Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu ja tez tak mialam ostatnio... Moj pil a mnie tak glowa bolala i serio czulam sie identyko jak na kacu
No nas w pl tez czeka intensywny tydzien...
W pon dentysta, potem usg tarczycy i badania z krwi, moj ma usg nerek, potem usg genetyczne, zakupy dla malucha, ogladanie wozkow, komunia, odwiedziny u rodziny i przyjaciol... Nie wiem jak my z tym zdazymyAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
noo ja pisze tu jak widze ze nikogo nie ma to pisze pojedyncze posty zebysmy nie zlecialy na 2 str
A jak nie ma nikogo to pisze nie raz cos na innych..Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Paula to macie bieganiny po lekarzch ale zrobcie wszytsko zeby miec spokoj
Noo mamy strasznie duzo... Ale chce wszystko skontrolowac bo tu niby robia badania ale ostatnio dostalam list od endo ze wyniki krwi idealne a wczesniej mialam duzo za niskie a tez powiedzieli ze w normie
Wiec wole zrobic i miec spokoj szczegolnie teraz w ciazy...
-
noo trzeba rozruszac .. ale pewnie to tez zasluga pogody ..jest ladnie to ludziem nie chce sie siedziec przed kompem jak bylo zimno to predej
-
nick nieaktualnyNo tez widze ze tu slabo.. Sama sie juz mniej udzielam ale i tak was czytam.. Musze wiedziec co u was
Paula to bedziecie miec aktywny urlop.. Ja to wrocilam padnieta po swoim ale tez duzo przyjemnosci bedzie, usg, komunia, zakupy itd
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja dzis w domku - ale oczywiscie praca jest czekam na łóżko
Zaraz ide po kawe i biore sie za wpisywanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny