Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja juz wrocilam
Kapusty mlode kupione, cukinia, pomidory - bede robila na dwa dni
szczegolnie ze ta wersja kapusty mlodej mezowi bardzo smakuje
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam strasznego lenia , caly dzień bym lezala przed tv i nic nie robila normalnie kompletnie nic mi się nie chce a w glowie karuzela, tez tak mialycie na początkach?
Daria ale Ci fajnie ,że już mmozesz sobie to wszystko wybierać, mnie dziś się wogole nie chciało gotowac i była zupka lane ciasto na szybkoRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no pewnie tak chociaż dziś u mnie 69 dc i albo był taki dlugi cykl i pozna owulka albo zaszłam w ciaze jeszcze w marcu a testy nie pokazywaly nie wiem, wogole to już panikuje ze może mam jakas torbiel na jajniku i to wcale nie ciaza bo się naczytałam ze przy torbieli jajnika testy mogą wychodzić pozytywnie.
Mnie piersi tez strasznie bola szczególnie wieczorem jak się klade na boku to wariuje -
nick nieaktualnystokrotka dzisiaj przeczytałam coś takiego: "Spróbuj chociaż raz wyolbrzymić SZCZĘŚCIE a nie problemy"....
spokojnie zrobisz (zrobimy) betę i będziemy wiedziały...cieszmy się w ten weekend, że możemy o sobie pomyśleć, że będziemy MAMAMI:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Nie bylam bo dziś i tak by jeszcze nic nie widział umowie się w poniedziałek już to innej pani dr. bo do tej co chodziłam prywatni to ona często wyjezdza i nie ma jej w szpital a ja chce isc do takiej co w razie czego będzie w szpitalu przy porodzie