Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wcziraj sobie pogadalam z tesciowa
ale tak fajnie..bo powiedzial noa jak wy sie czujecie bo teraznon stop wszytsko kreci sie wokol bratanka Michala ..milo nam sie zrobilo ze sie zapytalaPaula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Opowiedzialam jej o calej procedurze jaka nas czeka .. i powiedziala mi ze bardzo sie cieszy ze walczymy
a dzs pytala sie czy nam sie cos niesnilo.. bo to co sie sni na nowym lozku w I noc sie sprawdza
ale ni chlery ani ja a ni M nie pamietamy nic
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper ze macie takie kontakty z tesciowymi!
Moja tez jest ok, ale jednak tak blisko z nia nie jestem.. Ona jest hmm jak dla mnie zbyt luzna, chyba czasami mysli ze ma dalej 18-25 lat.. I napewno w ogole nie czuje sie babcia.. Ma pechaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Moze dlatego tak podchodzi do tematu bo jest pielegniarka i cos tam w tym temacie kuma
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
ehh...glupia jestem..patrze na ten moj wyres i gdzies tam w sercu zaczyna mi sie tlic nadzieja .. jak jutro nie spadnie to zaczne sobie cos wmawiac.. wezcie mnei diewczyny kopnijcie w zada
-
Cześc Dziewczęta
jak samopoczucie dziś?
u mnie super..słońce mnie o 6 obudziło...a teraz czekam tylko na 17 i długiiii weekend
Dziś wypadamy z moim R na meczyk do knajpki
Aniu łóżko wypaśne!!!Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Aniu co ma byc to bedzie!!!
Jesli ktos bedzie chcial wam dac cud to napewno tak bedzie
Hej rudasek
Fajnie ze macie majowkeu nas sie dzis pogoda zepsula ale to normalne dni pracy wiec luz
Grunt zeby od niedzieli w pl bylo pieknieAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Aniu co ma byc to bedzie!!!
Jesli ktos bedzie chcial wam dac cud to napewno tak bedzie
Heheh wiem.ale to glupie ze do tej pory probowalam patrzec racjonalnie a teraz daje sie poniesc fantazji
Paul no juz niedlugo i bedziesz w PL -
hej kochane!! Paulaaaaa!!! aaa gratuluje syncia
:* buziaki od cicoci Ewelki meeegaaa!!!
ja to dzis jakas niezywa.... grila robimy i mam troche roboty ale co zaczynam robic to mnie tak mdli , że nie wiem czy pawika nie puszcze :-;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny