Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kobitki!
Paula no to mialas poranek masakra ja bym tez chyba zawalu dostala..
Bole okresowe sa mamuski, i beda dosc dlugo.. bez stresow najlepiej, jest wszystko dobrze!
Malenq wlasnie sie nie odzywa, ciekawe co u niej..Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Czesc Daria
Widzialam posciel ktora kuoilas sliczna jest. A nam to sie nie chwalisz zakupami lobuzie musze cie ja innych watkach szpiegowac hahha
A tak serio. Jak ptzyjdzie zrob fote bo ciekawa jestem jak w real foto wyglada bo na alle maja zdjecie komputerowe czego nie znosze bo przeklamuja kolory
Ale wzory sa cudne. A masz do tego ochraniacz czy wogole nie kupujesz do lozeczka??!Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Paula tutaj wczorja byla cisza wiec nie pisalam
Mam nadzieje, ze posicel bedzie jasna i ladna.. Wazne ze bawelna i ma jakies atesty czy cos
Kupilam tez taki kocyk wczoraj:
http://allegro.pl/letni-kocyk-minky-sowy-2x-minky-bez-wypelnienia-i4118021787.html#tabsAnchor nr 5 mieta +bialy
A co do ochraniacza to zamierzam kupic dwa. Jeden jakis oryginalnie z posciela lepszej jakosci ale uniwersalny najlepiej, drugi ochraniacz z ikei za jakies 4o zl jest z tego co pamieta,, zwykly bialy -
Ja zartuje kcohana wiem wlasnie ze tu malo sie dzialo i sama na wrzesniowkach siedzialam
Ale serio posciel jest boska to bialy ochraniacz bedzie pasowal jak nic do wszystkiego.
A kocyk tez kupie taki widzialam i dotykalam je w sklepie i sa boskie ja widzialam te zaprojektowane przez Anke Muche
Ale cena troche powala
A taki kocyk mozna potem i do wozka, i jako mate do zabawy sliczne sa
Ja zamowilam wczoraj podgrzewacz/ sterylizator... Kupilam taki tanszy bo nie wiem czy go wogole uzyje
Ale skusil mnie bo ma tez wtyczke do samochodu a to dla mnie wazne
Dzis o ile babka mi odp ile za przesylke zrobie spore zakupy na alle
-
nick nieaktualnyNo te kocyki zaprojektowane przez Muche sa swietne, ale kurde 170 zl to przegiecie..
Wyslij jaki masz podgrzewacz.. Ja sterylizatora nie chce, ale podgrzewacz jak najbardziej. Tez widzialam takie ze mozna do auta podpiac, mysle ze swietna sprawa..
Co chcesz dzisiaj pozamawiac?
Ja mam upatrzone juz; materacyk, przewijak, inna posciel z gluck, rozne kosmetyki i inne srodki do higieny, lozeczko turystyczne, lampke nocna i mate edukacyjna
-
Dzien dobry :0
witam sie z kawka
Paula jak czytalam o m sie goraco zrobilo..nie dziwie sie ze wystraszylas sie ;/
POwodzenia na badaniahi daj znac
Ja dzieczynki malo sie wypowiadam ..bo ni ewiem za bardz o oczym pisac na niemowlecych rzeczach sie nie znam.. wiec tylko czytam
Zaraz uzupelie pierwsza stronke o serduszka nowe;) -
nick nieaktualny
-
Daria zamowilam taki:
http://allegro.pl/teddy-samochod-dom-podgrzewacz-sterylizator-i4183814785.html
On ma i funkcje podgrzania, sterylizacji i utrzymania temp co jest dla mńie najwazniejsze cens mysle ze ok nawet jak bym miala kilka razy tylko urzyc
A ja chce kupic od jednej babki laktator, wkladki laktacyjne, pieluszki tetrowe i flanelowe, szczotke do wloskow, do butelek, oliatum, fride, smoczki itp...
Wiec jak sie uda to spore zakupy beda
Czesc Aneczko
Dziekuje i napewno napisze ale dopiero wieczorem bo po badanich do tesciowej podjade bo ona tez soe martwi i bedzie czekac
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ania ale mam nadzieje, ze nie masz nam za zle ze wysylamy takie rzeczy i cos rozmawiamy o wyprawkach?
po porstu nie wiem co napisac ciesze sie i fajnie sie czyta
ale po porstu na wyprawkach sie nie znam wiec nie mam jak sie odniesc do waszych wypowiedzi -
przynajmneij w tym bedzie plus
A mi od wczorja jakos jakies dziwne odczucie.. weszlo.. w okolice pachwiny tylko nizej tak jak poslaek... jakbym miala zdretwiale tam.. co jakis czas odczucie jakby mi mrowki chodzily ..nie wiem od czego.. takie uczucie jakbym za duzo siedziala.. -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczęta jak czytam o tych waszych wyprawkach to ja już musze kase odkładać, bo potem bede musiała wziąć kredyt....to masa kasy Ehhhhh.....no ale co tam, ważne żeby DZidzi było szcześliwe
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
A myślicie że, ktoś komu nie wychodzi zajście w ciąże powie:
Nie nie piszcie bo mnie to boli??
Moim zdaniem to brak wyczucia. Chyba zapomniałyscie jak to jest jak sie człowiek stara a wkoło same ciaze.
Super cieszcie sie ale od tego jest osobne forum. Tak wstawiajcie zdjecia usg zdjecia ubranek zakupy i wszystko inne.
Troche empatii dziewczyny.
Wystarczy ze odpowiecie sobie na pytanie co czułyscie jak Wam kolejny test pokazywal jedna kreske a inne kobiety chwaliły sie nowym zakupem ubranek czy innych rzeczy.
Na pewno swoim zachowanie nie pomagacie -
Aniu nie wiem ja ty ale ja mam czesto problemy z koscia ogonowa...jak za dlugo siedze albo w zlej pozycji to nie dosc ze strasznie boli to pupa mi dretwieje wiec moze u ciebie jest podobnie...
Daria chce kupic u JustineX te rzeczy. Wydaje mi sie ze ma dobre ceny... Spr i powiedz co myslisz
Laktator wiem ze ma w bardzo dobrej cenie a to najdrozszy zakup...a reszte looknij i daj znacAnia_84 lubi tę wiadomość