Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Letrox ...na mnie dzialanajlepiej i po nim mammmega regularne cykle
o widzisz ANeczko, dzieki za info....wszystkie to pisza o czyms na E a ja dostałam Letrox biore dopiero ok 15 dni wiec nie widze póki co żadnej różnicy..zobaczymy jak okres...bo ma byc podobno nie bolący i krótszy...wczoraj zauwazyłam straszne skrzepy, ogromne wręcz..nie wiem czy to po tyuch tabletach czy po czym...obserwuje dalej
-
nick nieaktualny
-
Rudasku na penwo mowia o Euthyroxie - tez bralam ale fatalnie sie po nim czulam niby to samo tylko nazwa inna ..ale wg mnie roznica jest
co do skrzepow..ja zawsze mam a ta @ byla inna ;/
zero skrzepow tylko sory za wyrazenie jeden wielki ciagnacy sie glutek krwi .. dwa dni troche mocniejsze krwawienei a ponzije juz lekko ;/ -
Rudasek ale przy tych wynikach mozecie sie normalnie starac tak?
Ha ha ..nie wiem...tzn przy takim TSH na pewno, jest więc idealne pod ciąze natomist aTPO masakrycznie wysokie i pewnie dlatego nie moge zajść...Natomiast podobno przy zazywaniu tablet wszystko sie reguluje i jeśli to jedyna przeszkoda przy zajsciu to pewnie jest szansa. Kolezanka mi ostatnio mówiła ze jej kumpela nie mogła zajść. Wynależli jej tarczyce właśnie, dostała podobne leki i podczas brania zaszła, bo hormony wróciły do normy itd
Mam nadzieje, ze sie uda!
jeśli nie to szukamy przyczyn dalej
Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Olga zrob, zrob!!!! czekamy
Rudasek ale przy tych wynikach mozecie sie normalnie starac tak?
Ania kurde nie znam tego uczucia, mam rodzynki raczej i powinny urosnac, i ciut wieksze sa ale to dalej maluszki
Paula zamawiam jednak i jeszcze butelke avent
Czarnula masz racje.. Oby tylko do pt przyszlo, zebym tym sie nacieszyla jeszcze
Ruda....z tymi rodzynkami to poleciałaś po garach buahahhahaha
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:No włansie ja Aneczko mam tak teraz...glutki i skrzepy...i dwa dni obfite a dzis juz nic...troszke rano, teraz sucho...
a od kiedy bierzesz tabsy ???
najpierw letrox bralam pozniej euthyrox a teraz od maja 2013 znowu Letrox -
niee ja ju stary wyjadac
ale zerknelam ostatnio z ciekawoci na anty TPO i mialam 0,66 wiec sie troche uspokoilm -
nick nieaktualny
-
Ja od grudnia biore Euthyrox i jestem zadowolona nie tyje, nie chudne, czuje sie dobrze, w zasadzie zdanej rozńycy
Ja wlasnie czekam na moje wyniki i ciekawa jestem jak tsh, ft4, przeciwciala i te wszystkie inne rzeczy... A jutro wizyta u endo
Daria i co zamawiasz???!Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula bo prawda jest taka ze jedne inaczej reaguje drugi calkiem inaczej na dany lek dlatgeo nie ma sensu patrzec jak ktos reagowal bo organizymy sa inne
-
nick nieaktualnyJa tez biore to na tarczyce i nie wiem jak dziala na mnie.. Tyje ale to raczej od ciazy wazne ze tsh mi spadlo...
Paula zamowilam tak: przescieradlo, butelka avent plus smoczek, pieluszka flanelowa, frida, podklady poporodowe, oilatum, novea oliwka, 150 zl wydalam z przesylka.. Mam nadzieje ze dojdzie do pt-sb..
A Ty co pozamawialas?
Mi zostalo jeszcze pare rzeczy, licze ze to kupie w sklepie w sobote bo jade z siostra. A reszta na czerwiec, czyli wozek, parasolka do wozka, wiekszy kocyk, 2 komplety poscieli.. nie jest tak zle -
To jasne że kazdy rosnie na te same leki reaguje to zalezy od organizmu
No ja jak za swoje zakupy policzylam wszystko to ok 300 zl mi wyjdzie...
Ale juz bede ,miec laktator elektryczny, oliatum wlasnie z tych drozszych rzeczy.
I zostanie mi jeszcze wanienka, lozeczko, materac z tych drozszych zakupow.
Przy kupnie wozka mam juz wszystko z dodatkow czyli parasolke, moskietiere, folie przeciwdeszczowa, uchwyt na kubek i posciel do wozka wiec to mam z glowy
A przed chwila dostalam smsa ze przesylka (podgrzewach) zostala dzis nadana. Wiec mysle ze do sob dojdzieRuda27 lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane wiedzę że nam się grono ciężarówek powiększyło gratuluję Dziewczynki
Widziałam też że znowu ktoś ferment sieje. Po co tacy ludzie się wpierdzielają w wątki jak nie znają osób które tutaj piszą. Każda z nas wiele przeszła a niektóre nadal przechodzą więc nie czaje po co te swoje 10 groszy tu wkładają. Dla mnie dziewczyny które zachodziły w ciąże przede mną były wsparciem i nadzieją że i mnie się w końcu uda. Uważam że osoby którym przeszkadzają radości innych osób są po prostu samolubne i chcą na siebie zwrócić uwagę jakim to są męczennicami że jeszcze nie zaszły. Nie wierzę że jak już zajdą w ciążę to nie będą się dzielić swoją radością. Ludzie odpierdzielcie się łaskawie !!!Ruda27, Rudasek, Paula55, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny