Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Aniu ale mialas intensywny dzien! Super
Ja dzis tez zjem sniadanko, potem sie troszke ogarne, do sklepu po zakupy. Potem przyjde to zaczne szykowac rzeczy do pakowania. Potem obiadek, mezus przyjdzie z pracy to on sie spakuje. Potem do banku po kase...
I pewnie bedzie popoludnie / wieczor
A jutro od rana ostatnie dopakowania, obiadek i wieczorkiem w droge na lotniskoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
To tez zappowaiada sie intensywnie
I wreszcie w Pl bedziecie w Pl jeszcze w sobote czy dopiero niedziele ?? -
Anusiu bedziemy ladowac w sob ok 21
Zanim dojedziemy do domu bedzie 22 posiedzimy z mamusia moja bo u mnie nocujemy i do spanka. A od niedzieli wysokie obroty
Juz sie tak ekscytuje ze na sama mysl mam motyle w brzuchu Tiagus w koncu pozna cala rodzinke
Ciekawe czy tym razem dziadkowie do tej godz beda na nas czekac haha ostatnio dziadej juz stal przy drodze i czekal zebysmy choc na herbatke zajrzeli bo tak sie doczekac z babcia nie mogli.
A ja bede ryczec jak bobr jak ich wszystkich zobaczeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Heheh Ty bedziesz ryczec jak bbobr.. ja jak to czytam to juz mi łzy w oczach stanely
Ale fajnie ze bedziecie mogli przedsatwic rodzinke Tiagowi -
Ja teraz to taka beksa jestem hahaha, moj to nie moze patrzec jak placze i od razu mnie tuli i jest jeszcze gorzej
Wczoraj chcialam na tlc obejrzec in vitro 9 mies pozniej to juz na reklamie plakalam
A jak sie zaczelo, jak pokazywali ta walke ludzi o dziecko to maly zaczal sie tak wiercic ze beczalam chyba pol godz bo taka bylam szczesliwa ze go mam
No i taka jestem przewrazliwiona hahaha
A wy Aniu jakie plany na dzis? Maz pracuje???Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ja jak ogladam na TLC to in vitro..to patrzymy razem z Michalem i tak sobie myslimy..moze nidlugo nasze dzieciatko tak bedzie powstawalo
Jedno co mi maz zapowiadzial.. "kochanie wybacz ale zastrzykow ci niebede dawal..mamm bedzie to robic "
Tesciowa juz mi powiedziala ze jak bedzie trzeba to bedzie mi robila
A dzis..mezu w pracy mamy meic grilla po 18 wiec do tej pory troche popracuje nastawie drugie pranie -
Wogóle to bylam zaskoczona ostatnio ..bo tesciowa przytulila mnie i powiedziala ze cieszy sie ze umiemy tak walczyc ize ona zawsze bedzie nas wspierala
-
Aniu dokladnie ja tak samo sobie wtedy o was pomyslalam i mowie do Tiago ze ciocia Ania tez tak bedzie dzielnie waczlyc
A akurat odcinek byl o parze gdzie on nie mial plemnikow i robili mu punkcje a ona miala niedroznosc jajowodow. Wiec podwojny problem... Wam sie MUSI uda
Ale macie super z tymi grillami kurcze....
A tesciowa sie super zachowala naprawde jest to dla wad chyba budujace ze macie w niej wsparcie, co?!!
A mi wlasnie przyszla zamowiona paleta cieni
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Nieno ona od poczatku tak samo jak i moi rodzice nas wspieraja wiec o tyle dorbze
własnie dlatego tak wierze ze sie uda
aaa paleta mega wlasnie taka chcialam sobie zamowic gdzie zamawialas ?? -
Najwazniejsze to wsparcie w rodzinie!!! Naprawde nie ma chyba nic cenniejszego
Kochana tu jest z tego co pamietam 120 cieni
Kupilam na ebay oczywiscie jak wiekszosc rzeczy hahah zaplacilam niecale £5 czyli jakies 25 zl
I oczywiscie juz spr napigmentowanie niektorych cieni i wydaje sie super
Ide sie malowac i zobacze jak sie sprawujaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Aneczko prosze cie bardzo tu jest link do palety
http://www.ebay.co.uk/itm/370944834805?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Jajuu ale u nas zimnica masakra. Wrocilam ze sklepu. Ide sie pakowac ale bede podczytywac jak cosAnia_84 lubi tę wiadomość
-
salatka to co mam to wrzucam
salata, pomidor, ogorek, szczyiorek, cebulka podprazony slonecznik , mozzarella