Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaraz biore sie za obiadek bo T konczy o 12. Zjemy zupke i pewnie pojedziemy po zakupy bo w lodowce tylko swiatlo hahha
Potem sprzatanko... Tydz temu cos znajomi z malenstwem sie zapowiadali na kawe ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo z nimi to roznie bywa
-
Ehhh musze wydrukowac cwiczenia dla uczniow.. a a kurat mam z takimi - jak bedie jedn z nich to mam zraben ajecia.. ma wsytsko gdzies ale dla niego specjalnie przygowoalam takie cwiczenie ze jak nie zrobi to bedzie siedzial dopoki nie rzorbi moze sie nauczy troche dyscypliny ;/
-
nick nieaktualnyHej kochane
Jestem juz w austrii..przeziebiona i leze dzisiaj caly dzien w lozku..
Paula ciesze sie ze koniec pracy sliczne prezenty dostalas niedlugo do Polski, super!
Ania jak u Ciebie??
Ewelinka to wiem bo na fb pisala, a co u reszty dziewczyn? -
Ooo w koncu ktos zajrzal
Czesc Daria
Ja to dopiero ten końiec pracy odczuje bo naraze to czuje sie jak bym miala wolny weekend haha
Aktualnie pieke muffiny z owocami bo znajomi maja wpasc z miesieczna coreczka
Ojj prezenty super bardzo przydatne
Teraz zaczelam sie rozgladac i porownywac ceny butelek, przewijakow i tych wszystkich innych rzeczy i powoli bede chciala kupowac poza tym od pon robie porzadki w szafach bo miejsca nam potrzeba
We wt usg, potem pakowanie i w sob do plRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula w ogole to gratuluje polowki!
Kupowanie dla dziecka to czysta przyjemnosc ja jeszcze nie mam nic procz ubranek, paru pieluszek i smoczkow w maju bede kupowala srodki do pielegnacji itd..
To milego dnia ze znajomymi fajnie ze bedziecie miec dzieciaczki w podobnym wieku, tylko pare miesiecy roznicy..
-
Hej dziewczynki a a od rana miaalm zjebany humor.. poarlam sie z miskiem bez powodu...bo jak mnie odwiozl zpaytalam sie czy po mnie przyjedzie a ten nie.. pytam sie czem b..bo nie.. jescze przy siostrze jego..i misie tak cholernie zrobilo przykro ..i dopeiro po jakims czasie napisal mi eska zaplanowalem sobiezepojade do galerii a ty musisz zawsze wszytsko popsuc..no toja sie porycalam ze mu zawsze wszytsko psuje napisalam mu to a ten do mnie "nie wszytsko zle napisalem chcielem ci cos ładnego kupic .. i zrobic niespodzianke.. i ze przeprasza no imi sie glupio zrobilo:(
-
Dziekujemy Daria jak to szybko zlecialo te 20 tyg..
Ja w Pl chce pokupic wszystkie kosmetyczne rzeczy dla maluszka i dla siebie. Potem przed porodem mama mi wysle
Ja wiem ze tu w uk wszytskie firmowe kosmetyki sa niedrogie alr ja nie chce tych wszystkich jonsonow
Chce pokupic troche z hippa, troche z babydream z rossmana (swoja droga maja najbardziej naturalny sklad że wszytstkich) a dla siebie te wszystkie majty poporodowe, podpaski, podklady itp
Powiem ci ze fajnie nam sie zlozylo bo nasze dziecko bedzie z tego roku co cora znajomych i syn brata mojego T bedzie kilka mies roznicy
Ojj Aniu nie potrzebnie na ciebie naskoczyl mogl poprostu powiedziec ze nie da rady i tyle.... Tez by mi sie przykro zrobilo.
Ale moze mu o cos nerwy puscily i tak wyszlo...
Bedzie dobrze nie smuc sieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
No nie powinien.. nie wiem co mu siadlo na watrobie..na dodatek jescze ide ze szkol bo wczesniej skoncyzlismy poszlamna autobus.. atrze nie wzielam portfela..zajebiscie i e zwichnieta noga dymalam na piechote.. pewnie przez nastepe dwa dni bede ja doprowadzala do normalnego wygladu ;/
-
nick nieaktualnyUuu Aniu, chcial Ci niespodzianke zrobic a wyszlo nieporozumienie.. Mogl tez inaczej Ci powiedziec i nie bylo by sytuacji.. Ale nie placz, nie ma co sie spierac o takie cos.. Napewno sie pogodzicie i bedzie mily wieczor
Paula no to dobrze ze w polsce pokupujesz sobie wiekszosc i mama Ci wysle
Ja tez bede w polsce kupowala, tutaj sa nie dosc ze zdrozsze to nie ma wszystkiego co bym chciala.. Np sudocremu nie ma, oulatum tez nie widzialam.. Mam juz pare rzeczy upatrzonych ktorych chce, dzieki radom siostry
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem tylko wlacza mi sie PMS i placzliwa jestem
na dodatke dzis wokol mnie same male dzieciaczki ..i ..ehh szkoda gadac bo juz mi lzy leca -
nick nieaktualny
-
juz jestem w domu.. opierdzielam ciastka..
ale chcialam pomyc gary zrobic jakas zuperbo glodna jestem.. toteraz noga mnie tak rozbolala ze musze troche polezec z nia do gory.. 2 dnija jaos jkurowalam i teraz znowu zwichniecie odczuwam ;/ -
właczylam sobei muze ktora zawsze mnie jakos podbudowuje
Rafał Brzozowski - Masz zawsze mnieRuda27 lubi tę wiadomość
-
Daria fajnie masz z ta siostra pomoze, doradzi
Ja sie zdaje na rady dziewczyn z belly poki co i moze przyjaciolka cos pomoze bo ona ma juz 2
U nas tez nie wszystko jest to co w pl a nawet jak znalzalam np kosmetyki hipp to koszt zwyklej oliwki po przeliczeniu na zlotowki to 30 zl za butelke
Dla porownania johnson kosztuje 5 zl czyli £1
Aneczko z cos ty w te noge zrobila bo cos mi umknelo chyba bidoku ty
Ja sie objadlam i chwila odpoczynku a potem powoli sie szykuje na nadejscie gosci babeczki juz w lodowce
Ale sie smialismy z moim przed chwila. Tyle co siedlismy do obiadu a tu brzuch sie podnosi, vzuje takie ciagniecie, opieram sie o sofe a tu taka wielka gula z jednej strony hahahaha. Normalnie jak obcy t sie smial ze maly to przez brzuch chce na obiad wyjsc
Ania lepetynka w gore i nie zamulamy kochanieAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Albo pokazuje chce wiecej chce wiecej
A tydzien temu jak kuilsmy sadzonki to przy wnoszeniu zesliznela mi sie noga ze stopnia i zle stanelam..az cos zachrupalo.. nie psuchla tylkood czasu do czasu bolala.. oszczedzalam ja jak tak wczoraj lalo to noga sie odezwala ale pochodzilam w bandazu elastycznym i troche minelo..no teraz jak szlam.. to znowu zaczela bolec.. ale nie jest napuchnieta nawet isna nie jest czy nie ma krwiaka wiec chyba nie jest zlamana tylko po porstu ja mocno nadwyrezylam ;/