Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem. No wiec po kolei...
Uff powiem wam ze pozytywne nastawienie chyba naprawde dziala od kad weszlam do gabinetu to mowir do lekarza:
Panie doktorźe ja przyszlam tylko po dobre wiesci
A on: to musze teraz sprostac takim wymaganiom hehe
Tiago ma sliczne zdrowe serduszko bijace dla tatusia i mamusi
Wszystko jest tak jak powinno byc. Pieknie i miarowo bije, zbudowane odpowiednio. Nie ma juz potrzeby dalsżej diagnostyki doktor powiedzial ze jesli juz bardzo chce go znow zobaczyc to za dwa lata z drugim bablem haha. Alr nie zyczy tego
A tak poza tym... Stokrotka nie przejmuj sie beta dziewczyny maja racje. Ja w 4 tyg 6dniu mialam 2918 paietam jak dzis
Tobie tez pieknie przyrosnie.
Dorociu ja wiem ze szaleje z zakupami ale chce to wykozystac ze to moje pierwsze, upragnione dziecko i chce mu dac WSZYSTKO przy drugim napewno bedzie inaczej
Olgus biedactwo..wiem co to znaczy taki bol glowy i wspolczuje. Dobrze ze w domku jestes...
A ja bylam u tesciowej. Tak sie biedna martwila i czekala na wiesci ze jak jej powiedzialam ze jest ok to miala lzy w oczach i tak nas wysciskala uwielbiam ja ovzywiscie specjalnie dla mnie upiekla ciasto i dala mi do domku jak by mi sie zachcialo.
Ale bede za nia tesknic...Ruda27, Ania_84, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojj kochana jest naprawde. I tak mi smutno ze jej nie bedzie obok w tych najpeikniejszych chwilach...
Juz za nia tesknie
Wiem ze jak bysmy mieszkali na miejscu miala bym od niej mega pomoc. Ona jest tak delikatna i ma takie wyczucie ze zazdroszcze bratu T i jego zonie że maja mame na miejscu...strasznie im pomaga.
Oni w 3 tyg po urodzeńiu malego mogli spojnie isc na wesele a potem sie wyspac do 8 bo tesciowa bylau nich i tak sie malym zajela
Dziekujemy jeszcze raz kochane :*Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula super wiesci
Stokrotko nie martw sie bedzie wsyztsko okk
A ja:
bylam dzis u rodzicow wypłakalam sie ile moglam.. zrzucilam wszstko co mi siedzialo na sercu.. i nawet moj tata sie poplakal.. probowalam przed nimi grac ze jest ok.. ale rzed nimi nigdy tego nie ukryje tata siedl i powiedziedzial z ewidzi ze nie jest dobrze ze mam podkrazone oczy chudne a kazda rozmow a przez telefon jest takajakbym byla nieobecna.... powiedzialam m jak bardzo ciezko mi bylo w ciagu ostatnich 5 dni i ze msyalam ze jakos sie trzymam ale azda nawet najmniejsza informacja powoduje u mnie kilkudniowe zniechecenie, doł.. i stan wktory nie umiem nic lozyc w calosc..na szczesce mam kochanych rodzicow.. ktorzy ja nikt inny oprocz meza mnie tak dobrze nie znaja.
jest mi lzej.. mam anadzieje ze na dluzej ..
-
nick nieaktualny
-
dieki dziewczynki.. dzis po porstu poczulam ze musze jechac do rodzicow.. bo bylam tak rozbita ze patrzylam na monitor a łzy same mi lecialy ..wiedzialmze jak wroce do domu to siade przed kompem i znwu bede sie dolowac..zdecydwoalam ze bede ograniczac ovu .. tylko do Was i 30dziestek no i na mesich sprawach
-
Paula pewnie tak i pewnie pozniej bede sie z tego smiala
A od was nie umiem uciec moge mniej sie odzywac ale uciec nie umiem -
Aniu moze ńie smiala... Mysle ze poprostu bedziesz patrzec na to wszystko jak na cud...
Ja tak z perspektywy czasu patrze na to co mam...
Nigdy nie uwazalam ze cos mi sie nalezy.... Ze musze miec dziecko bo kazdy ma... Zawsze prosilam i modlilam sie ze jesli zaslozylam to bede sie nim cieszyc. A jesli jest cos co powstrzymuje to zebym byla mama przyjme to z pokora...
Dlatego uwazam że czasem trzeba czekac... I tego sie dopiero ucze w moim zyciu...
A jest trudno... Dlatego cie rozumiem.
I nie bede pocieszac pustymi slowami ze bedzie dobrze, ze sie uda...bo tego nikt nie wie.
Ale trzeba miec nadzieje ZAWSZERuda27, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Ania przykro mi cholernie ze tak cierpisz..
Durne to wszystko, wierze ze uda wam sie znalezc szczescie..
Ciesze sie ze nie odchodzisz od nas... Pamietaj, jak boli Cie co tu piszemy o wyprawkach itd to powiedz.. Nikt nie obrazi sie, raczej zrozumiemy to.. Sciskam :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Tak jak podejrzewalam negatyw. Glowa mnie wczoraj bolal dopoki nie usnelam..a zadnac nje moglam i dopiero jak maz.sje do mnie polozyk i przytulil kolo 23 to zasnelam.
Dzidiaj czuje od rana taki ucis.z dwoch stron w tych miejscach co mnie weczoraj bolalo.
My juz w autku od rana. Najpierw z tesciem spotkanie a poyem lecimy do mojego.taty zobaczyc ten samochodzik dl nas. Wczoraj ten co ogladalismy wieczorem to porazka. W srodku super igla! Ale na.zrwnatrz widac golym okiem ze bity. Zderzak uszkodzony. Listw brakowalo. I strasznie rzezil jak.go odpalilismy. Wiele nadziei wiazemy z tym dzisiejszym autkiem.
Aneczko :* dobrze ze pojechalas do rodzicow. Czasami tak czlowike potrzebuje. Ja nadal wierze ze jednak.wam.sie uda. Gdzies tam.wewnetrznie to wiem.Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość