Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie mialam usg, ale sprawdzil szyjke ze jest ok, a Nataniel sie wiercil i kopal wiec musze byc spokojna do nastepnej wizyty w polsce
Ja mam sttasznie dosc tej austrii, moj maz tez i tylko czekamy jak wrocimy..
Ale to zlecialo, pare dni i bedziecie z rodzinka
Ja ubranek tez mam dosc, ale jednak korci cos kupic a wiesz to takie modniarskie spodenki i sweterek od siostry mam duzo rzeczy, ale nie wszystko mi sie podoba, moda tez inna jest.. Nawet jesli chodzi o dzieci -
To dawaj fote
Ja rozmawialam wczoraj ze szwagrem (!) i on nam udzielal rad ( maja dwutygodniowego malucha) i mowil ze nie ma co kupowac dla takiego maluszka ubranek "wyjsciowych"...
Oni pokupili i lezy wszystko i tylko czekaja az my im przywieziemy czesc naszych bo potrzebuja body, body i jeszcze raz body!!!
Mowil ze nawet te pajacyki sa kiepskie....
Mowi ze zaczeli malemu to ubierac to tylko sie zloscil, plakal nie dawal sie ubrac, wszystko sie zwijalo i odpuscili. To samo inni znajomi mi powiedzieli...
Lepiej tak stroic starsze dzieci
Tak przekazuje dalej bo tez nie wiedzialamRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ja wiem wiem, bodziakow mam duzo i to zamierzam ubierac dziecku..
Sweterek i spodenie kupilam na jesien juz, rozmiar 68 cos juz mu trzeba ubierac a nieraz sie przyda cos lepszego na wyjscie
Tak to planuje mu bodziaki zakladac, rampersy i spodenki.. Mam jedna koszule, ale to dlatego ze na to wesele idziemy i chce zbey ladnie sie prezentowal nie jestem jakas okropna zeby Bog wie co mu zakladacPaula55 lubi tę wiadomość
-
no to podjelismy z miskiem decyzje jutro robie test.. choc mam mieszane uczucie.. i pewnie bedzieI kreska ale.. przynajemnij w piatek bede pic z czystym sumieniem
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Daria ja bron Boze tak o tobie nie pomyslalam mysza!!!
Ja sama nie pomyslalam ze nie da sie tak dziecka wystroic
Bo po co robia takie malutkie ciuszki a tu prosze
Ale chetnie zobacze te nowe nabytki dla Nataniela na pozniej
Looo Ania obiecaj ze nie bedzie zalamki jak cos!!!! A ja trzymam kciuki mimo wszystko :*
Ooo hej Paula
Dawno noe oisalysmy hahaAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Nie bedzie zalamki spoko luzik .. nie bedzie bo wiem ze i tak walczymy jak cos dalej ale wole sprawdzic zb zapowiada sie dobra impreza
-
Chyba Tiago... Ja tez
Ale dzis mi z Kubusiem wyjechal.... no padlam w zyciu sie nie zgodze.
A poszlo od tego ze jak wczoraj powiedzielisny jego dziadkom (starsi ludzie ale kumaci batdzo bo internet obsluguja) to zapytali o imie. To mowimy że chyba Tiago...a oni ze co? To ja mowie ze to portugalskie imie ale po polsku to Jakub...a oni aaaaa Kubus no i wymieklam po co to gadalam.
Bedzie Tiago i koniecRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula nie no spoko, ja lubie mode. Ale dla takich maluszkow i tak najlepsze sa bodziaki, zwlaszcza ze to bedzie lato.. Jedynie jakis sweterek tez czzy kombinezonik..
Daje zdjecie spodenki i sweterek na 68 wiec bedzie akuart na jesien, a krotkie jeansowe na lato rozm 62
Hej Paula czmeu masz nakaz lezenia??Ania_84, Paula55, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Jak serduszko wyglada
dermatolog mi mowila ze po porstu podczas wzrostu temp pigment sie roznie rozmieszcza i sie tworza takie cudaRuda27 lubi tę wiadomość