X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie czuje parszywie..wczoraj siostra byla a malym.. i po raz pierwszy nie moglam do niego podejsc.. az mi teraz glupio przed siostra .. ale mialam takie dwa dni do bani ze masakra ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomniałwóljak osłem był - mi nie przeszkadza ze dziewczyny pisza o maluchach bo doskonale wem ze przeslzy sporo .. i wiem ze u nich tez nie bylo łatwo :) owszem nie raz nie wiem co napisac bo nie jest to w moim zasiegu :)
    i po prostu nie che wyjsc na glupka :P

Ale bardzo sie ciesze z kazdego zdjecia dzieciatka :) i kazdych II :)
    Bo to Te dziewczynki pomagaly mi w najgorszych momentach i jestem z nimi po prostu w jakis sposob zzyta :)

Paula55 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomniałwóljak osłem był wrote:
    A myślicie że, ktoś komu nie wychodzi zajście w ciąże powie:

Nie nie piszcie bo mnie to boli??

Moim zdaniem to brak wyczucia. Chyba zapomniałyscie jak to jest jak sie człowiek stara a wkoło same ciaze.

Super cieszcie sie ale od tego jest osobne forum. Tak wstawiajcie zdjecia usg zdjecia ubranek zakupy i wszystko inne.

Troche empatii dziewczyny.

Wystarczy ze odpowiecie sobie na pytanie co czułyscie jak Wam kolejny test pokazywal jedna kreske a inne kobiety chwaliły sie nowym zakupem ubranek czy innych rzeczy.

Na pewno swoim zachowanie nie pomagacie

Ja doskonale pamietam bo staralam sie chyba najdluzej z dziewczyn... Poza tym... Ja sie akurat mega cieszylam jak po kolei dziewczynom sie udawalo i z lezka (ale szczescia) w oku ogladalam zdjecia ich testow i pierwszych usg. Nie jestem zawistna i to ze mi sie nie udawalo nie znaczylo ze wszyscy sie maja zamknac i siedziec cicho nie cieszac sie swoim szczesciem!!!
    Poza tym nie kojaze cie z naszego watku a to pytanie bylo skierowane bezposrednio do Ani a nie do kogos z zewnatrz!!!
    Wiec skoro masz z tym problem to zmiec watek!!!

Ja ani kibicuje w kazdej jej sytuacji! Jestesmy zżyte i ciesze sie ich sukcesami a niepowodzenia przezywam. A skoro ty nieznajoma masz z tym problem nikt cie tu nie trzyma!

Ania_84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez tu zupełnie nie przeszkadza..pewni ze czasem robi sie przykro , że ja nie mam (jeszcze nie mam) ale trzeba sie cieszyć z każdej istotki :) a dobrze, jest wiedzieć ze u kogoś jest Dzidzia, ze ma sie dobrze i Ona i Mamusia...wszystko o ciuszkach itd..ja np nie mam zielonego pojecia o niczym póki co, nie mam mega zajebistego kontaktu z mama i wiem ze wiele rzeczy bede musiala sie dowiedziec sama, bede uczyc sie na błedach dlatego post min z wyprawka to strzał w 10 :) drukne liste i mam wyprawke, nie musze nikogo z rodziny pytac :) zreszta tu odpowiedzi i rady itp zawsze dostaje :)
    Wiec dlaczego sie nie cieszyc z czyjegos szczescia!
    a jeśli TObie to przeszkadza, nie mozesz czytac to wskocz na inny temat i już....

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO własnie Paula ;) widze ze myslimy to samo :D
    I nie wazcie sie mi tu nie pisac o Was i uciekac bo o to bym sie obrazila ;P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Widzę że trafilam na ostrą wymianę zdań ale jak najbardziej podpisuję się pod moimi dziewczynami. Ten wątek zrobił się niejako zamknięty, bo trzymamy się w ścislym gronie na dobre i na złe i gdyby by ła taka potrzeba to na pewno któraś z nas by powiedziała, że nie chce czytać o takich rzeczach. A przecież nei raz jeszcze narzekałyśmy że dziewczyny nie pisza nam tu nc o zakupach, dzieciaczkach itp :]

Samochodu nie kupiliśmy. Okazało sie że był bity z każdej możłiwej strony a potem zrobili go z zewnątrz na picuś glancuś :] NAdal szukamy :]

Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLga niestety trudno znales dobry samochod..my mielismy farta bo pojechalism do kolesia ktory sprowadzaml samochody z francji itp itd.. 2 latka Dacie Sandero black line kupilismy za 22 tys :) facet nie wyczyscil go nawet :D bo powiedzial ze nie chce nic ukrywac.. pojechal z nami na stacje dignostyczna a przed powiedzial nam jedno zobaczycie ze kiedys do mnei po samohod wrocicie bo ja nie sprzedaje gratow ..i faktycznie tfu tfu od 2 lat tylko lejemy gaz i beznynke ;) powiedzial nam ze jest jedno wgnecenie pokazal.. minimalne jakby kts uderzyl kamykiem :) i ze przeciwmgielne jedno nie swieci ale to nam wymienil jeszcze przed odjazdem od niego ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula...wiekszość autek tak ma niestety. Ja mam obok siebie zakład blacharski i jak widze co wjezdza tam a jakie wyjezdza to masakra :) i zawsze " nie bity" :):)

Ania_84 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to pozyczylismy od kolegi z zakladu taki przyzad do mierzenia lakieru + sprawdzalismy wszytskie szyby czy cyfry na nich i na karoserii sie zgadzaja :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy budżet 10 tys, więc icęzko coś znaleźć. Ale znajomy taty który ma komis nam coś szuka :] a wiem że u niego na nic się nie natniemy. Za to w tym komisie co wczoraj byliśmy mają dzisiaj jeszcze mieć jakieś fajne autko, tata ma potem pojechać i obejrzeć bo ja dzisiaj po południu w pracy. A tata mechanik od X lat więc się zna dobrze :D

• Paula55 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje kochame :*
    Ja wierze w to ze jestesmu juz na tyle blisko ze jest ktos ma gorszy dzien i nie chce czytac o pieluchach czy rosnacych brzucholach to nam powie :) i juz :)
    Kazdej z nas kiedys bylo przykro bo kazda swoje przeszla... Ale ja nigdy bym nie pomyslala ze dziewczyny maja czegos nie napisac zeby mi bylo lepiej :/ rozmawiamy o WSZYSTKIM i jednemu sie przyda to innemu tamto :)
    Dobra luz bo mi cisnienie skoczylo ale to akurat dla mnie lpiej haha :)

Ooo ja... Olga :/ masakra jest wlasnie z takimi ogloszeniami :/ ale dobrze ze sie znacie na tym i sprawdziliscie to....
    Moj sWagier np jechal kiedys na polnosc polski po samochod tyle godz (w zasadzie kilkanascie w jedna str) i okazalo sie ze facet przed nim kupil to auto po ktore on jechal :/
    Ale napewno cos znajdziecie. Nic na szybko :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga a co chcecie kupic ?
    masz cos wybrane ? tzn marka czy cosik...?

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Której sie dzis nic niechce :D

1298761183_by_mario3000_500.jpg

Bo mi jak najbardziej moz eto glupie uczuie w okolic poslada mi przejdzie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 10:54

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sie co przejmowac.. Jakas dziewcyzna napisala jeden post a nawet nie wie co nas laczy i jak jest na naszym watku..
    Jestesmy zzyte i mysle ze mozemy pisac tu o wszystkim.. Taka mam nadzieje :)

Paula zaraz obadam tego sprzedawce :) ja wlasnie zamowilam przewijak i materacyk :P ale to mam do odbioru u siebie w miescie :)

Olga masakra z tymi ogloszeniami.. Szukaja jeleni :/ my jestesmy w podobnej sytuacji, na etapie szukania. W piatek chcemy jechac do takiego duzego salonu-komisu moze uda nam sie cos znalezc.. Ale ciezko i strach kurde, bo tak oszukuja :/ najlepiej kupic auto w niemczech czy gdzies za granica bo niezbijaja licznikow jak u nas :/ ale to tez dodatkowe oplaty..

Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    My mamy budżet 10 tys, więc icęzko coś znaleźć. Ale znajomy taty który ma komis nam coś szuka :] a wiem że u niego na nic się nie natniemy. Za to w tym komisie co wczoraj byliśmy mają dzisiaj jeszcze mieć jakieś fajne autko, tata ma potem pojechać i obejrzeć bo ja dzisiaj po południu w pracy. A tata mechanik od X lat więc się zna dobrze :D
    Olga my tez mielismy 10 tys po slubie odlozone na samochod reszte wzielismy na kredyt..b zdecydowalismy ze nie bedziemy inwestowac w dom bo nie nasz..a samochod poprzedni byl po samozaplonie wiec musielismy pilnie wymienic :) tez mialam duze opory przed doplacenim..ale jak zobaczylam jaki dumny byl moj M jak wsiadl do tego samochodu i jak mu sie oczka zaszklily . to wiedzialamze to ten samochod :)
    Zreszta my ten samochod ogladalismy( znaczy marke ) 2 lata pred slubem i mowilismy sobie ze fajny bo aki rodzinny i w miare tani :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mi by sie kop prydal :P oczywiscie leze pod koldra jeszcze :D
    Aaa witaj rudasku :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny.. powiem jedno..nawet z salonu nie sa pewne samochod kolega ( mechanik) ostatnio naprawiali salonowe samochody bo spadly z lawety :D i sa teraz wystawione jako nowe ;D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostaliśmy właśnie kredyt tyle. Więc nie dobiorę więcej kasy bo nie mam skąd :]

Ojczulek mój jak wczoraj sprawdzał ten samochód to tylko do niego podszedł i od razu powiedział, że bity. Każda uszczelkę mu nawet przejrzał :D Dlatego wiem, że bubla nie kupimy. No ale na razie szukamy dalej :]

Chcemy hatchback, 4/5 drzwiowy w on lub benz+gaz. Więszych wymagan nie mam :D No i żeby nie był starszy niż 2000 rok.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam benzynka gaz :D my mamy- i jestem mega zadowolona .. bo na beznyznie amej albo na on bysmy nie wyrobili :) za duzo jezdzimy:)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz mamy benzynka+gaz, ale cięzko wyhaczyć takie już, a koszt założenia gazu to 1600 zł u nas :/ więc dodatkowy wydatek

‹‹ 1260 1261 1262 1263 1264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ