Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jestem
Ale dzis dobre humory tu panuja
My po rozmowie jestem mega happy. W koncu kompetentny koles z nami gadal w koncu Polak
Jej powiem wam ze wzial wszystkie dokumenty, porobil kopie, pomogl wypelnic (wlasciwie sam wypelnil) wszystkie papiery, przedstawil szczegolowo jak sprawa z kredytem i dofinansowaniem wyglada. No extra.
Jedyne czego nam brakuje to zaswiadczenie o ciazy ktore wysle mu w nast czw po wizycie u poloznej.
Pozniej juz tylko czekanie na decyzje i szukanie domku. facet powiedzial ze postara sie zeby zrobic to co od niego zalezy przed porodem moim. I moze udalo by sie na sama koncowke wprowadzic. A jak nie to trudno :p
A tymczasem wstawilam wielka rybe do piekarnika
Ania_84, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wpadjacie do nas
Daria uzalezniona jestes od Nas
ja to nie wiem co bym zjadła boje sie jesc bo dzis znowu przytulanko było, kurde musze spróbowac jutro inną kolejnosc najpierw zjesc potem wstac, nie wiem co tam mojejmu dziecku nie pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 13:23
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
No mam madzieje ze tym rażem sie uda kochane i bede lulac Tiagusia juz w naszym ogrudeczku
Poki co zazdroszcze wam leniuchowania na swiezym powietrzu
A gdzie to Daria wybywasz??
Moj sie dzis zamienial na popoludniowke wiec caly wieczor mam dla forum :p
Wczoraj upieklam ciacho z rabarbarem a dzis wieczorem zrobie na jutro krem z brokulow
Wogole to mama miwila ze laktator przyszedl takze jestem mega zadowolona
Jedyna zla wiad to mama mi na skypie dzwońila ze jej chrzestny, nasz wujek zmarl w nocy szkoda bo taki dobry z niego czlwiek byl. Ale ostatnio bardzo cierpial wiec moze to i dla niego lepiej...Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinka slyszlam ze wlasnie lepiej cos zjesc np biszkopt i wyedy dopiero wstac..
Paula przykro mi z powodu wujka
Ale takie ciasto bym zjadla mmm ogolnie mam ochote jakies zrobic, w koncu musze sie uczyc
A siedze na lawce u nas przed domem. My mamy jakby zamkniete osiedle i tu taka laweczka jest wsrod zieleni wiec korzystam -
Paula ehh przykro mi z powodu wujka... al enie raz fakktycznie jak czlowiek cierpi to lepiej .. wujek Michala walczyl z rakiem przez 1,5 roku ..
-
Daria to ciasto ktore ja robilam jest mega proste przepis mam od tesciowej
Mozna dac owoce jakie tylko chcesz i masz. Zrobienie to to jakies 15 min a potem tylko pieczesz
Jak tylko obiad mi sie ulozy to ide po kawalek o poleje go bita smietana hahah
Ale ryby nawet pol nie zmeczylam byla taka wielka
Aniu tak mysle. Lepiej ze teraz nic go nie boli, nie ma zmartwien... Wiadomo kazdemu przykro ale bedziemy go dobrze pamietac. Szkoda tylko ze nie moge byc na pogrzebie.
Ewelcia zyganko to pol biedy. Jak cie tylko mdlosci nie mecza to zygniesz i spokuj ja wolalam to niz jak mnie pol dnia muliloEweloka84, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
hahah Paulus ale jak nic mi nie było to teraz dla mnie kara hahahha moj sie smial ze narxekałam na brak objawów to mam teraz hahahah a lekarz sie smiał, ze długo sie zastanawiały moje objawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 14:30
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Daria to ciasto ktore ja robilam jest mega proste przepis mam od tesciowej
Mozna dac owoce jakie tylko chcesz i masz. Zrobienie to to jakies 15 min a potem tylko pieczesz
Jak tylko obiad mi sie ulozy to ide po kawalek o poleje go bita smietana hahah
Ale ryby nawet pol nie zmeczylam byla taka wielka
Aniu tak mysle. Lepiej ze teraz nic go nie boli, nie ma zmartwien... Wiadomo kazdemu przykro ale bedziemy go dobrze pamietac. Szkoda tylko ze nie moge byc na pogrzebie.
Ewelcia zyganko to pol biedy. Jak cie tylko mdlosci nie mecza to zygniesz i spokuj ja wolalam to niz jak mnie pol dnia mulilo