Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wcziraj sobie pogadalam z tesciowa
ale tak fajnie..bo powiedzial noa jak wy sie czujecie bo teraznon stop wszytsko kreci sie wokol bratanka Michala ..milo nam sie zrobilo ze sie zapytalaPaula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Opowiedzialam jej o calej procedurze jaka nas czeka .. i powiedziala mi ze bardzo sie cieszy ze walczymy a dzs pytala sie czy nam sie cos niesnilo.. bo to co sie sni na nowym lozku w I noc sie sprawdza ale ni chlery ani ja a ni M nie pamietamy nic
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper ze macie takie kontakty z tesciowymi!
Moja tez jest ok, ale jednak tak blisko z nia nie jestem.. Ona jest hmm jak dla mnie zbyt luzna, chyba czasami mysli ze ma dalej 18-25 lat.. I napewno w ogole nie czuje sie babcia.. Ma pechaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Moze dlatego tak podchodzi do tematu bo jest pielegniarka i cos tam w tym temacie kuma
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
ehh...glupia jestem..patrze na ten moj wyres i gdzies tam w sercu zaczyna mi sie tlic nadzieja .. jak jutro nie spadnie to zaczne sobie cos wmawiac.. wezcie mnei diewczyny kopnijcie w zada
-
Cześc Dziewczęta
jak samopoczucie dziś?
u mnie super..słońce mnie o 6 obudziło...a teraz czekam tylko na 17 i długiiii weekend
Dziś wypadamy z moim R na meczyk do knajpki
Aniu łóżko wypaśne!!!Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Aniu co ma byc to bedzie!!!
Jesli ktos bedzie chcial wam dac cud to napewno tak bedzie
Hej rudasek
Fajnie ze macie majowke u nas sie dzis pogoda zepsula ale to normalne dni pracy wiec luz
Grunt zeby od niedzieli w pl bylo pieknieAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Aniu co ma byc to bedzie!!!
Jesli ktos bedzie chcial wam dac cud to napewno tak bedzie
Heheh wiem.ale to glupie ze do tej pory probowalam patrzec racjonalnie a teraz daje sie poniesc fantazji
Paul no juz niedlugo i bedziesz w PL -
hej kochane!! Paulaaaaa!!! aaa gratuluje syncia :* buziaki od cicoci Ewelki meeegaaa!!!
ja to dzis jakas niezywa.... grila robimy i mam troche roboty ale co zaczynam robic to mnie tak mdli , że nie wiem czy pawika nie puszcze :-;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny