Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dalej czekam na loze heheh ehh niech juz przyjada bo tak to bym sie przebrala w wygodne ciuszki
-
Oo mam ciocie w Opolu moze sie kedys wybiezemy w to miejsce
Daria ja tez uwielbiam jak sie wierci bo to znak ze jest ok
Ale jak sie wlasnie ulozy gdzies na pecherzu to ja zaraz na siku musze leciec wogole to ostatnio siuram non stop
Dobrze ze w nocy przespie choc
A krokiety sie robia tzn pieczar zesmazone, stygna. Zaraz smaze nalesniki
Ania wskakuj w dresy ja od dzis sie z nimi bardzo zaprzyjazniamAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
aaa... poczekam.. pozniej beda mezwoi mowili ze jak bog wie co wygladalam bo oni pracuja z nim
A takie ladne dresy w praniu sa
wiec mam takie sciochrane i za duze ze ledwo na dupsku mi sie trzymajaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 13:26
-
Hahaha no chyba ze tak
Dobrze ze mnie tu w domu nikt nie oglada
Moj wlasnie dzownil ze chcieli w pracy zeby nadgodziny zostal to sie wykrecil ze musi do mnie najpierw zadzwonic i potem powiedzial ze ja sie nie zgodzilam hahaha
Fajnie beda mnie mieli za zolze ktora nie pozwala narzeczonemu pracowac
Zamorduje goAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W dobrym ale wyjde na zolze hahaha
Za to powiedzial ze w sr i czw zostanie buu. On to jest pracus
Nalesniczki sie smaza juz zglodnialam. Chyba machne koktajl bananowo- truskawkowo- jagodowy
Daria a ty kiedys pisalas ze mleko wlewasz tak? Ale przegotowane czy orosto z kartonu??Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kurde wiecie co te moje truskawki sa juz naprawde duze..krzaki .. w tamtym roku byly w innym miejscu i do tej pory sa takie malenkie krzaczki ..a te jak do łokcia prawe
-
nick nieaktualnyPaula ja mleko do koktajlu zimne z lodowki nie za duzo go daje ale zeby troche "rozwodnic"
Tez dzisiaj zrobie koktajl truskawkowo-bananowy pozniej z mezem do lekarza jade do skoczymy po truskawecKi do turka i moze arbuza
Ania ale wam fajnue jak swoje macieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nieno raczej beda dobre bo z dobrego zrodla.. a krzaczki sa jak przy normalnych truskawkach to tamte byly jakies karłowate
zobaczymy bo podobno w I roku to malo owocuja ale mamy w sumie 3 odpmiany wiec moze bedzie co jjesc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja teraz sie uzeram z kotem bo wszytsko jest w paczkach i do materaca sie dobiera ;/
jak ja zdjelam bo weszla oczywiscie na gore toteraz chodzi co by mi spsocic