Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie powiem nam sie fartnelo bo ten model Black line w tym roczniku jako jedyny mial zakladany fabryczny gaz .. i powiem szczerze nie bo a ziemia z tymi zakladanyminormlanie.. ;/
-
A my poki co jezdzimy skoda octavia
Kurde jestem mega zadowolona z tego autka. Od kad ma go moj T (juz jakies 3 lata a kupowal go dla kolegi a ten jak wracal do pl do sprzedal T) to nic nie trzeba bylo naprawiac ostatnio tylko jakis sforzen trzeba bylo wymienic ale to dlatego bo juz sie czasem tluklo a moj nie nawidzi jak cokolwiek w aucie choc pyka haha
Tez mamy w diesel'u
Autko (odpukac) juz nawet do plz nami objechalo
Po slubie moze pomyslimy o innnym bo poki co to kupa wydatkow... Dzidzia, slub, dom... Nie ds sie naraz...
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy szukamy na rope, bo na trasy i wieksze autko.. Ciezko znalezc..
Paula ogladam jej rzeczy i chyba tez pozamawiam dzieki kochana
Rudasek jak tam u Ciebie?
Paula mam nadzieje, ze sie nie obrazisz poslalam tez tego sprzedawce na watku sierpniowekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:14
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:My szukamy na rope, bo na trasy i wieksze autko.. Ciezko znalezc..
Paula ogladam jej rzeczy i chyba tez pozamawiam dzieki kochana
Rudasek jak tam u Ciebie?
Paula mam nadzieje, ze sie nie obrazisz poslalam tez tego sprzedawce na watku sierpniowek
Kochana w miarę ok, od ponad dwóch tygodni jestem na lekach na tarczyce, zobaczymy co tam..póki co nie odczuwam zmian w organizmie, jedyne co to okres punktualnie, zadnych bóli wczesniej, w pierwszy dzien bolało mnie wszystko nawet włosy, drugi i dzis trzeci ok...zobaczymy jak dalej....no i działamyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:34
Ruda27, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula mam pare rzeczy tylko i teraz sie zastanawiam czy zamawiac czy sie oplaca..
Wzielam podklady poporodowe, frida do noska, przescieradlo z gumka, jedna flanelowa pieluszka(sowy), oilatum i oliwka novea.. Wychodzi mi ok 115 zl plus przesylka. Teraz mysle czy serio mi sie to oplaca brac, czy to jest takie tansze niz w sklepie.. ale chyba pozamawiam..
A Ty ladnie nazbieralas za 300 zl
Olga milej pracki -
nick nieaktualny
-
niby mam zapalenie tarczycy...Nie jest to Hash ale jakies zapalenie...dostałam letrox i metypred..mam iść na badania kontrolne w lipcu...zobaczymy czy cos sie zmieni tsh idealne mialam 1,2 ale aTPO masakra - 288...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze chwilkę z wami jestem
Daria ja kupowałam na allegro bo w sklepach u mnie w siedlcach za 4 rzeczy zapłaciłam tyle co za cała paczkę z allegro
Znalazłam jeszcze jedno autko już tacie napisałam co i jak i numer telefonu niech lookaAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny zaraz ocipieje nozesz kurwosci.. nie dosc ze mam duze cyce.. i az kregoslum mnie boli to jesczze france od kilku dni sie tak powiekszyl ze musialam starszy stanik wyciagnac jak bylam tezsza ;/
-
Rudasek wrote:niby mam zapalenie tarczycy...Nie jest to Hash ale jakies zapalenie...dostałam letrox i metypred..mam iść na badania kontrolne w lipcu...zobaczymy czy cos sie zmieni tsh idealne mialam 1,2 ale aTPO masakra - 288...
-
nick nieaktualnyRudasku trzymam kciuki za twoje leczenie. Mam nadzieję, że ci się poprawi!!
Ja nie mam nadal @ coś czuję że coś mi się nieźle nakiełbasiło w organizmie. W sumie mam jeszcze jeden test, zastanawiam się cz nei zrobić, bo może wteyd było za wcześnie?? Cholera wie co u mnie w tym organizmie :./ -
Ja jutro ide do nowego gina niech mi przeglad podbije
bo zaczynam sie martwic nic nie cuzje jajnikow..cycki mnie bola i sie powiekszyly .. i juz mam jakies wizje jakis torbieli wiec musze sie uspokoic -
nick nieaktualnyOlga zrob, zrob!!!! czekamy
Rudasek ale przy tych wynikach mozecie sie normalnie starac tak?
Ania kurde nie znam tego uczucia, mam rodzynki raczej i powinny urosnac, i ciut wieksze sa ale to dalej maluszki
Paula zamawiam jednak i jeszcze butelke avent
Czarnula masz racje.. Oby tylko do pt przyszlo, zebym tym sie nacieszyla jeszczeAnia_84 lubi tę wiadomość