Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no dobra to znowu pogadam sama do siebie nic sie nie wyspałam powiem Wam , o 1 w nocy wstawałam musialam pół bułki zjesc bo tak mnie ssało, że az mi nie dobrze bylo hahhaahah komedia, później zasnełam i teraz najlepsze moj misiek do mnie mowi ze sie obudziałm i pytam się go " gdzie jest skórka od banana" a moj misiek w smiech a ja mowie do niego " a no przeciez zjadlam nie dawno banana" i poszłam dalej spac hahahahaha on mnie obudził zaczął mi opowiadac i sie smialismy do 3 w nocy ja to sie poryczałam juz nie wiem co gadam przez sen oo matko....
Ruda27, Malenq, Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina hahahaha dobre akcje nocne tez bym sie usmiala jakbym byla przy tym haha
Fajnie ze sie lepiej czujesz, wyszlas na dwor i w ogole..
U mnie dobrze. Leze i obijam sie.. Zaraz maz przyjedzie bo tak to sama siedze i jakos niezbyt dzisiaj sie z tego ciesze..
Synek kopie
A Twoj Ewelinka jak? Czulas go znowu jeszcze?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój męzu poszedł do pracy do 22 wiec tez sama tyle co do fasolki pogadam hahaha
niestety nie wczoraj jak zjadłam truskawki to zaczeło mi bulgotac w brzuchu chyba smakowało mojemu maluchowi ale ruchów nie czuje jeszcze ale czekam cierpliwie byłam dzis w Reserved kisd kupowałam koszule swojemu chrzesniakow iii takie slodkie sukieneczki były aaa!! zakochałam się
aa w ogole wczoraj miała taką akcje, bo jak leze na plecach to czuje takie zgrubienie jak by gulka z prawej strony i mowie zawsze ze to fasolka a wczoraj płasko nic nie czułam i mowie do mojego miska, że nasze dziecko bawi się z nami w kotka i myszke , na oczątku sie wystrszyłam hehe ale dzis znowu sie pojawiło bardziej na środku to chyba jednak fasolkaMalenq, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ojj Ewelinko
dobra my juz po obiadku
maz dalej robiporzaki w piwniy a ja juz leze i pachneMalenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Na pewno Ładnei wyjdzie
ja musze przed 1 czerwca doprowadzic doladu i skladu wlosy czyli uporzadkowac i fabnac
bo 1 czerwca mamykomunie w rodzinie wiec trzeba jakos wygladacEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie nie wiem co z moimi zorbic czy lekko zapuscic i zrobic z nimi os innego .. czy daej tak jak mam ..
jej.. ale wczoraj dobre ciasto jedlismy w Łodzi .. kucrcze i wcale w tej cukierni nie bylo drogo..3 zl a taki wielki wypasiony kawal ciasta
na szzcesie jeszcze mam 2 mamby
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość