Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Paula :d
po tych Twoich opowiesciach z warsztatów to juz sie doczekac nie moge
fotki beda kochana tylko czeka az fotograf nam da pewnie wyszłam jak straszydło ale cóz.. hahaha a po komuni 3 kg na plusie hahahahahhahaha
napewno dam znac :d co tam wypatrzylismyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ty mi o wadze nie mow bo ja po wizycie w pl mam juz 54 kg na koncie hahah
Ojj wez juz nie czaruj napewno super wygladalas
Ojj warsztaty polecam calm sercem. Zapowiadalo sie srednio ale na koniec bylam mega zadowolona. Juz sie nie moge doczekac az mama mi przysle te wszystkie rzeczy dla malego haha. Bo jak bylam w pl to codziennie je ogladalamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Aa..nawet ok samopoczucie wroilo do normy
od meza dostalam reprymende ze mam sie nie stresowac bo jak sie bede stresowa to sciagnie pasek i mi wleje ;P hehehEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:hahahaha i dobrze Ci powiedział ale.. jeszcze Ci sie spodoba i co
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Paula nie porobilam zdjec a rzeczy sa u mamy
Posciel i kocyk co pokazywalam aukcje cudne jestem max zadowlona
Wozek zamowiony do kupieńia zostalo jeszcze; kolderka, wanieńka, pare kosmetykow, 2 przescieradleka, ( posciel mam jedna, ale bedzie narazie spal w rozku, a pewni i tak od kogos sie dostanie jakis komplet ), termometr, podgrzewacz, pieluszki i mokre chusteczki i torba do wozka tak to wszystko juz mam
Ewleinka wspolczuje ze wymiotowalas ojj
Fajnie, ze mialyscie te warsztaty szkoda ze ja sie nie zalapalam nigdzie, ale moze cos gdzies bedzie w czerwcu..
Aniu wez tabletke jak tak Cie boli..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:No wlasnie Paula nie porobilam zdjec a rzeczy sa u mamy
Posciel i kocyk co pokazywalam aukcje cudne jestem max zadowlona
Wozek zamowiony do kupieńia zostalo jeszcze; kolderka, wanieńka, pare kosmetykow, 2 przescieradleka, ( posciel mam jedna, ale bedzie narazie spal w rozku, a pewni i tak od kogos sie dostanie jakis komplet ), termometr, podgrzewacz, pieluszki i mokre chusteczki i torba do wozka tak to wszystko juz mam
Ewleinka wspolczuje ze wymiotowalas ojj
Fajnie, ze mialyscie te warsztaty szkoda ze ja sie nie zalapalam nigdzie, ale moze cos gdzies bedzie w czerwcu..
Aniu wez tabletke jak tak Cie boli..
Buu szkoda. Ale super ze wszystko przyszlo jak sie nalezy ja dzis po poludniu moze w koncu zamowie reszte rzeczy u tej babki co chcialam zamowic laktator.
Strasznie jestem ciekawa jak sie wozek bedzie sprawowal swojego tez jestem ciekawa ale moim pojezdzilam po tarasie i wyglada ze spoko. Kolezanki obczaily, przetestowaly haha.
Kurcze to sporo juz masz zazdroszcze
Daria warsztaty mozesz poszukac na necie ja tak znalazlam te na ktorych bylam bo w roznych mistach sa w roznych terminachRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula jak jezdzilam wozkiem to fajńie dobrze sie nim jezdzi. Nawet mojemu sie spodobal, wiadomo cena niezbyt mu sie podoba ale jak zobaczyl wozek to tez byl zadowlony ma wiele przydatnych funkcji.. Jest tez dobry dla wysokich osob, bo nie ma na dole takiej rurki i moj bedzie mogl normalnie spacerowac, a nie obok wozka i daszek jest wiekszy bo mam serie 2014 rok ogolnie doczekac sie go nie moge ale odbierzemy go jednak na poczatku lipca bo wazne ze zamowiony jest i dla nas bedzie
Ja te reszte rzeczy kupie w czerwcu jak bede w polsce i to bedzie wszystko ale juz tak szkoda, bo dalej bym buszowala po necie a juz nie mam po co haha jejku jeszcze 2 miesiace
Olga dobra pani domu jestes
Ja jestem len, ale dzisiaj musze odpoczac pogoda sie poprawia pozniej jakis spacerek zrobie
Ania nie zasypiaj, mocna kawka i do dzielaPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny