X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam kasy na prywatne wizyty jak na razie :]

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga ja tez bym byla za beta.. Bo w sumie objawy typowo ciazowe masz. A testy niezawsze pokazuja ciaze.. A mogla owu sie przesunac..
    Ania moze nie masz tego pcos.. Ja sie nie znam kompletnie na tych rzeczach

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ale i temperaturka nie wskazuje na ciążę :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z objawów mam tak: bóle głowy, senność, spory apetyt i zachcianki małe, jak się zastanowić to nawet w miare często sikam, dzisiaj dopieor mnie sutki zaczłęy trochę boleć, no brak okresu już 15 dni, trochę mnie muli czasami, no i czasami zgaga mi się odzywa, aha i ciągle bolą mnie plecy :] ale to równie dobrze mogą być żadne objawy :D

testy wychodza mi negatywne, temperatura też niska to tyle na brak ciąży ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu można mieć stwierdzone PCOS nawet ja ma się regularne cykle.....to tylko jeden z objawów...lekarze przy trzech objawach odpowiadających do PCOS stawiają diagnozę...:-/
    u mnie pcos było na gołe oko, a lekarze prawie przez 6lat nie mogli się do tego zgodzić, dopiero gastroenterolog z enokrynologiem-diabetologiem i moim pobycie w szpitalu wystawili mi taką diagnozę na piśmie i zaczęli leczyć to co potrzeba...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga a może zrób tą bętę???

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLga zbolem glowy mozemy sobe podac rece..i z mdlosciami ;p

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olałabym to wszystko gdybym nie chodziła non stop senna :D to był główny objaw ciazy u mnie z Michasiem i wielki pociąg do pomarańczy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra to senna jesteś...:) a ten pociąg??? też jest?;-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nie mam pociągu na pomarańcze :D ale ogolnie mnie ciagnie do nie wiadomo czego :D dlatego nie zakładam że to ciąża bo czuję że nie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloga nie uzupełniasz? czasu pewnie brak....

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh no dziwna sprawa. Ale moze zrob bete najpierw. Zeby bylo woadomo co i jak.
    I zebys pozniej wiedziala z czym pojdziesz do gina :)
    Oj wiem ile wizyty i badania kosztuja bo my podczas pobytu w pl wydalismy grubo ponad 1300 zl na lekarzy i badania :/

Ja bylam teraz w sklepie... Jejuu jaka piekna pogoda jest. Cieplutko :) co ja bym dala zeby moc sobie w swoim ogrodku usiasc...
    Ale co lepsze. Dzis pierwszy raz nad ranem obudzil mni bol kregoslupa. Ale przeslo. Do kad siedzialam w domu bylo ok. A wyszlam zrobilam kilka krokow i masakra.... Nie dosc ze tocze soe jak pingwin juz :/ to tak mnie bolal odcinek ledzwiowy ze myslalam ze do domu nie dojde.
    Ja generalnie miewam problemy z koscia ogonowa ale teraz to juz przesada byla :/ nie chciala bym zeby mnie na koniec unieruchomilo :(

Kupilam rabarbar i z oelna determinacja stwierdzilam ze upieke dzis ciasto haha. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czy dziś coś zrobię tak ju łeb pęka już jestem w domu wzięłam. Procha

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu to poloz sie. Czasem pol godz wystarczy odpoczac żeby czlowiek sie lepiej poczul.

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu współczuję...a może to odstawienie kawy, daje o sobie znać??

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się położyłam poleze odpoczne od konpa orworzylam okno poczekam aż zacznie działać tabl :-)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc o tym nie pomyślałam w sumie głową boli mnie od dnia odstawienia. Wcześniej bolała lekko ale dziś to jest szczyt

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dezizes zjadłam obiad musze do lekarza sie szykowac a mnie mdli :O aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu to to jest to....
    eweloka bidulko, ale lekarz nie będzie zdziwiony mdłościami...mimo wszystko współczuję, bo ja prawie cały dzień z nimi walczę...

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu to dobry pomysl. I pewnie bol jest wlasnie efektem odstawienia kofeiny...

Ewela trzymamy kciukasy za wizyte :) zamelduj sie po powrocie :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1284 1285 1286 1287 1288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ