Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Doczytuje wcześniejsze strony co tam naskrobałyście:)
Od świąt budziły mnie w nocy bolesne skurcze podobne do miesiączkowych.
Do tego doszedł jeszcze ból brzucha przy zginaniu się schylaniu, mojej lekarki nie było, pojechałam na IP i okazało się że szyjka się skróciła z 4,46 do 3 cm i jak to lekarz powiedział że wprawdzie jest zamknięta ale ma jakąś dziwną konsystencję
Kazał leżeć i za tydzień sprawdzić czy się dalej nie skraca bo jak tak to do szpitala sterydy na rozwój płuc podawać -
No u szwagierki tez sie skracala i pozniej lezala i spokojnie donosila ciaze na 21 miala termin a urodzila 20 o godzinie 21:33
-
nick nieaktualny
-
Na razie nie ma takiej potrzeby bo szyjka 3 cm to jest jeszcze ok, niektóre kobiety mają taką od początku ciąży, chodzi tylko o sam fakt skracania, dlatego za tydzień mam skontrolować i jakby się dalej skracała to wtedy będą zakładać. Ja i tak podejrzewam, że urodzę przed terminem, bo u mnie w rodzinie średnio 3 tyg wcześniej rodzą, no ale to już ciąża wtedy donoszona, więc muszę do 26 czerwca doczekać
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Losz cholerka
To faktycznie kurde musisz sie bardzo oszczedzac ;/
Ja nie wiem co to sie dzieje... Tylu kobietom sie to dzieje
Ja nawet nie wiem jaka mam dluga bo tu nikt tego nie bada
Paula jak będziesz u gina w Polsce poproś o zmierzenie, będziesz wiedzieć jaka jest teraz i porównasz na kolejnej wizycie w Polsce. Dziwne że w Anglii i Irlandii mają to gdzieś, nie zwracają uwagi -
Ruda27 wrote:Paula ja wiem ze 3 cm to nie jest tak malo, ale napisalas o tych sterydach i myslalam ze juz wyrok zapadl. Ale jak zaloza passer czy cos to napewno lepiej i donosisz wystarczajaco dlugo uwazaj na siebie!
Nie nie, jeszcze nie wiadomo, powiedział, że jak za tydzień się okaże że jeszcze się skróciła to wtedy sterydy -
Paula_29 wrote:Paula jak będziesz u gina w Polsce poproś o zmierzenie, będziesz wiedzieć jaka jest teraz i porównasz na kolejnej wizycie w Polsce. Dziwne że w Anglii i Irlandii mają to gdzieś, nie zwracają uwagi
Paula ja bede tylko ten jeden raz teraz przed porodem w pl...wiec jedynie teraz na usg polowkowym moze mi spr....
Swoja droga slyszalas cos o Ultramedica??? Tam idziemy na 4d...
-
nick nieaktualnyPaula trzymaj sie! Napewno jest wszystko dobrze.. Lez i odpoczywaj..
Paula55 lipa z tym usg.. Dobrze ze w pl Ci sprawdza wszystko
Laseczki ja uciekam.. Rano wejde jeszcze na chwile jak bedziemy sie szykowac
Slodkich wszystkim!Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Nie, nie słyszałam, ja ogólnie miałam przez kilku lekarzy poleconego specjalistę, jednego z najlepszych w Krakowie i tam się zapisywałam. A jego centrum to SCM. O Ultramedice nie słyszałam
Paula doczytałam, że będziesz miała synka. Gratulacje:)