Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja sie czuje parszywie..wczoraj siostra byla a malym.. i po raz pierwszy nie moglam do niego podejsc.. az mi teraz glupio przed siostra .. ale mialam takie dwa dni do bani ze masakra ;/
-
zapomniałwóljak osłem był - mi nie przeszkadza ze dziewczyny pisza o maluchach bo doskonale wem ze przeslzy sporo .. i wiem ze u nich tez nie bylo łatwo owszem nie raz nie wiem co napisac bo nie jest to w moim zasiegu
i po prostu nie che wyjsc na glupka
Ale bardzo sie ciesze z kazdego zdjecia dzieciatka i kazdych II
Bo to Te dziewczynki pomagaly mi w najgorszych momentach i jestem z nimi po prostu w jakis sposob zzytaPaula55 lubi tę wiadomość
-
zapomniałwóljak osłem był wrote:A myślicie że, ktoś komu nie wychodzi zajście w ciąże powie:
Nie nie piszcie bo mnie to boli??
Moim zdaniem to brak wyczucia. Chyba zapomniałyscie jak to jest jak sie człowiek stara a wkoło same ciaze.
Super cieszcie sie ale od tego jest osobne forum. Tak wstawiajcie zdjecia usg zdjecia ubranek zakupy i wszystko inne.
Troche empatii dziewczyny.
Wystarczy ze odpowiecie sobie na pytanie co czułyscie jak Wam kolejny test pokazywal jedna kreske a inne kobiety chwaliły sie nowym zakupem ubranek czy innych rzeczy.
Na pewno swoim zachowanie nie pomagacie
Ja doskonale pamietam bo staralam sie chyba najdluzej z dziewczyn... Poza tym... Ja sie akurat mega cieszylam jak po kolei dziewczynom sie udawalo i z lezka (ale szczescia) w oku ogladalam zdjecia ich testow i pierwszych usg. Nie jestem zawistna i to ze mi sie nie udawalo nie znaczylo ze wszyscy sie maja zamknac i siedziec cicho nie cieszac sie swoim szczesciem!!!
Poza tym nie kojaze cie z naszego watku a to pytanie bylo skierowane bezposrednio do Ani a nie do kogos z zewnatrz!!!
Wiec skoro masz z tym problem to zmiec watek!!!
Ja ani kibicuje w kazdej jej sytuacji! Jestesmy zżyte i ciesze sie ich sukcesami a niepowodzenia przezywam. A skoro ty nieznajoma masz z tym problem nikt cie tu nie trzyma!
Ania_84, Czarnula87, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Mnie tez tu zupełnie nie przeszkadza..pewni ze czasem robi sie przykro , że ja nie mam (jeszcze nie mam) ale trzeba sie cieszyć z każdej istotki a dobrze, jest wiedzieć ze u kogoś jest Dzidzia, ze ma sie dobrze i Ona i Mamusia...wszystko o ciuszkach itd..ja np nie mam zielonego pojecia o niczym póki co, nie mam mega zajebistego kontaktu z mama i wiem ze wiele rzeczy bede musiala sie dowiedziec sama, bede uczyc sie na błedach dlatego post min z wyprawka to strzał w 10 drukne liste i mam wyprawke, nie musze nikogo z rodziny pytac zreszta tu odpowiedzi i rady itp zawsze dostaje
Wiec dlaczego sie nie cieszyc z czyjegos szczescia!
a jeśli TObie to przeszkadza, nie mozesz czytac to wskocz na inny temat i już....Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
NO własnie Paula widze ze myslimy to samo
I nie wazcie sie mi tu nie pisac o Was i uciekac bo o to bym sie obrazila ;PRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Widzę że trafilam na ostrą wymianę zdań ale jak najbardziej podpisuję się pod moimi dziewczynami. Ten wątek zrobił się niejako zamknięty, bo trzymamy się w ścislym gronie na dobre i na złe i gdyby by ła taka potrzeba to na pewno któraś z nas by powiedziała, że nie chce czytać o takich rzeczach. A przecież nei raz jeszcze narzekałyśmy że dziewczyny nie pisza nam tu nc o zakupach, dzieciaczkach itp :]
Samochodu nie kupiliśmy. Okazało sie że był bity z każdej możłiwej strony a potem zrobili go z zewnątrz na picuś glancuś :] NAdal szukamy :]
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
OLga niestety trudno znales dobry samochod..my mielismy farta bo pojechalism do kolesia ktory sprowadzaml samochody z francji itp itd.. 2 latka Dacie Sandero black line kupilismy za 22 tys facet nie wyczyscil go nawet bo powiedzial ze nie chce nic ukrywac.. pojechal z nami na stacje dignostyczna a przed powiedzial nam jedno zobaczycie ze kiedys do mnei po samohod wrocicie bo ja nie sprzedaje gratow ..i faktycznie tfu tfu od 2 lat tylko lejemy gaz i beznynke powiedzial nam ze jest jedno wgnecenie pokazal.. minimalne jakby kts uderzyl kamykiem i ze przeciwmgielne jedno nie swieci ale to nam wymienil jeszcze przed odjazdem od niego
-
Czarnula...wiekszość autek tak ma niestety. Ja mam obok siebie zakład blacharski i jak widze co wjezdza tam a jakie wyjezdza to masakra i zawsze " nie bity"
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
My to pozyczylismy od kolegi z zakladu taki przyzad do mierzenia lakieru + sprawdzalismy wszytskie szyby czy cyfry na nich i na karoserii sie zgadzaja
-
nick nieaktualnyMy mamy budżet 10 tys, więc icęzko coś znaleźć. Ale znajomy taty który ma komis nam coś szuka :] a wiem że u niego na nic się nie natniemy. Za to w tym komisie co wczoraj byliśmy mają dzisiaj jeszcze mieć jakieś fajne autko, tata ma potem pojechać i obejrzeć bo ja dzisiaj po południu w pracy. A tata mechanik od X lat więc się zna dobrze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Moje kochame :*
Ja wierze w to ze jestesmu juz na tyle blisko ze jest ktos ma gorszy dzien i nie chce czytac o pieluchach czy rosnacych brzucholach to nam powie i juz
Kazdej z nas kiedys bylo przykro bo kazda swoje przeszla... Ale ja nigdy bym nie pomyslala ze dziewczyny maja czegos nie napisac zeby mi bylo lepiej rozmawiamy o WSZYSTKIM i jednemu sie przyda to innemu tamto
Dobra luz bo mi cisnienie skoczylo ale to akurat dla mnie lpiej haha
Ooo ja... Olga masakra jest wlasnie z takimi ogloszeniami ale dobrze ze sie znacie na tym i sprawdziliscie to....
Moj sWagier np jechal kiedys na polnosc polski po samochod tyle godz (w zasadzie kilkanascie w jedna str) i okazalo sie ze facet przed nim kupil to auto po ktore on jechal
Ale napewno cos znajdziecie. Nic na szybkoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Której sie dzis nic niechce
Bo mi jak najbardziej moz eto glupie uczuie w okolic poslada mi przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 10:54
Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma sie co przejmowac.. Jakas dziewcyzna napisala jeden post a nawet nie wie co nas laczy i jak jest na naszym watku..
Jestesmy zzyte i mysle ze mozemy pisac tu o wszystkim.. Taka mam nadzieje
Paula zaraz obadam tego sprzedawce ja wlasnie zamowilam przewijak i materacyk ale to mam do odbioru u siebie w miescie
Olga masakra z tymi ogloszeniami.. Szukaja jeleni my jestesmy w podobnej sytuacji, na etapie szukania. W piatek chcemy jechac do takiego duzego salonu-komisu moze uda nam sie cos znalezc.. Ale ciezko i strach kurde, bo tak oszukuja najlepiej kupic auto w niemczech czy gdzies za granica bo niezbijaja licznikow jak u nas ale to tez dodatkowe oplaty..Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:My mamy budżet 10 tys, więc icęzko coś znaleźć. Ale znajomy taty który ma komis nam coś szuka :] a wiem że u niego na nic się nie natniemy. Za to w tym komisie co wczoraj byliśmy mają dzisiaj jeszcze mieć jakieś fajne autko, tata ma potem pojechać i obejrzeć bo ja dzisiaj po południu w pracy. A tata mechanik od X lat więc się zna dobrze
Zreszta my ten samochod ogladalismy( znaczy marke ) 2 lata pred slubem i mowilismy sobie ze fajny bo aki rodzinny i w miare tani -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny.. powiem jedno..nawet z salonu nie sa pewne samochod kolega ( mechanik) ostatnio naprawiali salonowe samochody bo spadly z lawety i sa teraz wystawione jako nowe
-
nick nieaktualnyMy dostaliśmy właśnie kredyt tyle. Więc nie dobiorę więcej kasy bo nie mam skąd :]
Ojczulek mój jak wczoraj sprawdzał ten samochód to tylko do niego podszedł i od razu powiedział, że bity. Każda uszczelkę mu nawet przejrzał Dlatego wiem, że bubla nie kupimy. No ale na razie szukamy dalej :]
Chcemy hatchback, 4/5 drzwiowy w on lub benz+gaz. Więszych wymagan nie mam No i żeby nie był starszy niż 2000 rok.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja polecam benzynka gaz my mamy- i jestem mega zadowolona .. bo na beznyznie amej albo na on bysmy nie wyrobili za duzo jezdzimy:)
-
nick nieaktualny