Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Ja sie witam z rana i mam nadzieje ze dzis wszyscy w lepszych humorze dzis...
Ojj Olga szkoda ze jednek jest jedna kreska w takim razie trzeba chyba skontrolowac co to sie tam u ciebie dzieje..
Powiem wam ze ja sie dzis w srodku nocy obudzilam i czulam sie taka wyspana ze nie wiem... Potem dlugo nie moglam zasnac...w koncu zasnelam i wstalam przed chwila...
Kurde teskni mi sie juz za T strasznie. Juz mnie ten pobyt w pl tak nie cieszy jak jego nie ma
Ale juz niedlugo i sie widzimy
Milego dnia kochane mojeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
bry!!
Paula super wiesci :d lalalalla lubie takie wiesci czytac z rana to przeslij mi troche pozytywnych wiroosków bo sie nastrajam na poniedzialek
Anulko dobrze ze sie wypłakałas trzeba wyrzucic z siebie wszystkie frustracje a komu jak nie rodzicom najlepiej :* my i tak wszystkie trzymamy kckiuki za Was I TO SIE NIE ZMIENI
aaaa i najważniejsze buziakujemy z fasolką Was dzidziolki
kurde sie cos wzruszyłam ;/ i beczec mi sie zachcialo...
aa w ogole jakies zło mi weszło w plecy:( ani olezec, ani siedziec, całą noc nie spałamPaula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia tak jak mowilam. Tylko pozytywne nastawienie i mozna gory przenosic
U ciebie tez beda same dobre wiesci
Ja ostatnio tez sie wzruszam bardzo hehe
A wczoraj jak wyczalam jak wyslalam wiad mojemu w imieniu syna... Lo matko. Teraz jak to czytam to bede jak nie wiemEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Olga przykro mi ze negatyw..
Mam nadzieje, ze uda wam sie kupic fajne autko i to dzisiejsze bedzie super
Aniu gdzie jestes??? Prosze dzisiaj z usmiechem do nas zaiwtac z nadzieja i wiara
Paula az mi sie zachcialo plakac jak to napisalas o smsie glupiutkie z nas babiczki
My dzisiaj ok 15 wyjezdzamy do polski ciesze sie, ale pogoda jak zawsze co jestesmy ma byc do du... Lac ma non stopAnia_84, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
Dziekuje Wam wszytskim za miłe słówka i wspacie jestescie najepsze
I jeszcze raz pisze : Kochane nie przeszkadza mi ze piszecie o maluchach itp ja sie ciesze z Wami... ostatnie kilka dni ogolnie nie nastrajałymnie pozytywnie nawet na FB nie mialam ochoty siedziec.. taki chwilowy kryzys
Ale juz mi lepiej iprzepraszam ze wprowadziłam taka smutna atmosfere..ale cyba musialam to wszytsko wyrzucic.a co jak co ..ale U was najlepiej mi sie uzala nad soba hehe
I tym bardziej Wam dziekuje ze tego wysłuchujecie
Dzis troche poznie bo wreszcie od kilku dni dluzej pospalamnawet moja kicia byla dla mnei wyrozumiala i obudzila opeiro o 6:30 na papu pozniej maz przywiozl mnie do rodzicow bomam umowiona wizyte u internisty
Chcial pogadac z jedna pania doktor ktora wie o naszych problemach i zawsze doradza mi .. oraz wypisuje wszelakiego rodzaju badania
poglaskajcie ode mnei swoje maluchy..a raczje jesczze brzuszki i powiedzcie ze ciocia Ania bardzo im kibicuje i trzyma kciuki za mauszki .. i dodajcie ze beda mieli wspanialych rodzicowEweloka84, Ruda27, Paula55, Malenq, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łee faktycznie jest tak zimno ze sozk.. ;/
opowiem Wam cos
Wczorj wracam z mezem a ten patrzy sie na truskawki i mowi.. kurde juz maja paki jak ta bedzie zimno to nic z nich nie bedzie trzeba kupic taka folie i przykrywac je na noc .. myslalam ze padne
no i ja uslyszal ze w pracy u mnei wsyztskim podobala sie jego doniczka to juz 10 chce robiz i mamizrobic takie mala kwadraty beda stalo rprzy wejsciu na chodach juz planuje ze moze piaskoenice by dl bratanka zrobilRuda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
To jak jestesmy przy placzu to wczoraj po badanku tatus dostal taka wiad od synka...
Tatusiu jestem caly i zdrowy mam glosno bijace serduszko. Wszystko jest super!!!! Juz nie potrzebuje wiecej badan i bede zdrowy!!!
Kocham cie calym moim malutkim sercem wiecej powie ci jutro mama
TIAGO :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 10:39
Ania_84, Ruda27, Eweloka84, Malenq, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Wiec pisze jeszcze raz...
Napisalam do ciebie Aniu ze ciesze sie ze dzis juz lepiej zawsże jak masz problem to wal do nas jak w dym
Daria super ze dzis juz do Pl jedziecie. A ja w sob juz wracam do uk tak mi tu dobrze z rodzińka ale tez tesknie za T....
A pogoda... Tragedia. U nas w malopolsce zagrozenie powidziowe babcia miala jechac na dzialke ale sie boja bo za nasza dzialka i dzialka sasiada jest juz rzecza i kiedys wylala. Trzeba bylo w nocy sie na szybko pakowac i uciekac bo strazacy przyjechali i budzili wszystkich...
Ja dzis bede mnie troszke z wami bo teraz cozakam na przyjaciolki bo maja przyjechac. Na 15 do endo a potem do taty i bede dopiero wieczorem..Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Aaa Paula penwie tatus byl dumny
A ja Mezowi wczoraj zalatwilam fuche u moich wspolpracownikow bedzie im skladal meble, pozniej prywatnie lekarze przeprowadzaja sie z domku do innego domku:) i maz juz ma nagrana fuche ze bedzie impomagal
no i pogadalm sobei z pania stomatolog i powiedzialam jej ze nie wiem jak bedzie od wrzesnia bo jak nic sie nie uda bede musiala zawiesic dzialanosc..a ta do mnei..oo nie pani aniu tak byc niemoze.. my pani nie chcemy stracic .. ja tu zaraz cos wykombinuje polece pania kilku stomatologom i innymlekarzom az misie milo zrobilo
wogole dostalam ochrzan czemu wczesniej nie mowilam bo na myslala ze spokojnie daje rade
A co do doniczek to ma juz zamowienie na 20 sztMalenq lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta...widze ze wczoraj nastroje były kiepskie Zwalmy to po częsci na pogodę...ja też nie mam na nic ochoty itd...i cieżko sie usmiechać itd no ale trzeba!
Musi być dobrze,...damy rade bo kto jak nie my!!Paula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia to super, w koncu zaswieci nad wami sloneczko zobaczysz! maz fuchy ma, zlecenia na doniczki.. A Tobie moze nazbieraja sie nowi klienci
Jeszcze tylko w lipcu wyniki, pozytywne musza byc i zobaczysz ze bedziecie szczesliwi
Paula sliczny sms napewno tatus sie wzruszyl
Rudasek jasne ze to przez pogode leje i ponuro.. Nic tylko polozyc sie w malym przytulnym domku z kominkiem, lezec i patrzec w ogien, puscic nastrojowa muzyczke i odpoczywac.. A za oknem bicie deszczu o okno.. Hehe moje takie marzenie, tzn wiecie chcialabym kiedys tak pojechac do domku w gorach jak pada i tak spokojnie sluchac tego deszczu niczym sie nie martwicPaula55, Ania_84 lubią tę wiadomość