Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:A w miare..choc ostatnio jakas placzliwa jestem i rozbita.. myslalm ze juz wszytsko przetrwialm.ale chyba nie do konca .. jakis taki dol mnie dopadl. i jeszcze to mrowienie od pachwiny na posladek .. - choc cos mi sie wydaje ze to moze od kregoslupa ..bo przez te ostatnie dn caly czas albo siedze albo leze z podkulonymi nogami z lapkiem.. wiec moze jakis erw uciskam.. odatkow pogoda nie nastraja... moze za kilka dni mi siepolepszy..
-
heloł!!!
a co to za panna się tu wpierdziela?!! a siooo!!!! <tupie nogą> nie wiesz nie odzywaj się! boze wkurwiają mnie takie panny
bylam rano cisza nie ma mnie gwarno ehh nie nadąze za Wami
u mnie na obiad pizza sama robiłam ale dobra mniam :dDorotucha, Ruda27, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:a ja dziewczyny własnie dostałam takie bóle ze sie zwijam....az mi sie gorąco zrobiło...dół brzucha i jakies skurcze macicy
-
Rudasek wrote:Panna była i znikła
heheheh uuuuu pizza pycha....u mnie krupnik bo chodził za mna juz chyba pół roku, wczoaj gotowałamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dorocia ale fajnie cie tu czytac
Super ze u was ok. I ze rosniecie z maluszkiem daria ma racje... Moze warto czasem choc na samo usg isc prywatnie. Ja tez tak robie jak tylko jestem w pl to do lekarzy
Mama mi wlasnie wyniki odebrala i z tego co patrze po normach to wszystko ok ciekawe co endo jutro powie.
Taka kaczuche faszerowana to jadlam kiedys bo faćet mojej mamy zrobil pyszna byla ale tez wolalam nie wiedziec co jest w srodku ale polecam
Rudasku biedactwo... Wez faktycznie ta nospe i moze pomoze...
Daria ja wlasnie podsumowalam zakupy i wyszl mi 301 zl od tej babki hahaha. Wiec przesylke mam za free
Ale gdzie tam do konca jak pomysle ile kasy jeszcze potrzeba to soe zalamuje ale chce miec wszystko dla synusia
A mama sie ze mnie tylko smieje ze calymi dniami listy robie, szukam... A ona mowi ze: co ci potrzeba. Kilka pieluch, zasypke, wozek masz, to lozeczko, 3 spiochy i kaftaniki i tyle hahaha
A ja mowie mamoo tak bylo moze te 25 lat tamu jak ja sie urodzilam a nie teraz to sie smieje ze mnie a sama tych rzeczy bedzie uzywac jak do nas przyleciDorotucha, Rudasek, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ja nic o zakazach nie wiem...
Biore euthyrox i do tego wszytskie witaminy ciazowe. Jak mnie bardzo glowa boli to apap.
Innych lekow i tak nie moge brac poki co
Babeczki ja sie poki co pozegnam bo pewnie zaraz bedse,y jechac.
Prosze trzymajcie kciuki zeby moj syn mial zdrowe serduszko
Oczywiscie wszystko napisze jak tylko wroceRuda27 lubi tę wiadomość
-
CZeść Paula Z tym USG pomyślę bo na razie nie mam kasy bo wydatki na remoncik były i musze do czerwca poczekać bo wpłynie mi wtedy pierwsza wypłata za L4 więc może wtedy pójdę częściej jak gin do którego się przenoszę również na każdej wizycie nie będzie robił.
Widzę że szał zakupowy dla Dzidziusiów trwa . Cieszcie się kobietki bo to fajny czas ja cieszę się z Wami. Przy drugim Maleństwie emocje opadają i jest "ciszej" widzę po sobie Chyba że mnie napadnie w późniejszym czasie i np postanowię kupić wszystko nowe a stare sprzedać -
Paula55 wrote:Ja nic o zakazach nie wiem...
Biore euthyrox i do tego wszytskie witaminy ciazowe. Jak mnie bardzo glowa boli to apap.
Innych lekow i tak nie moge brac poki co
Babeczki ja sie poki co pozegnam bo pewnie zaraz bedse,y jechac.
Prosze trzymajcie kciuki zeby moj syn mial zdrowe serduszko
Oczywiscie wszystko napisze jak tylko wroce -
Dorotucha wrote:Helllo Ewela no nie zrobię tej tarty co tam u Ciebie ??? jak Maluszek ???
A Ty Kochana jak juz lepiej ??? niunia rosnie -
Jeejku juz 18 a niedawno się śmiałam że Twój jajowód żurawia wystawił do drugiego jajnika Matko czas zapierdziela jak wiatr
Nasza Niunia albo Niuniek rośnie póki co wszystko ok ja juz wróciłam do żywych czasami mnie tylko zemdli albo w głowie się zakręci ale juz funkcjonuje jak żywy człowiek zaczęłam szukać po necie inspiracji na jedzonko bo wreszcie apetyt mi wraca mam nadzieję że odrobię szybko stracone 3kgEweloka84 lubi tę wiadomość
-
noo to super, że wróciłas do zywych i do Nas
hahaha noo tak żurwa pomógł :d
u mnie wszystko na odwrót mdłości, słabo mi sie robi, że w sklepie musze usiasc gdzie bądź bo sie przewróce hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:47
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Też się cieszę że mogę tu z Wami popisać brakowało mi tego
Ja tak miałam z Córą jak na zakupach łaziłam Ci nie wiem czy Ci pomoże ale może herbata z plasterkiem imbiru zadziała na mnie działało w pierwszej ciąży teraz ni choleraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:54
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
hej ja dziś lenia mam i leze od obiadu..
co u Was dziewczyny?
Chciałam Was zapytać jak robilyscie pierwsza bete która była poytywnaa to jakie mialyscie wyniki?
Bo ja mam jakies zmartwini ze ten wczorajsz mój wynik 72,91 ze może za niski?Eweloka84 lubi tę wiadomość