panuje tam fajna atmosfera..bo zapytal sie czy moge od razu podjac prace a ja na to ze w sumie tak tlykood razu chcialam uprzedzic ze np 9 maja niestety nie bede mogla gdzy od 3 meisiecy czekamy na wizyte wŁodzi -a ten do mnei nie noo to na pewneo pani dostanie wolne.. zdrowie jest najwzniejsze
Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nooo w koncu sie odezwal troszke... Po jedzonku
Ale kurde wystraszylam sie bo wczoraj otworzylisny nowy sok...wisniowy. Wypilam lyka bo dziwnie smakowal...
A dzis od rana te wymioty i ogolnie slabo sie czulam...
Ale juz ok
A kiedy ci maja odp po rozmowie Aniu???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
CLOnówka wrote:kochane zrobiłam sobie progesteron i wyniósł 16,20 jestem w 6tc , proszę powiedzcie mi czy to nie za mało ???
Hmmm a masz podane normy???
Ja w 6 tc mialam ponad 30 ale nie chce bron Boze cie straszyc....
Lepiej umow sie do lekarza bo może beda potrzebne leki typu luteina lub duphastron...
-
do 30 kwietnia dadza odpowiedz
Clonówka z tego co wiem powinien byc wyzszy .. ale umow sie do gin..jesli masz Duphsaston lub lutke to tel ustal czy masz ja brac i w jaki ch dawkach
noo widzisz..malkuch po prostumusiala odpoczac -
tak 3 miesiace na probnym a pozniej na nieokreslony czas ogolnie facet mi powiedzial ze nie suzkaja kogos na 3 miesiace bo jest to praca gdzie trzbea poznac sporo rzeczy i te 3 miesiace to bede miala na doszkolenie sie
na okresie probnym 1500 na reke
pozniej 2000-2500 plus ewentualnie jakies dodatki
wiec jak dla mnei super bo odciazyli bymnie z zusu za ktory bede musiala placic 1100 zl .. a jak bede miala umowe o prace tobede placila 250 wiec utrzymalabym i firme i inne zleceniAPaula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny