Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej hej ja na chwilkę, bo po pracy i zaraz padam spać :]
Aniu u mnie dzisiaj już 8 dzień po odstawieniu lutki. A 6 dzień po terminie @
Dzisiaj w ogóle w pracy soię źle czułam, bo trochę mnie zmulało, potem jakiś dreszczy dziwnych dostałam 0 co się ruszyłam to takie mrowienie po całym ciele. A potem nagle jakby mi ktoś w głowę zdzielił tak mi się zakręcilo Nie wiem czy mnie jakieś choróbsko nie bierze -
nick nieaktualnyPaula kochana sliczna mamusia z Ciebie
Rozstania sa trudne, ale czasami dobrze robia zatesknicie i za tydzien znowu bedziecie razem a teraz ciesz sie rodzinka
Udanych targow
Olga kurde takie objawy, brak @.. A te testy negatywne.. Ciekawe.. Oby to nic sie nie rozwijalo
My wczoraj zlozylismy komode lozeczko kupione, ale to w sierpniu maz zrobi maly kroczek do przodu jeszcze tydzien i zakupy w polsceMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry witam sie z
OLga z tego co pamietam to jesli po 10 dniach sie nie dostaje @ to trzeba sie skontaktowac z Ginkiem mam nadzieje ze jak ma sie pojawic to sie szybko pojawi
Paula ..ja sobie nie wyobrazam jakbym miala teraz sie rozstac z mezusiem. na kilka dni moze jakos bym dal rade .. ale pozniej lojj ..
Ale juz niedlugo sie zobaczycieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 08:59
Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja siedze i kminie jak rozwinac dzialalnos..
i cos mi wpadlodo glowy
skoro pracuje z lekarzami.. mam kmbajna do drukowania..to moge wziasc sie za drukowanie receprt, dokumentacji medycznej i innych rzeczy.. dodatkow moze zaczne robic zaproszenia ,.. na slub , chrzest.. kartki ..skoro siedze przy kompieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia a lekarze potrzebuja od kogos z zewnatrz drukowania recept? Jesli tak to trzymam kciuki i zycze powodźenia!
Malenq milej niedzieli ze zmajomymi
Ja znowu sama, maz mnie zostawil.. Ale pozmiej idziemy do restauracji. U mas padaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
tak generalnie jest tak ze pobieraja pliki ze strony NFZ ..specjalnie generwoane.. a nastepnie przesylaja ten plik do drukarni
-
Hej Misie. W koncu jestem w domu
Wyjechalismy o 9 i wrocolismy moze pol godz temu ale rozmawialam z moim na skypie
Padam nie powiem na co.... Tyle godz na nogach kolejny dzien.
Ale jestem zadowolona
Targi ok choc myslalam ze bedzie to bardziej zorganizowane
Mimo wszystko dostalismy butle ( wyglada identycznie jak butelka tomee tipee) do tego pompke do sutkow do karmienia,
Do tego gazetki mamo to ja, notes, dlugopis, lek na kolki i pelno innych
Trenowalam pierwsza pomoc, wygralam plyte w konkursie, bylam na szkoleniu z pielegnacji noworodka ( niektore wiadomosci mnie zdziwily), mialam mini sesje brzuszkowa sama i z mama
No i zakupy
Kupilam pieluszki tetrowe biale i dwie kolorowe, sobie dluga spodnice na lato i kosmetyki dzien uwazam za owocnyAnia_84, Ruda27, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Aniu powiem ci ze pomysly masz dobre. Tylko wcielac w zycie kto nic nie robi nic nie zyskuje
Moze od ciebie kupie zaproszenia na skub haha
Olgus koniecznie sie skonsultuj!!! Piernik wie co sie dzieje oby nic zlego.
Co wogole u was? Daria jak wieczor? Jak nowe mamuski???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej:) Paula szukałam na fb fotek bo wczoraj mowilas ze wrzucisz jakies z komunii z brzuszkiem ale nie znalazłam nic;/
U mnie wszystko ok tez dziś zmeczona bylismy u tesciow na obiedzie, rano w kościele noi tez bawiłam się dziś z coreczka szwagra 1,5 roczku ma..
A co u Was kochane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 18:59
-
Kochana mam fotki w albumie z kiedys i jedno z komunii
To super. Widze ze wszystkie mialy udany weekend
Ciekawe czy jutro bedzie ladna pogoda u nas bo chciala bym wozek wywietrzyc. Zeby nie smierdzial taka ńowoscia...
Moze w koncu uda sie tez zrobic grila z prawdziwego zdarzenia bo poki co moj Misiek zrobil kielbase na szybko do obiadu haha