X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Ja sie witam z rana i mam nadzieje ze dzis wszyscy w lepszych humorze dzis...
    Ojj Olga szkoda ze jednek jest jedna kreska :/ w takim razie trzeba chyba skontrolowac co to sie tam u ciebie dzieje..

Powiem wam ze ja sie dzis w srodku nocy obudzilam i czulam sie taka wyspana ze nie wiem... Potem dlugo nie moglam zasnac...w koncu zasnelam i wstalam przed chwila...
    Kurde teskni mi sie juz za T strasznie. Juz mnie ten pobyt w pl tak nie cieszy jak jego nie ma :(
    Ale juz niedlugo i sie widzimy :)

Milego dnia kochane moje :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry!!
    Paula super wiesci :d :D lalalalla lubie takie wiesci czytac z rana :D to przeslij mi troche pozytywnych wiroosków bo sie nastrajam na poniedzialek :D
    Anulko dobrze ze sie wypłakałas trzeba wyrzucic z siebie wszystkie frustracje a komu jak nie rodzicom najlepiej :* my i tak wszystkie trzymamy kckiuki za Was I TO SIE NIE ZMIENI :)

aaaa i najważniejsze buziakujemy z fasolką Was dzidziolki :D <3
    kurde sie cos wzruszyłam ;/ i beczec mi sie zachcialo...

aa w ogole jakies zło mi weszło w plecy:( ani olezec, ani siedziec, całą noc nie spałam :(

Paula55, Ania_84 lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia tak jak mowilam. Tylko pozytywne nastawienie i mozna gory przenosic :)
    U ciebie tez beda same dobre wiesci :)

Ja ostatnio tez sie wzruszam bardzo hehe :)
    A wczoraj jak wyczalam jak wyslalam wiad mojemu w imieniu syna... Lo matko. Teraz jak to czytam to bede jak nie wiem :P

Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    płaczki z nas :P

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Olga przykro mi ze negatyw..
    Mam nadzieje, ze uda wam sie kupic fajne autko :) i to dzisiejsze bedzie super

Aniu gdzie jestes??? Prosze dzisiaj z usmiechem do nas zaiwtac :) z nadzieja i wiara :)

Paula az mi sie zachcialo plakac jak to napisalas o smsie :P glupiutkie z nas babiczki :P

My dzisiaj ok 15 wyjezdzamy do polski :) ciesze sie, ale pogoda jak zawsze co jestesmy ma byc do du... Lac ma non stop :/

Ania_84, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki :)
    Dziekuje Wam wszytskim za miłe słówka i wspacie jestescie najepsze ;)
    I jeszcze raz pisze : Kochane nie przeszkadza mi ze piszecie o maluchach itp ;) ja sie ciesze z Wami... ostatnie kilka dni ogolnie nie nastrajałymnie pozytywnie nawet na FB nie mialam ochoty siedziec.. taki chwilowy kryzys :)
    Ale juz mi lepiej iprzepraszam ze wprowadziłam taka smutna atmosfere..ale cyba musialam to wszytsko wyrzucic.a co jak co ..ale U was najlepiej mi sie uzala nad soba :D hehe :)
    I tym bardziej Wam dziekuje ze tego wysłuchujecie :)

Dzis troche poznie bo wreszcie od kilku dni dluzej pospalamnawet moja kicia byla dla mnei wyrozumiala i obudzila opeiro o 6:30 na papu :D pozniej maz przywiozl mnie do rodzicow bomam umowiona wizyte u internisty :)
    Chcial pogadac z jedna pania doktor ktora wie o naszych problemach i zawsze doradza mi .. oraz wypisuje wszelakiego rodzaju badania :)

poglaskajcie ode mnei swoje maluchy..a raczje jesczze brzuszki i powiedzcie ze ciocia Ania bardzo im kibicuje i trzyma kciuki za mauszki .. i dodajcie ze beda mieli wspanialych rodzicow :)

Eweloka84, Ruda27, Paula55, Malenq, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ciocia Ania <3

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu <3

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra dosyc juz tych czulosci :P

Eweloka84 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam oj tam :D zimno jest i buro trzeba sie po przytulac :d

Ania_84, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łee faktycznie jest tak zimno ze sozk.. ;/

opowiem Wam cos
    Wczorj wracam z mezem a ten patrzy sie na truskawki i mowi.. kurde juz maja paki jak ta bedzie zimno to nic z nich nie bedzie trzeba kupic taka folie i przykrywac je na noc .. :D myslalam ze padne :D
    no i ja uslyszal ze w pracy u mnei wsyztskim podobala sie jego doniczka to juz 10 chce robiz i mamizrobic takie mala kwadraty beda stalo rprzy wejsciu na chodach :D juz planuje ze moze piaskoenice by dl bratanka zrobil :)

Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu rozkecicie biznes doniczkowy :D

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak jestesmy przy placzu to wczoraj po badanku tatus dostal taka wiad od synka...

Tatusiu jestem caly i zdrowy :) mam glosno bijace serduszko. Wszystko jest super!!!! Juz nie potrzebuje wiecej badan i bede zdrowy!!!
    Kocham cie calym moim malutkim sercem <3 wiecej powie ci jutro mama :)
    TIAGO :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 10:39

Ania_84, Ruda27, Eweloka84, Malenq, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec pisze jeszcze raz...

Napisalam do ciebie Aniu ze ciesze sie ze dzis juz lepiej :) zawsże jak masz problem to wal do nas jak w dym :)

Daria super ze dzis juz do Pl jedziecie. A ja w sob juz wracam do uk :( tak mi tu dobrze z rodzińka ale tez tesknie za T....
    A pogoda... Tragedia. U nas w malopolsce zagrozenie powidziowe :/ babcia miala jechac na dzialke ale sie boja bo za nasza dzialka i dzialka sasiada jest juz rzecza i kiedys wylala. Trzeba bylo w nocy sie na szybko pakowac i uciekac bo strazacy przyjechali i budzili wszystkich...

Ja dzis bede mnie troszke z wami bo teraz cozakam na przyjaciolki bo maja przyjechac. Na 15 do endo a potem do taty i bede dopiero wieczorem..

Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Paula penwie tatus byl dumny :D
    A ja Mezowi wczoraj zalatwilam fuche u moich wspolpracownikow :D bedzie im skladal meble, pozniej prywatnie lekarze przeprowadzaja sie z domku do innego domku:) i maz juz ma nagrana fuche ze bedzie impomagal :)
    no i pogadalm sobei z pania stomatolog i powiedzialam jej ze nie wiem jak bedzie od wrzesnia bo jak nic sie nie uda bede musiala zawiesic dzialanosc..a ta do mnei..oo nie pani aniu tak byc niemoze.. my pani nie chcemy stracic .. ja tu zaraz cos wykombinuje polece pania kilku stomatologom i innymlekarzom :) az misie milo zrobilo :)
    wogole dostalam ochrzan czemu wczesniej nie mowilam bo na myslala ze spokojnie daje rade :)
    A co do doniczek to ma juz zamowienie na 20 szt :)

Malenq lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejj non stop kasije mi sie pierwsza wiad :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczęta...widze ze wczoraj nastroje były kiepskie :) Zwalmy to po częsci na pogodę...ja też nie mam na nic ochoty itd...i cieżko sie usmiechać itd no ale trzeba!
    Musi być dobrze,...damy rade bo kto jak nie my!! :):):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja. Ale super Aniu :) kurcze dobrze ze masz takie wsparcie.
    Mysle ze sobie poradzicie bo jestescie bardzo obrotni :)

Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to super, w koncu zaswieci nad wami sloneczko zobaczysz! :) maz fuchy ma, zlecenia na doniczki.. A Tobie moze nazbieraja sie nowi klienci :)
    Jeszcze tylko w lipcu wyniki, pozytywne musza byc i zobaczysz ze bedziecie szczesliwi :)

Paula sliczny sms :) napewno tatus sie wzruszyl :)

Rudasek jasne ze to przez pogode :P leje i ponuro.. Nic tylko polozyc sie w malym przytulnym domku z kominkiem, lezec i patrzec w ogien, puscic nastrojowa muzyczke i odpoczywac.. A za oknem bicie deszczu o okno.. Hehe moje takie marzenie, tzn wiecie chcialabym kiedys tak pojechac do domku w gorach jak pada i tak spokojnie sluchac tego deszczu niczym sie nie martwic :P

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzziesss czuje sie dzis jak babcia 100 letnia :/

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
‹‹ 1267 1268 1269 1270 1271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ