Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasne że tak. Dlatego, że rano jesteś na czczo, wydalasz z moczem płyny itp. W ciągu dnia jesz, organizm gromadzi płyny więc jesteś cięższa. Dlatego powinno isę wazyc rano na czczo po pierwszej toalecie, wteyd waga jest najbardziej prawidłowa :]
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Witam sie z kawka i moja kochana @ przyszla sobie grzecznie po zmierzeniu tempki hehehe
ehhh jeszcze 6 dni i badania
Ale taki bolmnie jeszczze nigdy nie złapał az musilam siasc w kuchni a M pprzyszedl z odsiecza z no spoa i woda
Grill nawet spoko.. ale..no coz dosc specyficzne srodowisko.. wojskowi, dentysici... i arhitekci.. no i wszyscy z dziecmi.. no i była Gienia.. znaczy sie sunia ktora jakies 9 miesiecy temu trzymalam jako mlego psiaczka
oczywiscie wujek michal zostal okrzykniety najlepszym wujkiem i nawet dostal zezwolenie na ogladanie z dzieciakami bajek - ps dla niego to byl raj na ziemi
Olga noo nareszcie bo juz si etu tesknilismy za Toba -
Ojj to juz masz spokuj z @ biedna mam madzieje ze tab pomogla....
To super ze sie grillek udal
Ojj twoj to ma powodzenie u dzieciakow hehe super
No Olga sie wczoraj pijawila i dzis biedna do pracy ucieka
A ja jem sniadanko, moj sie pakuje
Ale ranek mialam okropny. Ryczalam jak dziecko jak ja nie znosze takich sytuacji... Pierwszy raz mialam taka z TAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ojj ma powodzenie u dzieciakow i to w kazdym wieku
a Jak juz go dopadna chlopaki do gier to nie ma ich przez kilka godzin
Co sie kochana stało ? chodzi o to imie ?? -
Nie mysza... Nie o imie.
Wchodze dzis na fb... A ru wiad od kolegi z pracy (szkota) ze mam powiedziec mojemu facetowi ze ma nie odwiedzac jego narzeczonej w pracy i nie wypytywac o ich zycie prywatne.... Jebłam jak to przeczytalam.
Owszem byl T wczoraj w banku po kase ale nie mowil ze byl tam gdzie ona pracuje
Wiec sie go pytam... A on ze noootak. Ze byl.a ja sie pytam po co i czemu nic nie mowil i ze musze sie od obcych dowiadywac
Ehh wytmumaczyl sie, przeprosil ale ja oczywiscie juz uryczana po pachy
A ta laska to jego kolezanka... Odbila tego szkota swojej kolezance z pracy...potem kolegowala sie z T i non stop przesiadywala z nim zamiast pracowac ( wiem o tym bo ja poznalam i t mi opowiadal)...
Ogolnie niedawno mowila ze nie wie czy z tym szkotem bedzie a tu nagle slub biora... Co innego mowi T a co innego jest...
Nie mam nic do kolezanek T bo wiekszosc znam i baaardzo lubie ale ona cos kombinuje bo po co by o tym powiedziala swojemu wiedzac jak ten nienawidzi T???!!!
-
No i bardzo dobrze napisal
nie dziwie sie ze sie zdenerwowalas , ale dobrze ze T zrozumial i przerosil no i wyslal ta wiadomosc