Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.ebay.pl/itm/LOTTO-B-100-SEMI-PIANTA-CARNIVORA-SARRACENIA-5-VARIETA-GUIDA-REGALO-/291135153053?pt=Piante&hash=item43c901e39d
-
nick nieaktualnyAle smaka robicie na ziemniaczki z grilla uwielbiam takie w folii
Ja sobie salatke owocowa zrobilam banan kiwi i brzoskwinia z puszki obiad poszykowany tylko nastawie jak maz wroci. Ziemniaczki, kotlecik i swieza salatka bedzie
Ide zaraz sie kapac i walczyc z goleniemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
U nas sa tez takie super fotele na stelazu...
Wyglada to troche jak babka swiateczna zawieszona na tym polokraglym haczyku
Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi Aniu ale nie chce mi sie szukac
Te sa super wygodne bo probowalam w sklepieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem juz. Pojedlismy obiad.. Odpcozynek teraz i za niecala godzine musimy jechac..
Chyba mialam pierwszy skurcz ten BH..
W wannie moj synek bombardowal ze szok nie mialam goracej wody, bo balam sie ze mu sie nie podobalo i chcial wyjsc z brzuszka, ale slysze ze podobno maluchy lubia.. Tego sie trzymam -
Ooo prosze
A ten skurcz byl taki kilka sek i puscilo?? Jesli tak to pewnie to
A ja ciekawa jestem jak moj maly zereaguje na wanne. Bo mamy tylko prysznic i wykompie sie w wannie u mamy
Daria moze mu sie wlasnie spodobalo i chce wiecej haha
My po zupce odpoczywamy powodzenia u lekarza i daj znac czy dal papiery!!! Bo sie tam do niego przejdeRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie moze to ten skurcz, ale inne dziewczyny nie bolalo.. Ja juz zglupialam, zobaczymy czy bedzie znowu..
Bylam u lekarza i dupa.. Papierow nie dostalam wiec powinnam caly maj pracoeac. Ale bede ciagnela l4, chocbym miala miec co tydzien kontrole w ubezpieczalni.. Stwierdzilismy z mezem, ze wazne ze z nami jest wszystko dobrze i lekarz nie ma powodow zeby dac te papiery, niz cosby mialoby nie tak i bym mogla siedziec w domu..
Bylismy na zakupach kupilam sobie spodnie ciazowe, Natanielowi 2 pary spodenek i sweterek -20% bylo to skorzystalam
Teraz leze, bo strasznie mnie podbrzusze ciagnelo jak szlam
Jutro sie spakujemh i wyjazd na majowke ufff
Paula o ktorej i kiedy dokladnie wylatujecie?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Co za dupek... ale u mnie to samo bylo. W ksiazce ciazy pisze że papiery od 20 tyg mi sie naleza a polozna powiedziala ze nie da wczesniej niz po 22 tc
Grunt ze z wami ok bo juz sie zaczynalam martwic ze cie nie ma tyle czasu....
Zakupy widze udane ja pake na jutro spakowalam i ubranka pojda do pl ja mam dwie wypchane po brzegi szuflady i wystarczy
Ale wam fajnie ze jedziecie ale my niedlugo tez
Wylatujemy w sob ale nie pamietam o ktorej dokladnie...chyba 17.30 naszego czasuRuda27 lubi tę wiadomość