Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wysłaąłm na kasjer- sprzedawca.. pewnie i tak znowu mi powieda ze mam za duze doswiadczenie i wysztalcenie i ze pewnie po 2 miechach odejde..bo tak sie zawsz konczyly moje rozmowyna te stanowiska ;/
-
łoo matko czonek do teraz czuje hahahaha w sumie zjadłam dwie cienkie kielabski a tak to ziemniaki z sosem czosnkowym, chleb z masłem czosnkowym hahaha i surówka z sosem czosnkowym mi tak smakowała ze łooo
aaa sos feta i ziemniaki zrobiły furore hahahahahhaPaula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Noo to tez jest dla mnie chore!!!
Siostra mojego bylego jest architektem... Wrocili z irlandii do pl i jak skladala cv o prace to WSZEDZIE jej mowili ze nie zatrudnia jej bo z takim doswiadczeniem i wyksztalceniem jakie ona ma zadnej firmy na nia nie stac!!! I tym sposobaem taka wyksztalcona osoba siedziala w domu i za przeproszeniem pierdziala w stolek
To jest mega pojebane dla mnie!!! Sorry za przeklenstwo alr mnie nosi jak o tym mysle
-
Eweloka84 wrote:kurde znowu mi nie dobrze i leciałam do wc bo myslalam, że bede wymiotowac moj męzu sie smieje , że u mnie to wszystko na odwrót na początku nic mi nie było a teraz nadrabiam
ide zaraz robic pazurki bo wczoraj zestaw przyszedl
Ejjj ja mialam to samo dzis... Czekalam az minie te moje pol godz i tak mnie zemdlilo... Poszlam robic sniadanie, zjadla, i tak mi slabo bylo i niedobrze ze jeszcze leze masakra jakas
Loo to sprzedam mamie ten pomysl bo oni grille na potege robia proste a jakie smaczneEweloka84 lubi tę wiadomość
-
A ja znowu mialam niespodzianke siedze sobie a tu listonosz cos wrzuca przez drzwi. Myslalam ze to cienie do oczu bo wczoraj palete zamowilam.
Patrze a tu paczuszka dla mnie i syncia
Dla niego krowka przytulanka a dla mnie ulotki i kalendarzyk ciazy gdzie moge sobie wszystko najwazniejsze zapisac i mam duuzo fajnych wskazowek
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Wow Paula ale supe krweczka
Ewelcia pochwal sie pozniejpazurkami ..
w mnei mega zaczal bolec brzuch znacyz jak zoladek ;/Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:hybrydy tylko, żeli nie zamawiałam przynajmniej na razie haha
I dobrze ja juz od lat ńie robie szkoda mi oaznokci
Napisz mi jak robi sie hybrydy :p bo od kad skonczylam robic zele i akryle ludziom nie rozwijalam sie w temacie tych hybryd...Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
1. Zaczynamy od pozbycia się skórek, spiłowania paznokcia do odpowiedniego kształtu i delikatnego zmatowienia płytki paznokcia
2. Odpylamy (grubym pędzelkiem) i odtłuszczamy paznokieć
3. Nakładamy bazę
4. Wkładamy palce pod lampę UV w celu utwardzenia lakieru (120 sekund)
5. Malujemy paznokieć pierwszą warstwą lakieru
6. Wkładamy pod lampę na 120sekund (przy jasnym kolorze lakieru) bądź na 180 (przy ciemnym kolorze lakieru)
7. Malujemy paznokieć drugą warstwą
8. Wkładamy pod lampę
9. W przypadku jasnego koloru możemy nałożyć jeszcze trzecią warstwę lakieru
10. Wkładamy pod lampę
11. Nakładamy nabłyszczacz i znowu wkładamy pod lampę (120sek)
12. Zmywamy warstwę wierzchnią nabłyszczacza (jest lepka więc trzeba się jej pozbyć)
Manicure hybrydowy gotowy!Malenq lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Mnie wczoraj nie bylo prawie wogole najpierw sprzatanie, pranie, obiad u tesciow, nastepnie spacer , pozniej poszlismy z Michalemjego siostra i jej narzeczonym do lasu pograc w kosza a na koncu zaprosilismy ich do siebie na lody a po po porstu padlam
Dzis d rana zakupy bo mamyisc na grila do znajomych i moj Misio pojechal mi specjalnie po kawke na orlen .. z czekolada moja ulubiona mniam