Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny u mnie nieciekawie i smutno. Dziś wróciłam z zakupow przed południem i zaczelam plamic.zadzwonilam do mojej gin bo miałam dziś wieczorem isc do niej na wizyte jak będzie na oddziale, ale ona powiedziała żeby od razu jechać do szitala, pojechalalam był inny lekarz taki młody,zrobil mi usg dopochwowe i mowil ze za wcześnie żeby cos zobaczyć ale ze endometrium jest dość grube 12 mm i zebym zrobila bete, noi zrobiłam i dziś wyszla tylko 17 wiec spadla bo ostatnio było prawie 73, noi zaczal się bol brzucha okresowy już i krwawienie, chciał mnie zostawić na oddziele żeby wszystko tam wyczyscic ale ublagalam go żeby isc do domu i dal mi tabletki arthrotec które wywoluja jeszcze większe bole i skurcze macicy także pojawi się jeszcze większe krwawienie i może wszystko samo zejdzie i się wyczyści, tak czy tak mam w srode jechać rano na oddzial zrobi mi usg i jak się wyczyści samo to dobrze a jak nie to będę musiala zostać..
Także dziewczyny od początku bylam ostrozna, i jakos nie czułam się w ciąży..
nie mam już dzidziusia pod serduszkiem, po wszystkim plakalam w aucie mezowi do ucha..
Nikomu nie zycze takiego uczucia..
Możecie usunąć mnie z pierwszej str zafasolkowanych.. -
Matko kochana stokrotka co za tragedia normalnie plakac mi sie chce w glos
Tak strasznie ci wspolczuje!!!! Jakie to wszystko niesprawiedliwe
No nie wiem co ci napisac. Nic teraz nie pomoze wiem o tym...
Ale pamietaj ze jestesmy z toba na dobre i zle. Jesli bedzie juz na tyle lepiej to wiedz ze czekamy tu na ciebie ze zdwojona sila...
Trzymaj sie kochana :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stoktotko strasznie mi przykro trzymaj się kochana i tak jak pisze Paula na nas moŻesz liczyć przytulan bardzo mocno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka21 wrote:dzięki dziewczyny..
jeszcze nigdy serce mi tak nie pękało, każdy negatywny test oznaczał łzy i płacz.. kiedy się już pokazały 2 kreski i w srodku była radość to dziś serce znowu cierpi a ja płacze jak dziecko.. -
mi troche przeszedl bol glowy..ale bylo zleee.. ;/
masakra jak wtawalam to mi tak lupal ze musialam sie polozyc -
Stokrotko tak jak prosilas z wielkim bolem usnelam serducho..ale na dole dodawlam wpis..jesli ni bedziesz chciala tego wpisu to powiedz.. wstawilam go po to abysmy pamietaly o kropeczku ktory na pewnobedzie SWam kibicowal
-
No więc kochane ciocie, waze już 254 gramy jestem dalej DZIEWCZYNKA haha nic sie nie zmieniło. Na początku nasza córcia odwróciła sie pupa ale chyba przemyślala swoje postępowanie i pokazała dziubek i pomachała do nas a później fikala sobie haha moja kochana niunia kość udowa ładnie rośnie jeszcze ciut mniejsza ale lekarz powiedzial ze mam nie panikowac wszystko jest dobrze a Mysza rośnie a czlowiek to nie automat i bład w pomiarach sie zdarza, wytłumaczył jak krowie na rowie badania genetyczne wiec ryzyko jest ZNIKOME , dupka biore jeszcze 10 dni i odstawiamy a na ból brzuszka magnez mam lykac, acard wiadomo do konca Przesyłamy buziaki :* :*
Ania_84, Paula55, Ruda27, Malenq, Paula_29, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Aaa siuper ciesze sie bardzoo ze wszytsko ok i ze mala byla grzezna na badaniach
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
aa i pytałam o ruchy i o to łożysko to powiedział, ze łozysko nie ma znaczenia, najwazniejsze ze nie jest na dole a ruchy to moge poczuc za tydzien dwa kazdy indywidualnie no i sie pozaliłam ze mówił ze tak pieknie i cudownie a tu o pawiki i mdłosci i słabo to sie smiał ze u mnie z opóźnieniem przyszły objawy ciążowe haahah
Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Aaa siuper ciesze sie bardzoo ze wszytsko ok i ze mala byla grzezna na badaniach
Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość