Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula a kiedy bylas w wenecji? Moj byl za malego i mu smierdzialo, a jak pojechalismy 2 lata temu to mowi ze calkiem inne wrazenia co do tlumu to masz racje, dlatego my dobrze ze na uboczu bylismy ale wiem ze sa opinie ze wlasnie jednym sie nie podoba a inni zachwyceni Brcelone tez chcialabym zwiedzic, ogolnie hiszpanie widizelismy Majorke i mahon..
Sporobuje z tym jajkiem te krokiety dam znac szkoda ze barszczu nie mam.. A tutaj nawet zeby buraczki dostac to nie tak latwo -
Daria bylam w 1 liceum wtedy. Wiec juz nie za takiego dzieciaka
Nam sie Malediwy marza ale moooze kiedys
W Hiszpanii polecam Costa Brava pieknosci
Ja tez mialam bez barszczyku ale ja lubie z koczupem a moj powiedzial ze zadnego barszczu zeby mu samku nie zabilo haha
Apropo barszczu... Zaraz ide nastawiac
Aniu a idziesz jako gosc???
A nie chcesz dac kasy?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
U nas jest tak... Jak ktos pracuje to daje kase. A jak ktos mlody i nie pracuje to prezent...
Ja na komunie jako chrzestna daje 700 plus pamiatka.
Wiec mysle ze na chrzest jako gosc to ok 300 ... Kurde sama nie jestem obeznanaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
no wlansie ja tez szczegolnie ze u nas z kasa krucho i nie wiem czy nie kupimy po porstu prezentu jaiegos
-
ehh u siostry to sie nie martwie.. bo ona doskonale wie ze nie mam kasy ..ale bratMichala i jego zona.. no coz Panstwo z wyzszych sfer ;/
wymyslala co rusz jakies okazje zeby prazenty imprzynosic.. jak zlozylam tyko zycznei ajna jej urodziny to tak mi podziekowa jakby miala ochote ..ohh to tylko zyczneia ;/ -
nick nieaktualnyPaula mi tez sie Maledivy marza mojemu Nowa Zelandia haha ale mam nadzieje ze kiedys do Moskwy pojedizemy wiem malo wakacyjny wybor ale tam bym chciala strasznie pojechac
Ania ja bym na waszym miejscu chyba prezent kupila.. Jak nie jestescie chrzestnymi do tego macie krucho z kasa, to kupcie cos a to jest do kogos bliskiego? -
nick nieaktualny
-
Moj maz to powiedzial ja to moglbym dac kase ale wplacic cenrtralnie na konto malego zeby to bylo dla niego a nie dam kase a ona wszystko przechula ..
dlatego powiedzial ze poporstu cos kupim a jak im nie odp to niech sie cmokna..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
włąsnie nie.. u siostry to wiem co i jak.. a tu nie bardzo .
ajjjzaraz bede bo mi pecherz peknie.jesczze krzyz mnie naparza jak cholera/