Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu to cudownie!!!! Jej ale by wam to duzo dalo
Ja tam wiem ze ci sie uda i w koncu wszystko bedzie z gorki zacznie sie od pracy a skonczy na fasolce
CLOnówka to niby normy sa... Miescisz sie... Sama nie wiem.
Moze co labolatorium to inne normy...
Twoja lekarka w koncu wie najlepiej.. powodzenia!!!
A ja uciekam... Ostatni dzien a mam stres jak bym pierwszy raz szla
Boje sie ze bedziemy plakac haha
Od jutra jestem z wami babeczki milego dniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Paula wspieram .. duchowo nie placz bo dzidzi bedzie pleczek jak sie urodzi:P
Clonowka..skoro ginka powiedziala ze jest ok to spokojnie mysle ze wie co robi;)CLOnówka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i jestesmy w domku
Zmeczona i szczesliwa ale zarazem troche smutna... W koncu przez ponad rok czlowiek sie zżyl... To byla moja codziennosc ktora teraz zaczyna sie zmieniac...
Oczywiscie bylo milion usciskow, same dobre zyczenia, usmiechy kazdy zalowal ze w pon juz sie nie zobaczymy... Ja tez
Hitem byla moja koszulka ktora juz chyba widzialyscie:
" baby loading.....
Please wait..."
Dostalismy tez prezenty:
Piekny polarowy kremowy kocyk dwustronny z kubusia puchatka, 5 par bodziakow, 10 par sliniakow, polarowy pajacyk z kubusia, spiochy, buciki, niedrapki, piekna kartke dla mnie i slodkosci
A co mnie najbardziej zaskoczylo.... Przyszedl do mńie sam manager sie pozegnac i powiedziec ze ma nadzieje ze dobrze mi sie pracowalo!!!
Powiedzial ze ma tez nadzieje ze sie kiedys ponownie w pracy spotkamy
Bylam w szoku bo na kilkuset pracownikow kontraktowych on przyszedl do szarego agencyjnego pracownika ktorych tam bylo na peczki strasznie to bylo mile
A teraz odpoczynek....do jutraAnia_84 lubi tę wiadomość
-
I gadac z wami aaaa. Bo caly czas zazdrosc mi bylo ze wy tu sobie gadacie a ja musze do pracy lazic
Ale fakt... Od pon musze zaczac robic miejsca w szafach bo znow dostalismy prezenty i nie mam gdzie tego ukladac...
A juz mi kolezanka zapowiedziala ze szykuje nastepna trobe z ikei ciuszkow dla nasAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nooo to trzeba robic miejscowke
A kiedy do Pl przyjezdzacie ??
mnie moja kici dzis dala popalic od 3 w nocy mnie budzila.. ehh..jak dziecko ..
a swoja droga mam nadzieje ze @ przyjdzie o czasie czyli 1 maja bo 9 maja jak bedziemy jechali na geneyke hce juz byc bez..nie lubie jezdzic z @ w dluzsze tray -
Anusiu lecimy dokladnie za tydz w sobote juz sie nie moge doczekac
Ojj to kicia ci dobry trening robi hehe. Przyda ci sie
Za to ja bede teraz dosypiac na maxa
Ojj dobrze by bylo jak by przylazla tak jak trzeba... Ja tez nie lubilam dalekich podrozy z ta towarzyszka
Ciezko sie potem znow bedzie do niej przyzwyczaic :p po takim czasie
Kurcze to jz tak niedlugo te badania....najgorsze potem to czekanie, prawda?
-
Oo ja piekne
cudoooo
Wszystko bedzie odbrz ena badaniach a pozniej juz ttylko czekac podobno ostatni miesiac jest najgorszy jesli chodzi o czekanie
-
Mam nadzieje ze nie dlugo
dzis szkola.. pozniej urodziny kolegi o 19 jutro od 9-15 szkola.. a nastepnie musze napisac skrypt na skzolenie