Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ objawów mam tak: bóle głowy, senność, spory apetyt i zachcianki małe, jak się zastanowić to nawet w miare często sikam, dzisiaj dopieor mnie sutki zaczłęy trochę boleć, no brak okresu już 15 dni, trochę mnie muli czasami, no i czasami zgaga mi się odzywa, aha i ciągle bolą mnie plecy :] ale to równie dobrze mogą być żadne objawy
testy wychodza mi negatywne, temperatura też niska to tyle na brak ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:45
-
nick nieaktualnyAniu można mieć stwierdzone PCOS nawet ja ma się regularne cykle.....to tylko jeden z objawów...lekarze przy trzech objawach odpowiadających do PCOS stawiają diagnozę...
u mnie pcos było na gołe oko, a lekarze prawie przez 6lat nie mogli się do tego zgodzić, dopiero gastroenterolog z enokrynologiem-diabetologiem i moim pobycie w szpitalu wystawili mi taką diagnozę na piśmie i zaczęli leczyć to co potrzeba... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehh no dziwna sprawa. Ale moze zrob bete najpierw. Zeby bylo woadomo co i jak.
I zebys pozniej wiedziala z czym pojdziesz do gina
Oj wiem ile wizyty i badania kosztuja bo my podczas pobytu w pl wydalismy grubo ponad 1300 zl na lekarzy i badania
Ja bylam teraz w sklepie... Jejuu jaka piekna pogoda jest. Cieplutko co ja bym dala zeby moc sobie w swoim ogrodku usiasc...
Ale co lepsze. Dzis pierwszy raz nad ranem obudzil mni bol kregoslupa. Ale przeslo. Do kad siedzialam w domu bylo ok. A wyszlam zrobilam kilka krokow i masakra.... Nie dosc ze tocze soe jak pingwin juz to tak mnie bolal odcinek ledzwiowy ze myslalam ze do domu nie dojde.
Ja generalnie miewam problemy z koscia ogonowa ale teraz to juz przesada byla nie chciala bym zeby mnie na koniec unieruchomilo
Kupilam rabarbar i z oelna determinacja stwierdzilam ze upieke dzis ciasto haha. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
Szczerze mówiąc o tym nie pomyślałam w sumie głową boli mnie od dnia odstawienia. Wcześniej bolała lekko ale dziś to jest szczyt
-
nick nieaktualny