Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela brzmi super
Daj znac jak zrobisz i sprobujesz bo jestem mega ciekawa
U nas to lubia kombinowac na grilla potrawy to bedzie jak znalazl
Ania fajńie ze jestes spowrotem
Daria daj spokuj z tymi ciuchami w rodzinie dam zakaz kupowania ciuszkowAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Kurcze chyba mam za duzo znowu kofeiny albo temp ciala mi wzrosla bo znowu to walniete znamie mi wyszlo .. ;/ a juz tak dlugo nie wychodzilo ;/ fuck ;/
Ja tak robie jak piszesz Ewelinko sos czosnkowy -
hahaha moi rodzice pojechali na majówki do mojego taty brata ale juz telefon byl i nistrukcje od tatuska i mamuski" nie dziwgaj, uwazaj, jak chcesz pospacerowac to połóz sie w ogródku" itp.. hahahha
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:hahaha moi rodzice pojechali na majówki do mojego taty brata ale juz telefon byl i nistrukcje od tatuska i mamuski" nie dziwgaj, uwazaj, jak chcesz pospacerowac to połóz sie w ogródku" itp.. hahahha
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kurcze chyba mam za duzo znowu kofeiny albo temp ciala mi wzrosla bo znowu to walniete znamie mi wyszlo .. ;/ a juz tak dlugo nie wychodzilo ;/ fuck ;/
Ja tak robie jak piszesz Ewelinko sos czosnkowy
Jakie znamie????
Wychodzi ci znamie od kofeiny????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja koperek tez raz dawalam ale juz mi za bardzo zmienil smak sosu bo koperek jest baaardzo intensywny w smaku jak sie go pokroi
Ja daje ciutenke tylko czesto bez dodatkow tylko sol i pieprzWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 12:47
Paula55 lubi tę wiadomość
-
dermatolog to ogladala i mi mowila ze jest to znamie w duzej mierze ujawnia sie przy wzroscie temp ciala .. ale moze byc wynikiem np za duzej ilosci kofeiny lub jak za duzo pije coli ;/
powiedziala zeby obserwowac ale nie wycinac..nie ono sie pojawia jest kilka dni i znika nie jest szkodliwe i w niczym nie przeszkadza wyglada jak pieprzyk tylko ze kolor taki jak krew a pozniej bleknie no i jak ide sie opalac to mam tam przyklejac plasterek -
nick nieaktualny