Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Ewelka
Jak fajnie ze znow jestescie z nami
Jejuuu ja zrobilam porzadek w szafie gdzie ja znajde taki karton na te ciuchy do wyslania haha
Maluch ma juz swoje dwie szuflady a juz nie ma miejsca a gdzie tam reszta zalamalam sieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
czesc Paulus!! tez sie ciesze, że w końcu wróciłam
czekam na Twoją jutrzejszą wizyte
a ja pojadłam bułeczke z salatą i pomidorkiem i sałatke grecką ( zrobiona własnorecznie przez mojego miska ) mniamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
O kuraki ale on ci dogadza
Taka to pozyje hihi
A mi plecy odmowily posluszenstwa i musialam sie polozyc ale jak za chwile bedzie lepiej to ide koktajl robic
Jak sie czujesz kochana? Nic nie boli? Lezysz???
Tez czekam na jutrzejsze usg
Mam tylko nadzieje ze sie nie spoznimy bo ostatnio NIGDZIE nie bylo miejsca pod szpitalem w promieniu normalnie kilkuset m
A moj sie o 13 zwalnia a mamy na 13.30. Dojazd zajmie z 20 min wiec tylko 10 na szukanie miejsca zostaje
-
no dogadza do spzitala przyniósł i musiała sie podzielic na sali haha
odpukac juz mnie brzuch nie boli tylko ciągnie uff dobry znak zbadali mnie i powiedzieli, że jest ok i antybiotyki mi juz odstawili
miałam isc dzis na wizyte ale moj lekarz powiedział, ze nie ma sensu sie badac dwa razy wiec lipa... usg tez mi nie zrobili na odchodne wiec poszłam do mojego na skarge ( jest ordynatorem hahaha) i od razu wziełam badania genetyczne i z moczu to powiedział, ze jest super ufff a jak zapytałam o usg sie smiał ale powiedział, ze nie ma takiej potrzeby, mialam robione w czwartek dzidzia machala nóżką, serducho biło wiec mam sie nie martwic a jak przyjde na wizyte 19 maja to poogladamy sobie a teraz dzidzia niech sobie rosnie.. wiec odpuscilam i juz nie nalegałam ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam i chyhba pojde w przyszłym tyg tylko na usg hahaha bo nie wytrzymam kolejnych 3 tygodnie.. no i mam duzo wypoczywac, w domu mam zakaz robienia czegokolwiek bo zaraz krzyczą hahaha a moj tato powiedział, ze jak bede chciałą sobie pospacerowac to moge wyjsc przed ogródek i spowrotem i koniec no powariowali hahhaaRuda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze tak o ciebie dbaja a ty nie badz madrzejsza od wszystkich tylko sie sluchaj
A wogole to od czego to wszystko??? Kurde jak by nie moglo byc zwyczajnie dobrze juz caly czas....
Ale teraz juz musi tylko badz grzeczna
Nie dziwie ci sie ze jestes ciekawa dzidzi ja sama sie doczekac nie moge
-
no własnie zagadka bo nie wiadomo skąd to krwawienie bolal mnie brzuch jak na okres i sie położyłam , poszłam sie mys a tu pach....jak przyjechałam na pogotowie i mnie lekarz zbadał to było czysto ani sladu krwawienia tylko brązowy śluz ..ani krwiaka nie mam , ani nic sie nie odkleja.. na usg wszystko ok, na dole tez ..
zwiększyli mi z powrotem dupka na 3razy i duzo odpoczynku -
Paula55 wrote:Noo nastepnym razem robie bez
Bo teraz mi nie smakuje
A ja siedze na ebayu i spisuje ceny rzeczy dla bobasa a potem porownam z allegro zobacze gdzie taniejAnia_84 lubi tę wiadomość
-
hej ewelinko
ehh ja bylam zrobic kalafiorowa mial byc barszcz a wyszla kalafiorowaEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwleinka to teraz duzo wypoczynku i sluchaj sie w domu kochana! Musisz na siebie i maluszka uwazac zdecydowanie ladna pogoda bedzie to bedzies zmogla w ogrodku lezec
Paula kupilam pieczarki i jutro bede robic krokiety a moj: ojej znowu pieczarki, zrob pizze to sie zdziwi i bedzie zmuszony zjesc
Ja wcinam arbuza, ale jakos niezbyt slodki truskawki kupilismy, ale to jutro zrobie koktajl. Dobre jaja u Ciebie Paula z tym koktajlem haha, ze od tych jagod.. Ja nie przepadam to nie wiedzialam nawet..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej ewelinko
ehh ja bylam zrobic kalafiorowa mial byc barszcz a wyszla kalafiorowa
Ania zle i sie skojarzyła ta Moszna hahahahaha
aa i zamówiłam sobie lampe, lakiery lol cały zestaw hahahahhaa zwariowałamAnia_84 lubi tę wiadomość