Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
160/200 w sumie wczesniej mielismy 2* po90/200 czyli 180/200 ale zawsze sie szukalismy wiec mysle ze to wystarczy
-
nick nieaktualny
-
My mamy nie duze pokoje wiec mysle ze styknie tez chcialam takie wielkie ..ale pokico dobre i tyle po 1,5 roku doczekalismy sie łozka
-
ale wiecie co wkurzylam sie dzis na tate michala
bo od roku prosimy go zeby nam pomalowal pokoje..bo sie zobowiazal jak bralismy slub...
zawsze nie mial czasu a teraz jak juz lozko jest mowi do M ctrzeba bylonajpierw pomalowac a nie .. -
Aneczko pewnie kochanie ze wystarczy
Ja poprostu mega sie ryje w nocy na polowe mojego hahaha
I kradne mu koldre
T ostatnio powiedzial ze nasteonym razem kupi jeszcze wieksze
Ale wasze naprawde fajnie wyglada a materac jaki macie? Pianka czy sprezyna??
Kurde to sobie tesciu przypomńial....Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ja racze spokojnie spie M tez i sie smieje ze juz nie pomyli dziur pomiedzy nami miedzy tapczanami z inna dziura hehehe
z tego co wyczuwam topianka chyba jakis feresh..ja sie na tym nie znam ale wygodne.. 800zl wie podejrzewa ze nie jakis wypasny
-
Hahaha a zdarzalo mu sie ze pomylil???
Ale powiem ci ze ja wlasnie z piankowego jestem najbardziej zadowolona
U mnie w domu w pl tez mialam takie sypialniane lozko w pokoju i tez mialam piankowy.
A jak mieszkalam w domu jak sie wyprowadzilam od rodzicow to mialam sprezynowy i poracha wiec piankowe najtansze ale chyba najlepszeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ostatnio maca maca.. na spichu..i mowi kurde jakas duza ta dziurka az sie przebudzil hehehe
i sie pozniej smial -
Hahaha no padlam
Sorry aniu ale mama na skypie dzwonila i musialam ja poinformowac ze bedzie miala wnuka...
Troche mnie wkurzyla bo chyba liczyla na dziewczynke i jak jej powiedzialam ze bedzie chlopak to zrobila uuuuuu
Ale to moze mialo byc dla zartu...ktorego nie zrozumialam... Potem juz byla normalna i kazala ucalowac maluszka....
Za to tesciowa i dziadkowie T super. Mimo ze to bedzie drugi wnuk bardzo sie cieszyli
Uwielbiam moja tesciowaAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula na pewno mama sie cieszy wiesz babcia czuje sie pelnowartosciowa jak ma wnucze a dziadek jak ma wnuczka tak u mnei w rodzinie mowia oczywiscie w zartach
-
noo jzu nedlugo i bedziecie w PL
ja jak jestem dluzej w domku to na poczatku mi czas ucieka a pozniej jakos tak sie wlecze -
nick nieaktualnySorki laseczki mielismy drzemke a pozniej odstawilam tableta bo caly dzien z nim siedze i moj sie wkurza..
Czytal ksiazke o wychowywaniu dziecka do brzuszka jutro chyba bedzie bajki mu czytal maly sie dzisiaj slabo rusza ale chyba tatusia czytanie mu sie podobalo bo czulam go dosc duzo
Co do lozka nasze ma ok 2 m i jest akurat.. Ja sie bardzo wierce, nie tylko jak spie ale w ogole.. Moj to ma czasami dosc bo co chwile zmeniam pozycje teraz ju nie skacze tak po lozku, ale jednak sie wierce bo zle mi sie spi tylko na bokach..
Koldry mamy dwie inaczej by nie dalo rady
Paula napewno mama sie cieszy ale tak jak mowisz czesto babcie chca wnuczki moja mama bedzie miala trzeciego wnuka ale chyba sie z tym liczyla
Ania hahha dobry Twoj maz z ta dziuraPaula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Nie no ja wiem ze sie cieszy ale to tak dziwnie wyszlo....
Nie wazne
Ja w sumie tez caly dzien z wami na tablecie siedze a moj mecz oglada i zrobil salatke z tunczyka
Daria ja tez myslalam nad dwiema koldrami ale moj sie nie zgodzil bo mowi ze wyedy juz wogole nie mial by do mnie dostepu bo tak bym sie wyowijala
Dobrze niech tw maz czyta dzieci juz nas slysza moj za to gada i gada
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość