Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana ja robie pieczarkowo- serowo- cebulkowy
Taki mojemu najbardziej smakuje
A farsz robie tak:
Podsmazam cebulke, potem dodaje starte na tarce na grubych oczkach pieczary. Czekam az woda odparuje. Doprawiam.
Potem tre ser zolty na grybych oczkach i mieszam z ZIMŃYMI pieczarkami.
Dodaje jajko i mieszam. Faszeruje nalesniki, skladam, obtaczam w jajku i bulce i na patelnie
Jak sie je to super ten ser w srodku sie ciagnieAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Wow.. Paula ale mi narobislas smaka
ja bym zrobila krokiety ale musze wam sie przyznac ze nalesnikow nie umiem robic.. znaczy przekladac je na druga strone
Ja dzis lece po bandzie i bedzie barszcz bialy bo mojemu sie zachcialo i mi w sumie tez -
nick nieaktualnyPaula mmm smakowanicie sie wydaje moze tez zrobie na dniach
Ania mi nie zawsze nalesniki wychodza, ale ja tak uwielbiam
Moze dzisiaj zrobie nalesniki z dzemem albo bananem chociaz te krokiety mnie korca moj nie przepada tak za pieczarkami ale czasami zje, np na pizzy albo zapiekance.. Albo w leczu to moze i to zje -
Moj wczoraj zrobil zarabiste łazanki i to tak jak mi sie chcialo tłusto.. smazone
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ja kiedys zrobilam lazanki ale jakos mi nie podchodza sama nie wiem czemu.
Za to pieczaru uwielbiam pod kazda postacia
Dzieweczyny a robilyscie kiedys piers z kaczki???
Potrzebuje dobry przepis i najlepiej sprawdzony...Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta..
Właśnie lekarka przepisała mi Metypred 4mg. Mam zażywać po pół tabletki. Nie zapytałam czy nie ma przeciwwskazań podczas planowania ciązy. W necie sa różne opinie...
Ma może któraś doświadczenie z tym lekiem?
Będe wdzięczna za odpowiedź!
Pozdrawiam!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Rudasku ja nie pomoge .. nie znam etgo leku
Paula.. ja tez nie lubie za bardzo..ale wczoraj mialam mega chccice na cos takiego i akurat mi wpasowal..zjadlam 2 talerze -
nick nieaktualnyRudasek ja tez nie pomoge nie znam tego..
Ja uwielbiam lazanki, dawno nie jadlam..
Pieczarki tez lubie
Co do kaczki to nie pomoge, ja kuchenne antytalencie jestem
A nie wiem czy wam sie chwalilam, w swieta zrobilam sernik z brzoskwiniami. Pierwszy raz i wyszedl swietny! Normalnie jestem z siebie dumnaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej Rudasek. Ja nawet nie wiem co to i na co sorry.
Hahaha ale mialas zachcianke Aniu ja zaraz musze isc zjesc sniadanie a nie wiem na co mam ochoe jakies podpowiedzi?
Kurde musze poszukac jakis przepis na ta kaczke bo moj ostatnio taka wielka kupil i trzeba ja zjesc... A z kaczki to tylko rosol robilam...
Daria no nie.... Ja uwielbiam serńik z brzoskwiniami mniammmm nie pochwlila sie bo taki dobry wyszedl ze sama zjadla
Laseczkki a powiedzcie mi.... Czy wiecie jak dlugo (mniej wiecej) schodzi brzuch po ciazy???
Bo wczoraj ci znajomi byli i kolezanka urodzila (cc) dwa mies temu a ma taki brzuch jak w 20 tyg conajmniej caly czas chodzi w spodniach ciazowychAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mojej sostrze chodzila w pasie ciazowym. i po 3 miesiacach prawie juz nie bylo widac.. szwagerka tak samo..u niej nawet szybciej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe A wlasnie ze sama nie zjadlam, bo w poniedzialek robilam urodziny z tesciowa i tam zawiozlam
Paula mysle ze to zalezy od organizmu.. Duzo zalezy od genow.. Ty jestes szczupla, pewnie Ci szybko zejdzie, moja siostra ma do teraz brzuch zwisajacy po ciazach... Ale to trzeba szybko sie za siebie brac, im dluzej sie zwleka z cwiczeniami tym trudniej z tego zejsc..
I ja napewno nie bede spodni ciazowych nosila, racźej jakies sciskajace -
nick nieaktualny
-
Czesc Olga co slychac???
Kurde pomysle o tym pasie...
Ja myslalam ze szybciej to schodzi bo wiele znajomych juz mies po wygladalo jak by w ciazy nie byly
Ale bede sie chciala jak najszybciej brac za siebie
Ania gratulujemy rozbicia bankuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Kurde pije kawe i jakas taka dziwna.. ma taki dziwny smak.. i czuje jakbym miala w gebie kapcia ..blee