Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę Słonka że chwalicie się zakupami ja połowę pierdołek już mam po starszej Córce ale pamiętam jak to było łażenie po sklepach szperanie po allegro . A najlepsze że dużo rzeczy które kupiłam nawet nie użyłam i wydawałam. Teraz to swoją garderobę zaczynam zmieniać bo praktycznie większość już jest za ciasna
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Paulina Ty juz jestes praktycznie przygotowana
Ja mam jeszcze wiele, ale mam czas i powoli powoli.. Do konca czerwca juz bede miala wszystko
Dorotka masz racje brakuje tu Ciebie.. Jak sie czujesz?? -
nick nieaktualnyDorota to chodz i tak i tak, wiele dziewczyn tak robi. Ze prywatnie i na kase.. Moze to Ci ulzy jak bedziesz czesciej maluszka widziala? ja mam w sobote wizyte i nie moge sie doczekac!
Jestem taki len smierdzacy ze az szkoda slow.. Dalej leze pod koldra, maz ma byc za 40 min a ja nic nie robie hahah. Zadzownil ja mu to powiedzialam i sie smial.. Masakra ze mna, a nawet nie mam pomyslu na obiad -
Daria czekam na zmianę gina. Do tego co mnie leczył przenoszę się dopiero 11 czerwca ( rejestrowałam się w lutym!) bo są takie długie kolejki do niego na wizytę więc przemęczę się do tego czerwca a może on inaczej będzie do tego podchodził bo jest młody
-
10dkg watrobki drobiowej, 50dkg mielonego miesa 30dkg pieczarek, natka pietruszki, sol, piprz, czosnek, majeranek, 1 jajko, 3 łyki bulki tartej i 1 łyzeczka musztardy
-
A swoja droga pokazalam w pray donice jaka zrobil moj maz i juz ma 4 zamowienia heheh
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Spiszę sobie ten przepis bo mój Mężu uwielbia wątróbkę ;)Dzięx
bo jak uslysz watrobka, flaki, zoladki to ni chu chu nie tknieDorotucha, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja musze pwoiedziec mojemu ze watrobki tam nie ma:D
bo jak uslysz watrobka, flaki, zoladki to ni chu chu nie tknieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
A w miare..choc ostatnio jakas placzliwa jestem i rozbita.. myslalm ze juz wszytsko przetrwialm.ale chyba nie do konca .. jakis taki dol mnie dopadl. i jeszcze to mrowienie od pachwiny na posladek .. - choc cos mi sie wydaje ze to moze od kregoslupa ..bo przez te ostatnie dn caly czas albo siedze albo leze z podkulonymi nogami z lapkiem.. wiec moze jakis erw uciskam.. odatkow pogoda nie nastraja... moze za kilka dni mi siepolepszy..