Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry babeczki
Ale slonce u nas swieci
a mnie dzis o 6.40 obudzila kolezanka smsem zebym jej skypa podala i weszla... Hahaha chyba zapomniala ze u nas jest godz wczesniej :p
I ze w przeciwienstwie do niej moje dziecko jest jeszcze w brzuchu
Ale co wam powiem.. Obudzilam sie w nocy na siku i czuje cos brzuch... Macam rekaa tu czuje tak przez cala szerokosc brzucha mojego babla hahaha. No bedzie jakis akrobata jak nic w takiej oozycji to go nigdy jeszcze nie czulam
Babcezki trzymam kciuki za cykle ze szczesliwym zakonczeniem
Daria Ewelka co tam jak tamEweloka84, Malenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUuu...zdrówka życzę:*
z dobrych wiadomości owu była z lewego jajnika, a na prawym nie ma śladu po torbieli.. to już Nas ucieszyło....
Rudasku pożyjemy zobaczymy...na razie planuję wakacje, bilety do Włoch wykupione, przeglądam teraz walizki na allegro (jakoś do tej pory nie były nam potrzbne, wszystkie urlopy były camperowe).....Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaa ja tez chce do ogrodka!!!
Jak w pl nie bedzie pogody to oglaszam strajk
Ewelus spokojńie bo nie wiem co lepsze... Spokojne dziecko czy taki maly wariat jak moj hahah
Ooo a gdzie sie do Wloch wybieracie??! Ja bylam kilka lat temu w RiminiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq a gdzie do wloch? I kiedy? Super ja kocham wlochy
My teraz na majowke na wegry jedziemy nad balaton, ale sprawdzam i pogoda ma byc brzydka.. Czlowiek to ma szczescie
Paula i dobrze ze akrobata moj tez tak, czuje go w paru miejscach naraz niesamowite uczucie
To mialas pobudke Paula haha widac kolezance sie nudzilo z rana
Ja po snaidanku, leze pod koldra pogoda dzisiaj brzydka.. Pozniej skocze z mezem do h&m bo jest otwarcie powiekszonej czesci w tym ciazowej, wiec moze jakies promocje beda
Malenq milego wypoczywania w ogrodku a co do wyczekiwania na 2 kreski to dobrze robisz, nie ma co sie spinac, mysl o wakacjach i mam nadzieje bedziesz milutko zaskoczona -
Aaa jestem bo gadalam z ta kolezanka wlasnie no nudzi jej sie bo siedzi sama w domu z dzieckiem a maz w pracy
Ja bylam we Wloszech w Rimini i bylam w Wenecji i Wenecja mie mega rozczarowala... Drugi raz bym sie chyba nie zdecydowala...
Natomiast urzekly mnie Chorwacja i Turcja ale tez marzy mi sie polskie morze a to najwczesniej za dwa lata... Teraz wiadomo czemu nie pojedziemy a za rok mamy wesele i slub nasz
Daria ale lobuzy te nasze dzieci ale to tak cieszy ja kolejne zakupy dopiero w pl bo musze oszczedzac miejsce w szafie hahaha
Ewelka zaszalalas. Ja mam lampe w pl u mamy i teraz mysle ze moze trzeba by lakiery hybrydowe dokupic i było by elegansio
-
nick nieaktualnyPaula a ja wlasnie uwielbiam wenecje mam nadzieje ze jeszcze kiedys pojedziemy ten klimat, plywanie mmm moze dlatego ze my nocowalismy na wyspie i tam plaza piekna, a nie tylko caly czas tlum w wenecji..
Chorwacja piekna, tez mi sie podoba chcialabym wiecej Francji zwiedzic narazie tylko St. tropez widzialam a marzy mi sie Paryz
Zaraz musze znalezc przepis na Twoje krokiety i zaczne robic ok 12
U nas bez slonka tak nijak na dworze -
nick nieaktualnyNo witamy z powrotem Aniu
Paula znalazlam a powiedz mi, to wszystko mieszkasz z jajkiem zeby sie tak ladnie trzymalo tak? Ciekawa jestem jak to pozniej wychodzi jak na patelni sie podsmazaja, ze tego jajka nie czuc? Sorki moze to dla was glupie pytanie, ale ja teraz na punkcie jajek jestem prxeczulona, zeby nie jesc surowych itd a do tego niezbyt kucharka ze mnieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Sorry laseczk ale jem sniadanko juz jestem
Ania co tak szybko??? Ja tam sie ciesze ze juz jestes
Daria moze dlatego mi Wenecja zbrzydla bo wlasnie pelno ludzi.... Wszedzie slychac polskie glosy hahaha. I tak smierdzialo......
Brud smrod i ubostwo jak dla mnie
Zachwycona bylam za to Monte Carlo i Barcelona z calego serca polecam Hiszpanie
Tak kochana.. Dale jedno jajo mozesz nie dawac i tez bedzie... ale jajko nie bedzie surowe bo potem obsmazasz krokiety i skoro ser sie bez problemu roztapia to to jedno jajeczko spokojnie sie zetnie
PowodzeniaAnia_84 lubi tę wiadomość