Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula nie dziwie sie ja bym juz siusiaala a od tygodnia przed
a swoja droga ostatnio strasznie mnie meczy wstawanie w noc a duzo nie pije ;/
-
Alaaaaaa......!!!!!
Ale mialam wlasnie przypał!!!!!!
Jezu jakiego kopa dostalam.... Ja nie wiem co to moje dziecko wyprawia ale tak dostalam w lewe zebro (!!!!) ze az mnie zgielo!!!
Ja nie wiem jakim cudem!?? Chyba stanal na bacznosc czy co... Bo jak on tam dosiegnal.
Az mi sie slabo zrobilo
Sorry ale jestem w takim szoku ze chce mi sie smiac i plakac bo serio to bolaloAnia_84 lubi tę wiadomość
-
A ja dzis mam jakies glupie uczucie.. jakby mi sie skora naciagalaa.. i co jakis czas klucie tak po bokach brzucha
moze to z czase minaczej sie odczuwa te ruchy ?? pewnie Daria ci podpowie -
nick nieaktualnyPaula niezle, nie pomyslalabym ze moze siegnac w tym tygodniu do zeber.. Na Twoim etapie to macica jest na wysokosci pepka, ale w sumie wszystko sie podnosi to gory wiec moglas to tak odczuc.. U mnie jest miedzy piersiami a pepkiem juz macica, ale nie czuje po zebrach nic
Ania to bedziecie niedlugo chrzcic lozeczko zdjecie prosimy Paula od was tez
Powinnam sie tez zmotywowac to posprzatania w szafie.. Okropna jestemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nooo tylko ciekawe pewnie odraz nie da rady chrzcic bo pewnie bede miala @
chco nie czuje jej narazie.. tylko to rozciaganie takie dziwne.. i bol krzyza -
nick nieaktualny
-
Haha i chyba od was nie odejde
Daria ja wiem wlasnie bo nawet ja czuje tuz pod pepkiem... Ale siedzialam z nogami podkulonymi troche i moze to dlatego...
Jejuu nie umiem tego opisac ale to takie dziwne odczucie.. Calkiem inne niz do tej pory.
Bo normalnie to czuje malenstwo dosc nisko w dole brzucha i to sa takie delikatne ruchy a ten jeden raz to ewidentnie jak by mńie ktos puknal!
Mowie ci.... Az mnie zgielo... I bylo to srednio przyjemne mimo wszystko
Az sie zleknełam bo sie nie spodziewalam hahaRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula moze wlasnie jak bylas skulona maluszek kopnal a to wyplachlo wszystko do gory, bo wraz ze wzrostem macicy wszystko sie unosi.. to pomysl sobie co bedzie pozniej jak juz naprawde bedzie kopal po zebrach haha
Ania i dobrze, korzystajcie to bedzie mily weekend majowy
A co w ogole dziewcyzny planujecie na majowke? Jakies wypady?? -
U nas raczej nic nie planujemy bo M w piatek i niedziele pracuje ;/ z tego co mu wiadomo ;/ wiec nawet nie ma sensu
a swoja droga Mamy cel nastepnej wycieczki Moszna
-
Daria pewnie tak bylo ja nawet ne chce wiedziec jak to boli jak tak wali po zebrach haha
A teraz znowu go czuje na dole
Wystarczy ze usiade to sie kokosi
Alez sie jutra nie moge doczekac
W uk nie ma tych swiat co w pl wiec u nas to normalne dni pracy ale za to w pl bedziemy miec baaardzo intensywna majowke
Moja mama z partnerem za to jada na nasza dzialke mamy tam somek holenderski z calym wyposazeniem, a na koncu samym dzialki jest Dunajec okolice super az sie nie moge doczekac az na wakacje tam pojedziemy z maluchem
Wokol mega zyczlwi sasiedzi ktorzy zawsze pilnuja dzialki, rano przynosza siweze jajeczka od swoich kurek i wlasnoczernie robiony ser bialyAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
http://www.mapofpoland.pl/zdjecia-33729/Zamek-w-Mosznej-Moszna.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 12:53
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ale ladny ten palacyk suuper
A gdzie dokladniej jest ta Moszna??? Kolo jakiego wiekszego miasta??
Nysa Opole -
nick nieaktualnyAnia ja znam Moszne
Paula fajnie ze ma ie gdzie wybyc w polsce my tez mozemy na wies jezdzic, tam sa dwa domki i za rok napenwo pojedziemy z siostra wypad rodzinny
Mnie ostatnio Nataniel bardzo mocno po pecherzu skopal jak stalam to normalnie az nogi zacisnelam bo nie wiedizalam co sie dzieje.. Czesto mnie kopie,male wtedy to bylo max dziwne i takie bolace.. Na szczescie jak wali mi pechrzeu nie lece siku od razu mimo ze to nieprzyjemne to i tak sprawia ogromna radosc.. Nawet ten bol w zebra jak bedzie to przyjme z usmiechem na ustach
Paula jak idzie z krokietami? Ja dalej leze czaicie.. Seriale moje ogladam. Maz bedzie za 1,5 h a ja nawet nic na obiad nie przygotowalamAnia_84 lubi tę wiadomość