Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no juz jestem
martwi mnie troche bo czuje sie jakbym miala mega duzo gazow w brzuchu i na dodatek co jakis czas zaboli mnie jajnik
dziewczynki kopnijcie mnie w zada bo zaczynam sie nakrecac.. a wiem jak sie to skonczy .. ;/ -
Dzieki laseczki zaczynam sie stresowac
Mam pytanko... Slyszalyscie cos o wozku Baby Mrec zipy Q???
Bo na 80% go kupie i zbieram opinie
Ania pusc sobie baka hahaha . Moj tak zawsze mowi
A w pracy jeszcze jak mi brzuch zaczal wychodzic to mialam kolega ktory ciagle chodzil za mna i mowil:
Paula pusc baka to ci brzuch zmalejeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Heheh..wlasnie nie chce mi sie tylko taka nabita jestem.. jakas oczyszczjaca herbatke musze wziasc
ja niestety nie wiem -
nick nieaktualny
-
A ja sobie ostatnio kupilam herbatke na trawienie i powiem wam ze spoko.
W smaku pyszna jablkowo- mietowa ale miete tak delikatnie czuc (bo inaczej bym nie wypila) i wydaje mi sie ze dziala.
Ostatnio mialam problem i nie bylam w kibelku po kilka dni a teraz jest elegancko
Babeczki ja uciekam na troche... Ide pod prysznic, ide zupke konczyc i jak sie wyszykuje to wracamAnia_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Oooto musze sprobowac..coprawda do zaparc nie mam tendencji ale te wzdecia mnie dobijaja wygladam jakbym prztyla z 3 kg ;/
-
Paula bedzie dobrze ...ciotki ovu tu trzymaja kciuki wiec na penwo jest wsio ok
aa sporo pracy
teraz ide zrobic sobie herbatke bo mnie zgaga meczy po kawie ..chyba przestane na jakis czas pic .Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Haha kochane te ciocie :*
Ojj to wypij herbatke ja ostatnio na mojego ryjka dre jak pije pazona kawe bo ma wysokie ciesnienie... Ponad 150 a ten kawe jeszcze pije!!!
Osiolek
A wiesz ze ja zgagi nigdy nie mialam pewnie jak bym teraz miala to nawet bym nie wiedziala ze to toAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta ja tak z innej beczki
Kiedyś tu była rozmowa o psach, kotach itp:) i któraś z Was ma zajawke na temat psów itd Nie wiem do końca czy pod tym tematem ale na forum na pewno:)
Poszukuje pieska Pinczera albo ratlerka Bez rodowodu itd...w rozsądnej cenie Gdyby któras słyszała do dawajcie znakaAnia_84 lubi tę wiadomość