Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki ewelka, jutro jakbym powtorzyla to jeśli jest wszystko dobrze to pewnie byłoby już ok.150,ale nie ide, gin mowila żeby lepiej się nie stresować tylko zobaczymy na wizycie w poniedziałek co i jak,
ale nie wiem tez czy wszystkie laboratoria maja takie samo określanie jeśli chodzi o bete i o przyrosty jej -
nick nieaktualnyA ja wlasnie czekam na autobus i do domu jade. W pracy sie poplakalam i prawie zwymiotowalam.z.boku glowy. Kierowniczka wyslala mnie do domku. Troch sie zle z tym.czuje ale nie nadawalabym sie.do pracy..stoje na plwietrzu juz 20 minit i nic nie przechodzi (2 prochy lyknelam).
Dzisiaj jeszcze wieczorem jedziemy samochod jeden obejrzec. Ten co tacie namiar dalam rano pkwiedzial z ogladal i mozna go brac. Jutro jeszcze ma go w pracy posprawdzac komputerowo. Cos tam niby jest w nimdo naprawy ale ogolnie wszystko super.
Ciekawa jestem tego.dzisiejszego. Taki sam typ.co wczoraj w komisie ogladalismy. Zobaczymy.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane dzisiaj byłam u lekarza...było za wcześnie, żeby cokolwiek zobaczyć..ale bolał mnie mocno jajnik i bałam się ciąży pozamacicznej...na szczęście nic takiego....następny termin na 28.05 i może wtedy uda się coś zobaczyć...
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka skoro miałas takie długie cykle to nie wiadomo kiedy u Ciebie owulka była i kiedy okres miałaś dostac wiec moze dlatego taka niska spokojnie nie stresuju sie, każda z nas jest inna i nie kazdej bedzie od razu wysoka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 19:46
Malenq lubi tę wiadomość